2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mi is gyereket akarunk es oltattuk magunkat mind2en. Masodik oltast csutortokon kapja az asszony, utana 2 honap mulva probalkozhatunk (mi lombikosok vagyunk). En tanarkent pfizert, o szputnyikot kapott. Azert oltattunk mert nyaron nem fogunk 3 honapig itthon ulni a 4 fal kozott. Sokat jarunk kavezoba, allatkertbe, furdobe stb. Kicsit tul van fujva ez az aki gyereket akar ne oltasson dolog.recrea írta: ↑2021.05.22. 22:54:06Úgy az egészre
Engem is már hívogatnak, h oltassam magam, kérdezi a hölgy a telefonba, h melyiket szeretném kapni, akkor úgy intézik![]()
Menyasszonyom - család barát - háziorvosa 3-4 hétig kampányolt nála az oltás mellett, intézte, h mehessen, én meg lebeszéltem róla, így nem ment el. A hét közepén ír neki messengeren ugyanez a háziorvos, h nehogy oltasson, mert a menyének azóta nincs menstruációja (3 hónapja). Orvos![]()
Ismétlem, amit pár hete írtam, mi azért nem mehetünk szállodába, koncertre, étterembe a párommal, mert most akarunk gyereket. Válaszoljon már az, aki szerint ez így oké, és adjon tanácsot, h mit tegyen egy hormonálisan problémás nő, aki gyermeket szeretne meg étterembe menni egyszerre. Jah, 0,0 ellenanyag van bennünk, tehát nem voltunk és nem is vagyunk covidosok, és nyilván nem is leszünk.
De azért hívogatnak, mert regisztráltál, nem?recrea írta: ↑2021.05.22. 22:54:06Úgy az egészre
Engem is már hívogatnak, h oltassam magam, kérdezi a hölgy a telefonba, h melyiket szeretném kapni, akkor úgy intézik![]()
Menyasszonyom - család barát - háziorvosa 3-4 hétig kampányolt nála az oltás mellett, intézte, h mehessen, én meg lebeszéltem róla, így nem ment el. A hét közepén ír neki messengeren ugyanez a háziorvos, h nehogy oltasson, mert a menyének azóta nincs menstruációja (3 hónapja). Orvos![]()
Ismétlem, amit pár hete írtam, mi azért nem mehetünk szállodába, koncertre, étterembe a párommal, mert most akarunk gyereket. Válaszoljon már az, aki szerint ez így oké, és adjon tanácsot, h mit tegyen egy hormonálisan problémás nő, aki gyermeket szeretne meg étterembe menni egyszerre. Jah, 0,0 ellenanyag van bennünk, tehát nem voltunk és nem is vagyunk covidosok, és nyilván nem is leszünk.
Úgy az egészre
szerintem a kínait már elfogadja az EU.
Én meg rámentem a Kínaira, úgy, hogy valószínűleg külföldön el sem fogadják. Ezt hogy fogom tudni korrigálni? Csak mert aligha akarok túl sokáig az orbán-rezsimben élni.csababarca írta: ↑2021.05.22. 19:42:55pfizer akciónak köszönhető ez a gyors ütemű növekedés, április elején még ritkaságszámba ment akit azzal oltottak, most meg 1-2 napos akciókban tolták bele a tömegbe.
én az utóbbi 3 hétben senkitől nem halottam mást, csak hogy Pfizert kapott.
kíváncsi vagyok mikor áll le az oltottság üteme.
Szerintem ennek "történelmi" hagyományai vannak. Azért a 80as évek előtti generációk, de még a 90es is talán bőven úgy nőttek fel, hogy az érzelmeid kimutatása a gyengeség jele. Ezáltal ciki volt arról beszélni is. Lásd a "a fiúk nem sírnak" és egyebek. Egész egyszerűen így voltak az emberek szocializálva. Plusz összemosódott az is, hogy csak az elmetebetegeket meg hasonló szélsőségesen rossz állapotban lévő embereket mutatta a média mint pszichiátriai esetek ugye akiket pszichológushoz küldenek.Chino írta: ↑2021.05.21. 09:56:51A pszichológust nem értem miért tartják "szégyennek". Inkább olyan skatulya, amit sokan félreértelmeztek. Többektől hallottam, hogy sokat segített nekik.
Ugyanakkor én jobb megoldásnak tartom, ha ezt egy olyan ismerőssel/baráttal/ rokonnal beszéled meg akivel jól ismeritek egymást és teljesen őszintén tudtok beszélni. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy van egy barátom akivel mindezt meg tudom tenni. Már óvodába, gimibe és egyetemre is együtt jártunk, én voltam az esküvői tanúja, kívülről-belülről ismerjük egymást. Nem voltam még pszichológusnál, de egyes dolgokat tudom, hogy nem mondanék el neki, ellentétben ezzel az emberrel. Nem mellesleg biztosan ismeri (a te esetedben) a szóban forgó hölgyet.
Én tanácsként azt tudom mondani, hogy ha van egy ilyen ember, először vele ülj le beszélni és ne félj tőle segítséget kérni.
Ettől a témától nekem is megjött a kedvem inni, de hát ez a kettő együtt jár. Nincs is jobb pia reklám mint a nők
Én csak erre a részre reflektálnék. Szerintem a pszichológushoz fordulás egyáltalán nem feltétlenül egy betegség jele vagy ilyesmi.
És ez csak 1 dolog. Nem véletlenül van egyre több life-coach is. Igazából majdnem ugyanazt csinálják, mint a pszichológusok, csak rövidebb képzést végeznek el, mint egy orvos.A WHO adatai alapján az Európai Unióban évente 70 milliárd eurós veszteséget jelent a major depresszió okozta termelékenységcsökkenés. Népbetegségről van szó, világszerte becslések szerint 300 millió, Európában pedig nagyjából 40 millió ember érintett.
Na ne mondd, fel se tűnt