miro. írta: ↑2021.05.23. 15:47:49
Ahogy LG irja,nem veszelyeztetek senkit ha nem adatom be.. Ha megszenvedem az meg az en dolgom. ( Nem gondolom,hogy 28 evesen bele halnek..)
Akkor nem veszélyeztetnél ezzel senkit, ha az egész világon mindenki beoltatná magát, csak te nem. Azokat, akik hozzád hasonlóan nem oltatják be magukat, azokat is veszélyezteted. És itt jön elő az, hogy mindenki immunrendszere mindent kibír, aztán majd meglátjuk, hogy mennyire igaz ez.
De én az "5g/népirtás" és a "megölted a nagymamámat mert nem oltattad be magad" vonalon kívül mindenkit meg tudok érteni, téged is. Én se akartam oltakozni (, sőt most se ragaszkodok hozzá), de nem is sírtam, hogy diszkriminálnak, nem birkáztam le azokat akik beoltatták magukat, mindenki döntse el maga.
Csak aki nem oltja be magát az szerintem ne sírjon, hogy diszkriminálják, máshol még annyi feloldás sincs, mint nálunk.
LG írta: ↑2021.05.23. 15:01:25
Igen, de aki úgy dönt, hogy nem oltat, elsősorban saját magát teszi ki veszélynek. Ez szerintem az ő dolga.
Az emberek egy jelentős része pedig nem az egészseége megőrzése miatt kéri az oltást, hanem a kedvezmények miatt. Ez a csúnya a dologban, hogy ilyenekkel veszik rá az embereket. Ezt én nem tartom tisztességesnek.
Kövezzetek meg én semmi csúnyát nem látok ebben. tojnak [auto_cenzúra], de ezzel nem tudok vitatkozni, hogy így motiválják az embereket.
Az oltási igazolványon meg ha jól tudom nincs lejárati dátum, úgyhogy szerintem semmi jelentősége nincs, hogy most vagy Augusztusban oltakozol. Legalábbis Mo-n, Felvidéken nem tudom mi a rendszer.