Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hú, hát ez megnyugtató. Azért hiszem ha látom.. de ez megnyugtató.
Szerintem is röhejes ez a 4-3-3 kikötés. ez a 3-5-2/3-4-3 eredményesebb, legalábbis stabilabb volt. Az is tény, hogy van egy rakat sztártámadónk két helyre tök feleslegesen akkor, de mégiscsak az edzőnek kéne eldöntenie, mi legyen.visca el barca írta: ↑2021.06.04. 12:14:36Egy ts dest de ligt garcia alba de jong busi wijnaldum messi aguero fati sor jo lehet.
bence0330 írta: ↑2021.06.04. 09:47:42Egy hátulütőjét látom: Ha Agüero beválna 9-esként (és így Messi kb csak jobbszélső lehet), akkor balra Fati vagy ő lesz a kérdés. RK egyik legnagyobb hibája a rotálás (hiánya), és ott valaki ezt nagyon megszívná. Sajnálnám, ha Fati lenne az. Ha Fati és Kun egészséges, akkor Depay felesleges igazolás lehet akár a csapatba, Csatárposztra ott van Kun, Messi, Griez, sőt, akár Fati is. Balra mondjuk csak Fati + esetleg Dembi, ha marad. Jobbon meg Leo, Trincao (?), esetleg Griez, Dembélé, ColladoMessiNeymarSuarez írta: ↑2021.06.04. 08:46:34Amúgy kövezzetek meg, de ez a Depay egyáltalán nem tűnik kutyaütőnek szóval még be is válhat(bár a válogatottban Griezmann is nagy gangsta, nálunk meg 1 évig sokszor labdát sem tudott eltalálni a kapu előtt, lehet hogy a játékrendszert kellene a játékoskerethez igazítani és nem pedig rájuk eröltetni a berögződöttet?)
Másik oldalról nézve viszont két klasszisunk lenne baloldalra, úgy, hogy idén gyakorlatilag nem volt baloldali támadónk. Ez ott kb City szint lenne keretben.
Szóval amíg Fati nem látja komoly kárát, én örülök az érkezésének, de ellennék nélküle is, mert hátra, de főleg középre sokkal fontosabb lenne a plusz ember.
Ezt a problémát én is megláttam, át is hoztam korábbi meglátásom a Koeman topicból.Kalapos írta: ↑2021.06.03. 12:35:29
Kis taktikai elmélkedés...
Ha csak úgy maradhatott az edző hogy 4-3-3at játszunk akkor viszont tuti vége a világnak. Borzasztóak voltunk tavaly is 4-3-3-ban. A 3 védős dologgal voltak jó meccsek.
A 4-3-3 nem megy szélső támadók nélkül :DD Nekünk meg egyszerre nem lehet centerünk és jobbszélsőnk
Bal oldal oké lehet Fatival meg Depay.
Jobb Messi? Nem fog futni. Dembele? Akkor nincs center mert Messi az aki a felezőnél sétálgat.
Center lehet Grizi , vagy Messi aki nem fog center munkát végezni, vagy Aguero de akkor Messi jobb szél ami nem megy, vagy Depay is lehet középen de akkor megint Messi jobb szél? Vagy hogy lesz?
Messi lehet középen, mint árnyékék, de akkor hirtelen 10 évet fiatalodnia kell hogy Casemiro ne egye meg és a két szélső támadónknak is össze kell kapnia magát. Akkor Grizinek esélye sincs pályára lépni és Agueronak se mert túl lassúak. Fati és Depay lehet, de Depay mennyire tud jobboldalról indulni? Dembelé lesz a jobb csatárunk aki a legjobb vonalszélső a keretben? :DD
KP-n meg majd Wijnaldum-De Jong és Pedri <3 Jöhet majd a sírás hogy miért nincsenek mélységi indítások és kreatív megoldások
Koeman legalább azt meglátta, az egyetlen jó ötlete volt, hogy 3-5-2 / 3-4-3 kell, mert a 4-3-3 nem megy Messi szabad pozijával. De ezt az ötletet is elveszik tőle. Grat Laporta, tényleg van még mélyebb.
Lesz egy keretünk, egy edzőnk és egy filozófiánk. És egyik se illik a másikhoz
Hát ha kacsa akkor kacsa. De ha nem, akkor engem sem zavarna a távozása, én nem láttam túl sokat benne, összeszedetlennek tűnik a figura. Nagyon Pogbás a mozgása - aki ugyan előre tud géniusz is lenni, de még ezzel együtt sem akarnám a csapatba, mert tök komolytalan az ember, én személy szerint nem annyira bírom, és azért Motibának még odáig is hosszú út vezetne, hogy hasonlóan jó legyen, szóval engem nem érdekel, ha megy.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.06.04. 08:46:34Ezt én is olvastam, más hírek szerint a környezete meg van lepve az állítólagos hírekről mert állítólag még nem is ültek össze tárgyalni, szóval könnyen lehet hogy csak a sajtó kavar.
Ha viszont nem, akkor tényleg mehet Isten hírével és az új ügynöksége is mehet a klub feketelistájára, aki 18 évesen épphogy becsorogva a felnőttcsapatba rögtön irreális anyagiakat vár különösen a mostani helyzetben az a későbbiekben sem lesz kevésbé kapzsi, cserébe ha nem válik be az új megaszerződéssel akkor Umtiti 2.0
Amúgy kövezzetek meg, de ez a Depay egyáltalán nem tűnik kutyaütőnek szóval még be is válhat(bár a válogatottban Griezmann is nagy gangsta, nálunk meg 1 évig sokszor labdát sem tudott eltalálni a kapu előtt, lehet hogy a játékrendszert kellene a játékoskerethez igazítani és nem pedig rájuk eröltetni a berögződöttet?)
Ezt én is olvastam, más hírek szerint a környezete meg van lepve az állítólagos hírekről mert állítólag még nem is ültek össze tárgyalni, szóval könnyen lehet hogy csak a sajtó kavar.bence0330 írta: ↑2021.06.04. 01:47:45https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... ummer.html
Eszerint Moriba ügynököt váltott, és jóval több fizut akar, a Barca meg nem akarja megadni neki. Elvileg 1 év van vissza a szerződéséből, úgyhogy ha nem enged a követeléseiből, akkor most nyáron távozhat, fő kérője a United, Chelsea, Lipcse. Nem tudom, mennyire hiteles a hír, több helyen is olvastam. Szerencsére magas a kivásárlási ára, úgyhogy van alkualap.
Na ő pl. Engem egyáltalán nem érdekelne ha elmegy. Az a poszt, ahol sok ügyes játékos van, akár a B-ben is. Engem annyira nem is győzött meg, statikus, nem láttam benne annyi fantáziát se.. főleg hogy idegesítő, bootolatlan az arckifejezése is..bence0330 írta: ↑2021.06.04. 01:47:45https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... ummer.html
Eszerint Moriba ügynököt váltott, és jóval több fizut akar, a Barca meg nem akarja megadni neki. Elvileg 1 év van vissza a szerződéséből, úgyhogy ha nem enged a követeléseiből, akkor most nyáron távozhat, fő kérője a United, Chelsea, Lipcse. Nem tudom, mennyire hiteles a hír, több helyen is olvastam. Szerencsére magas a kivásárlási ára, úgyhogy van alkualap.
Daily-Mail.. Nem éppen a leghitelesebb forrás, de a Mundo is lehozta már.bence0330 írta: ↑2021.06.04. 01:47:45https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... ummer.html
Lehet Mingueza visszamegy a B-be,nem?Elvileg ő amúgy is akkor került fel,mikor Piqué kidőlt,Umtiti pedig nem volt egyáltalán bevethető a szezon elején.
Umtitit talán el tudjuk sózni, vagy legalább kölcsönbe dobni, erre hajtanak most Laportáék. A Sport szerint Alemany már közölte vele, hogy vagy lelátó vagy tipli. Inkább az lehet a kulcs, hogy Allegrinek kell Pjanic, illetve muszáj egy támadó, mert senkijük sincs. Cr out, Morata vissza az Atma-ba. Dembélé komolyabban érdekli őket (korábban Griezmannról is szó volt, logikusabbnak is tűnne), ha nem hosszabbítunk vele bele lehetne vonni egy bizniszbe. Főleg, hogy De Ligt nem érzi magát jól Torinoban, itt meg lennének haverjai, főleg De Jong.
Szerintem legtöbben nem néznek City meccseket, vagy csak megnézték a Leicester elleni égés összefoglalóját, ahol egy 0km-es Garciát tényleg kicsit megforgatott az akkor amúgy elég komoly formában játszó Vardy, és ennyi. Aki nem követi őket, annak elismerem, hogy rossz lehet az a látvány, hogy egy 5. számú védőt hozunk el onnan, de ahogy Te is többször birkatürelemmel leírtad már több topikban is, előtte bődületes nevek vannak, Laporte sem azért 3. számú, mert nem világelit, hanem mert van két még nála is jobb playa. És Aké is hihetetlenül jó védő a 4. helyen, VVD-ot követően alighanem a legjobb holland védő, erős, gyors, stb. Ez a négy védő előtte lehet, hogy top15 a világon. Guardiola nem bízta a véletlenre, bevásárolt csúcsvédőkből, hogy biztos legyen kettő, akik csúcsvédelmet alkotnak.Chino írta: ↑2021.06.02. 14:35:11Ezt amúgy magyarázd már meg. Miért bizonyult kevésnek? Mert nem tudta 19-20 évesen kiszorítani Stonest, Rúben Diast meg Laporte-ot. Kb. azt képviselte ott, mint a 26 éves, 45 millió eurós holland válogatott Aké, úgy, hogy tudták, hogy nem fog hosszabbítani. Araujo ennyi évesen még a B-ben bohóckodott, sőt tavaly, amikor már idősebb volt mint a mostani EG, csak néhány percet kapott a felnőtteknél a bajnokság végén, többnyire amikor elfogytak az emberek. Pedig itt egy Piquét meg Lenglet-t kellett volna kipenderíteni. Mellesleg 19 évesen már többszörös válogatott játékos és akkora bukta volt a Cityben, hogy szerződést akartak vele hosszabbítani.
Nem biztos, hogy beválik, ez természetes, de kit kellene megcélozni? Én is jobban örültem volna egy Haalandnak vagy Mbappénak Aguero helyett, vagy ha inkább TAA jött volna mint Emerson.
Ezt amúgy magyarázd már meg. Miért bizonyult kevésnek? Mert nem tudta 19-20 évesen kiszorítani Stonest, Rúben Diast meg Laporte-ot. Kb. azt képviselte ott, mint a 26 éves, 45 millió eurós holland válogatott Aké, úgy, hogy tudták, hogy nem fog hosszabbítani. Araujo ennyi évesen még a B-ben bohóckodott, sőt tavaly, amikor már idősebb volt mint a mostani EG, csak néhány percet kapott a felnőtteknél a bajnokság végén, többnyire amikor elfogytak az emberek. Pedig itt egy Piquét meg Lenglet-t kellett volna kipenderíteni. Mellesleg 19 évesen már többszörös válogatott játékos és akkora bukta volt a Cityben, hogy szerződést akartak vele hosszabbítani.mess2009 írta: ↑2021.06.02. 13:54:34Emersonnak örülök, az első igazolás ami nálam reménykeltő. sajnos ezt nem mondhatom el Garciáról. Európa elitjét célozgatjuk és olyan játékost veszünk aki ott egyértelműen kevésnek mutatkozott. az, hogy fiatal és Katalán?! ennyi elég? és 5 évre? nem tanultak Umtiti esetén?!
Az egész abból fakad, hogy összeboronálták több csapattal is Donnát és a Barca-hírhez tett egy like-ot az instán. (lehet, hogy máshoz is, csak az nem akkora hír).Camp Nou99 írta: ↑2021.06.02. 13:14:27Most csak a pénz miatt akarjuk TS-t elengedni vagy vannak szakmai okai is?bunga írta: ↑2021.06.02. 12:53:24Ha Koeman, Messi, Aguero fele fizetést kap, SR-nek is ennyit igérnek, akkor Busi, Alba, Piqué, Umtiti stb. se ússzák meg felezés nélkül, ha maradni akarnak. Akik a hosszabbításért emelést is kaphatnak, az Pedri és Moriba. A legpikánsabb ügy a kapuskérdés. Ha megveszik Donnát, akkor TS-ért komoly pénzt remélnek. És pénzt remélnek Grizért,Couért,Dembiért, Firpoért, Pjanicért SR-ért.
Szerintem inkább anyagi okai lehetnek.
Most csak a pénz miatt akarjuk TS-t elengedni vagy vannak szakmai okai is?bunga írta: ↑2021.06.02. 12:53:24Ha Koeman, Messi, Aguero fele fizetést kap, SR-nek is ennyit igérnek, akkor Busi, Alba, Piqué, Umtiti stb. se ússzák meg felezés nélkül, ha maradni akarnak. Akik a hosszabbításért emelést is kaphatnak, az Pedri és Moriba. A legpikánsabb ügy a kapuskérdés. Ha megveszik Donnát, akkor TS-ért komoly pénzt remélnek. És pénzt remélnek Grizért,Couért,Dembiért, Firpoért, Pjanicért SR-ért.