Pjanic egyre közelebb a Juvehoz, szinte biztos a váltás. Csak az olaszoknak nem nagyon van pénzük így inkább játékosbevonást szeretnének. De Ligt és Bentancur neve jött fel, mint lehetőség. Ha mellé be tudnánk vonni Dembélét vagy Griezmannt, mert támadó is létfontosságú számukra, a hollandot el lehetne hozni. Szerintem egy Griezmannal nagyon jól járnának, ha ő lehet a kakas a szemétdombon megoldódhatna a problémájuk.Titinho írta: ↑2021.06.04. 13:48:53És akkor még ott van Trincao...visca el barca írta: ↑2021.06.04. 13:29:19Akkor sorry
Mindenesetre erdekes lesz, fati, griez, dembele, messi, depay, aguero, ez 6 ember 2-3 posztra. Griezmanntol szabadulni kell es az arabol johetne egy klasszis vedo.
Meg a B-ből ugye Collado, Konrad. Collado is nyáron elvileg már az A csapattal kezdi a felkészülést. Ez így már 9 játékos 3 posztra.
Lesz itt még meló, bár én a Griz, Dembelé párost szó nélkül eladnám. Dembelével is EB után lesz tárgyalás ugye, benne van hogy ő is megy a piacra.
Egy De Ligt-Griezmann cserét úgy ünnepelnék mintha BL-t nyertünk volna.
Szerk:
Bocsi a csoda dánt ki is felejtettem, még ő is itt van. 10 ember így.
Firpo a másik név aki feljött, őt újra a Milan környékezte meg. Már télen is szerették volna. Dalot visszamegy a MU-ba (legalábbis ezt mondják az egyik indoknak), helyette szeretnék, de őt is inkább kölcsön vagy valamilyen hasonló tranzakció keretében. De a PL-ből is hallani híreket.
Collado már papíron a felnőtt keret tagja, de ő a középpályán is tud játszani és nem vészmegoldásként. Olyasmi, mint Dembélé jobb és bal oldal. Bár szerintem kölcsön vagy B-csapat vagy hasonló lesz. Trincaoról sok hír nem volt egyszer említettek talán kölcsönt. Konrad szinte biztos marad a B-ben, hacsak nem sikerül ott egy nagytakarítást végezni felesleges lelátóznia. Egy Fati-Depay-Messi-Kun-Griezmann/Dembélé talán még belefér. Ebből úgyis csak egy fix lenne, Messi személyében.
Fati egyébként a tervezett ütemben, rendben gyógyul az előszezonra teljesen felépülhet. Nyilván nem fogják egyből a legnagyobb terhelésnek alávetni. Ha nem Cugat foglalkozott volna vele az elején, akár már teljesen egészséges lehetne.