Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem Alba helyét is bőven meg lehet már kérdőjelezni az alapkeződben. Évek óta azt gondolom, hogy jót tenne neki egy valódi rivális a posztjára. De nem csak neki. Csapatszinten meg kellene már szűnnie annak tendenciának, hogy egyeseknek alanyi jogon helyük van a kezdőben. Kellene egy egészséges rivalizálás csapaton belül, legalább azokon a posztokon, ahol mennyiségben és úgy-ahogy minőségben is van elég ember.
Albának is már 1-2 szezon óta ráférne egy tehermentesítő, plusz az elmúlt sok év alatt szinte minden poszton azt játszottuk el hogy a kulcsjátékosok kihaltak miközben az utód sehol, jó lenne ha Albánál már idejében sikerülne megtalálni a méltó utódját és ezt időben el kell kezdeni mert Alvesnél is látjuk hogy már a sokadik próbálkozás sem sikerül miközben már 5 éve elment.
Jogos.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.06.05. 11:33:46És ez valószínűleg így is lesz ha játszik, csak ő az ellenfél gólvonaláról ment majd és gólt is fejel de saját kapuba
Emberünk le is nyilatkozta már hogy ő aztán jövőre is itt lesz, reméljük úgy összeáll a Garcia-Araujo páros hogy csak epizódszereplő lesz a francia legendánk.
És ez valószínűleg így is lesz ha játszik, csak ő az ellenfél gólvonaláról ment majd és gólt is fejel de saját kapubabence0330 írta: ↑2021.06.05. 11:19:11Bár '16-ig lenne...
Amúgy meg ez egy alaposan átgondolt, hosszútávú terv része volt. Bartoék előre tudták, hogy Lenglet döntőzik a franciákkal, közben ment egyet a gólvonalról, ő maga pedig fejel is egy gólt. Felmegy az ára, és a hosszútávú szerződés miatt el lehet majd adni 50 millióért.
Bár '16-ig lenne...
Hát igen,a pénz az nagy úgy RK hívószava mit sem ér ha kb megtriplázzák a fizudat.
Én úgy gondolom, hogy az, akinek csak a PÉNZ számít, azért nem kár, ha nem igazol ide. A pénz mellett egy kis szív is kell a csapatért. Ennélkül nincsennek sikerek.
Ez nem túl biztató hír, nagyon kellene ő a középpályára. Egyúttal az is kiderülhet, mit jelent Koeman hívószava (varázsa kifejezés erős lenne ) vagy Laporta bűvészkedése.
Azért ne vegyük már ezt ennyire biztosra. A Sport és a Mundo is kiemelte, hogy a "Daily Mail szerint". (szóljon vki, ha nem így van) Simán jöhet abból a pletyka, hogy ügynököt váltott. Ebből nagyon szépen ki lehet hozni, hogy hirtelen több pénzt akar. Ugyanazt a három klubot hozzák fel, mint amit szoktak. MU, City, Chelsea.bunga írta: ↑2021.06.04. 16:25:16Nagyon helyes, hogy eladják Moribat, mert rámenős ügynökséghez szerződött és túl nagyok a hosszabbításai igényei. Őbelé még sok melót kellene fektetni, hogy kifussa a formáját és rossz példát mutat a fiataljainknak. Helyette fel kell hozni Nico Gonzalezt és passz.
Amit viszont hiányolok, hogy vajon Planes kit fedezett fel ebben az évben a Barca számára. A szóban forgó igazolások Koeman tavalyi, akkor nem teljesített kérései voltak.
SR-jó úton jár a távozáshoz, Piqué maradása 100 %-os, már csak azért is mert Bartomeuék voltak annyira okosak, hogy az orra alá toljanak egy 4 éves szerződést. Bár szerintem amúgy is ellébecolna itt. Albával szerintem nincs gond. Azért még mindig komoly szintet képvisel, ráadásul nemrég ő maga nyilatkozta le, hogy innen szeretne visszavonulni, szóval egy fizurántás nem hiszem, hogy földhöz vágná. Meg ugye itt van Piqué, Messi, Busi.davi10 írta: ↑2021.06.04. 15:17:53#LaportaOut
Pique-től és SR-től nagyon meg kéne már szabadulni. Alba szerintem még okés, Busi meg ha tudja hozni amit tavasszal (és ha nem, akkor le lehet ültetni), akkor felőlem maradhat.
A 2 francia totál hidegen hagy, nem izgat ha maradnak, de nem fogok könnycseppet hullajtani, ha elmennek.
Messi, Aguero, Depay, Fati, Trincao, esetleg Collado, Konrad is elég lehet előre. Főleg ha nem az elnök dönti el a felállást és maradunk a 3-5-2-nél.
Már csak az a kérdés, hogy Aguero és Fati mennyire lesznek használhatók.
#LaportaOut
Ha Messit kivesszük a képből, kb. De Jong volt a legjobb játékosunk, és ő a középpályán a legjobb. Nehogy már védőt csináljunk belőle, az vészmegoldás volt, mert annyi a gáz hátul néha.
Köszi az infókat.
Pjanic egyre közelebb a Juvehoz, szinte biztos a váltás. Csak az olaszoknak nem nagyon van pénzük így inkább játékosbevonást szeretnének. De Ligt és Bentancur neve jött fel, mint lehetőség. Ha mellé be tudnánk vonni Dembélét vagy Griezmannt, mert támadó is létfontosságú számukra, a hollandot el lehetne hozni. Szerintem egy Griezmannal nagyon jól járnának, ha ő lehet a kakas a szemétdombon megoldódhatna a problémájuk.Titinho írta: ↑2021.06.04. 13:48:53És akkor még ott van Trincao...visca el barca írta: ↑2021.06.04. 13:29:19Akkor sorry
Mindenesetre erdekes lesz, fati, griez, dembele, messi, depay, aguero, ez 6 ember 2-3 posztra. Griezmanntol szabadulni kell es az arabol johetne egy klasszis vedo.
Meg a B-ből ugye Collado, Konrad. Collado is nyáron elvileg már az A csapattal kezdi a felkészülést. Ez így már 9 játékos 3 posztra.
Lesz itt még meló, bár én a Griz, Dembelé párost szó nélkül eladnám. Dembelével is EB után lesz tárgyalás ugye, benne van hogy ő is megy a piacra.
Egy De Ligt-Griezmann cserét úgy ünnepelnék mintha BL-t nyertünk volna.
Szerk:
Bocsi a csoda dánt ki is felejtettem, még ő is itt van. 10 ember így.
És akkor még ott van Trincao...visca el barca írta: ↑2021.06.04. 13:29:19Akkor sorry
Mindenesetre erdekes lesz, fati, griez, dembele, messi, depay, aguero, ez 6 ember 2-3 posztra. Griezmanntol szabadulni kell es az arabol johetne egy klasszis vedo.