Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Mindkét adag után ugyanaz: kis levertség/fáradtság érzet, illetve kar fájdalom egy picit.
úgy csináltad, ahogy az eeszt felületen írja a lépéseket?
persze idegesíts még amúgy erre én is gondoltam, simán benne van hogy átbactak.
Aminek mi értelme van amúgy? Egy oltás után megkapod a kártyát/ott az app, és örök életre szól a védettség ilyen logika mentén.dévid villa írta: ↑2021.06.07. 17:46:35Oltás után kapott kártyának nincs érvényességi ideje tudtommal
Nem, nem érted jól, igazából egyáltalán nem érted.Xavier Hernandez írta: ↑2021.05.27. 20:05:11Ha jól értem, akkor te orbitális baromságnak tartod, hogy a Covid halált okozhat?!
Vagy azt tartod orbitális baromságnak, hogy ha megfertőződsz, akkor átadhatod a fertőzést másoknak?!
Hát, én sem tudom, mit mondjak erre .
Konkrétan azt írtad,hogy aki nem oltatja be magát, majd átadja másnak, megöl egy embert Amit azért elég túlzás így megfogalmazni,mert akkor rengeteg gyilkos szaladgál a világban,aki szívja azt a sok [auto_cenzúra] cigit,nem törődve azzal,hogy hányan lélegzik be.Xavier Hernandez írta: ↑2021.05.27. 20:05:11
Ha jól értem, akkor te orbitális baromságnak tartod, hogy a Covid halált okozhat?!
Vagy azt tartod orbitális baromságnak, hogy ha megfertőződsz, akkor átadhatod a fertőzést másoknak?!
Hát, én sem tudom, mit mondjak erre .