Azért a Barca sincs tele már sajnos sztárokkal, akik ráadásul a csúcsmeccseket tudnák eldönteni, még vagy már Messi sem, sajnos.Sinya22 írta: ↑2021.06.15. 08:54:52Még a Barcához se tudnám hasonlítani ezt a spanyol keretet. Nálunk bármennyire is a legtöbb esetben hasonló a játék, legalább van pár játékos, akik képesek villanni. Ebben a spanyolban szerintem az a legnagyobb baj, hogy nincs olyan, akin azt érezném, hogy na benne van a váratlan. Tehetséges fiatalok vannak, én nem írnám le ezt a generációt sem, akkor sem, ha nem Iniesták szaladgálnak a pályán, de jelenleg ezzel az ötlettelen támadó játékkal és Morataval nem sok siker lesz. Szurkolok nekik, mint mindig, de nem adnék sok esélyt a legjobb 4-re sem.
Azért egy Messi-Suarez-Neymar triótól fényévekre vagyunk, pedig látszik, hogy egy PSG is Mbappéval és Neymarral, plusz egy stabil csapattal oda-oda ér a BL-ben. Szóval szerintem Messi-Aguero-Depay háát.. kevés.
És nagyon kellene még egy klasszis középpályás, DeJong dolgozik, Pedri dolgozik, de előrejátékban kevesek.