Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egy dolog, hogy nem engedi, hogy egy játékos nagyobb legyen mint a klub, de nem hiszem hogy ez lenne a célja. Másrészt ez inkább úgy jön le, hogy egy elnök nagyobb, mint egy klub.Feast4 írta: ↑2021.07.14. 13:26:19Valahol, olyan szempontból igazat adok neki, hogy nem engedi azt, hogy egy klub kevesebb legyen mint egy játékos. De szerintem ez nála inkább arról szól, hogy én vagyok az atyaég imádjatok én tettem naggyá a klubbot újra nem a játékosok, nem a szakmai vezetés. Egyébként visszavonult vagy már eligazolt legendákba nagy értelme nincs beleszállni.miro. írta: ↑2021.07.14. 11:54:03
C.Ronaldoba is beleszallt elvileg.
De igazabol a sok kreten meg igazat is fog adni neki,aztan kiderul,hogy ramos ronaldo raul casillas mekkora hitvany volt,de perez hala isten kivagta oket.![]()
![]()
Jon majd ugyis a Perez ujsag,aztan kiderul,hogy nem is O mondta.. Az meg ugye igaz,mert Perez az Isten es ot akarja mindenki letolni a tronrol.
Pfej de utalom.
Amúgy én simán kinézem, hogy elég kretén ahhoz, hogy a baromságát bárki előtt kimondja.
Valahol, olyan szempontból igazat adok neki, hogy nem engedi azt, hogy egy klub kevesebb legyen mint egy játékos. De szerintem ez nála inkább arról szól, hogy én vagyok az atyaég imádjatok én tettem naggyá a klubbot újra nem a játékosok, nem a szakmai vezetés. Egyébként visszavonult vagy már eligazolt legendákba nagy értelme nincs beleszállni.miro. írta: ↑2021.07.14. 11:54:03
C.Ronaldoba is beleszallt elvileg.
De igazabol a sok kreten meg igazat is fog adni neki,aztan kiderul,hogy ramos ronaldo raul casillas mekkora hitvany volt,de perez hala isten kivagta oket.![]()
![]()
Jon majd ugyis a Perez ujsag,aztan kiderul,hogy nem is O mondta.. Az meg ugye igaz,mert Perez az Isten es ot akarja mindenki letolni a tronrol.
Pfej de utalom.
Persze,de okosan csinalja.Camp Nou99 írta: ↑2021.07.14. 12:20:16Perez úrnak agyára ment a megalománia. A két kezét összetehetni azért hogy ilyen korszakos zsenik jtszottak a reálban.Nem,ez a kretén elkezdi őket savazni.
C.Ronaldoba is beleszallt elvileg.geridoss írta: ↑2021.07.14. 10:39:16
A hírek szerint azzal védi magát, hogy ez csak a kontextusából kiragadott mondat, ami önállóan nem állja meg a helyét.![]()
Kíváncsi lennék én arra a szövegkörnyezetre, ahol a "Casillas és Raul tönkreteszi a klubot" megállja a helyét.
Esetleg a "Na figyelj, most mondok egy nagy baromságot:".
A hírek szerint azzal védi magát, hogy ez csak a kontextusából kiragadott mondat, ami önállóan nem állja meg a helyét.
De,igazad adok neked.
Amúgy csak Én érzem úgy hogy nálatok sok embernek mélyebb a kötődése Pérezhez, mint bármelyik játékoshoz, vagy edzőhöz?
Azért Ramosért úgy állnak sorban a top klubok, hogy ingyen vihetik el, illetve az utóbbi 1-2 évben ő is rendesen megkopott. Lehet az is benne van a kalapban, hogy nem akart 3. számú védő lenni, főleg csapatkapitányként, nem hiszem hogy jól esett volna neki. Nem az a típus, aki beáll a sorba.
Neki akkor sem szabadna játszania, ha ő fizetne a klubnak.
Piké minimum két okból nem húzott volna ilyet :
látva az utóbbi évek teljesítményét, lehet jobban jártunk volna ha húzott volna egy ilyet:D