Kalapos: Na, akkor örülök, hogy nagyjából konszenzusra tudtunk jutni, mert amiket most írtál, azzal nagyjából én is egyet tudok érteni.
Feast4: Dehogy lesz leszedve, szerintem elég sokakban kétely van Depay érkezésének értelmével kapcsolatban. Nekem is vegyesek az érzéseim.
Viszont, ha azt nézzük, hogy végre legalább a bal oldalra igazolunk előre, Fati ugye ki tudja, mikor lesz újra rendes formában, Aguero sincs már (és nem is lesz) olyan állapotban, hogy állandóan végigtolja a meccseket és nem tudjuk, hogy mi lesz az eladásokkal, de Coutinho, Dembi lehet, hogy mennek, Griezzmannál csend van, de egy jó EB esetén lehet, hogy rá is lesz ajánlat és akkor máris mondhatjuk, hogy azért meglesz a helye Depaynak. Én már nem szívesen nézem Alba szenvedését sem tovább a bal szélen, mint támadó. Tényleg a nagy kérdés, hogy Messivel mennyire férnek majd meg a pályán. De legalább De Jong biztosan fog neki passzolni

És igen, valószínűleg a legerősebb érv, hogy nem tudnak jelenleg a piacon ilyen feltételekkel egy gólerős támadót szerezni, akit ráadásul az edző is nagyon akar.
Én azt gondolom, mégha nem is válik be, egy ilyen 2 éves szerződéssel nagy bukta nincs benne. Ez van, most nem tudunk bárkit idehozni sajnos.