Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még mindig a franciákat tartom a legnagyobb esélyesnek, hiába nem parádéztak a csoportban. Masszív, stabil csapat, és még vannak bennük tartalékok, csak annyit fociztak, amennyit kellett nekik. De örülnék, ha olyan csapat érne oda, amelyik attraktívabban futballozik.
Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy ez most nagyon jó teljesítmény volt a válogatottól, minden dicséretet megérdemelnek, eredménytől és szerzett pontoktól függetlenül.Kalapos írta: ↑2021.06.24. 09:54:12...
Lehet énekelni a himnuszt egy ilyen x után, főleg hogy mennyi sarazást és ocsmány politikai hurrogást kapott a nemzet (senkit se érdekel hogy jogosan vagy sem)..
A fiúk kimentek a németekhez és megmutatták hogy nem lehet minket lenézni és általánosítani. Mert sok külföldi szerint az az alap hogy a magyar bunkó paraszt.
Énekeljék csak a himnuszt, nagyon szép hagyomány, és ilyen esetekben nem csak a győzelemnél van értelme. Legyünk már kicsit büszkék bszki. Ez a válogatott 20-30 évig közröhej tárgya volt, semmire se voltunk jók. Onnan visszajutni ilyen szintre nem nagy dolog hanem óriási.
...
Hihetetlen milyen búval bszott emberek vannak hogy ilyenkor is csak a szánalkozás meg a sarazás megy.
Rossi - Löw... hát igen..![]()
Mivel külföldi csapatok közül én még a németeknek szoktam szurkolni, talán nagyobb figyelemmel kísérem a meccseiket.
Konkrétan nem buszoztunk. A németeknek és a franciáknak is ugyanannyi próbálkozásuk volt, mint nekünk.
Őszintén hálás lennék, ha ezek a kommentek elmaradnának.ktm írta: ↑2021.06.24. 10:57:48Vagy ugy is nezhetjuk, hogy Low jobban nyult bele meccsbe, a becserelt jatekosa lotte oket tovabb, mig Rossi lehozta a ket ertelmes emberunket elolrol akik meg tudtak valamennyire tartani a labdat es 2 percre ra golt kaptunk. Ez nem is fajna, ha a Portugalok ellen nem jatszotta volna el ugyanezt.
Vagy ugy is nezhetjuk, hogy Low jobban nyult bele meccsbe, a becserelt jatekosa lotte oket tovabb, mig Rossi lehozta a ket ertelmes emberunket elolrol akik meg tudtak valamennyire tartani a labdat es 2 percre ra golt kaptunk. Ez nem is fajna, ha a Portugalok ellen nem jatszotta volna el ugyanezt.
Azt mondja jobb kapitány, nem szövetségi kapitány, nem edző, hanem kapitány, mint vezéregyéniség.
Azért ennyire lebutítani a kérdést nem lehet. Nem csak az dönti el, hogy ki mennyire jó edző, hogy VB-t nyer-e.
Milyen mutatók alapján? Nyert pl. vb-t?
Én más szemszögből nézem (néztem) a végeredményt.mess2009 írta: ↑2021.06.24. 08:55:09lehet, hogy nem olvastam mindent elég figyelmesen de mintha senki nem írta volna le: a csapatunk egy "halálcsoportba" került és utolsó helyen végezve ki esett.
hogy miért?
nyilván mert így leírva sima hazaárulásnak minősül. szóval hihető vagy nem nagyjából ugyanúgy éltem át a meccseket mint ti de mégis valahogy érzek egy kis disszonanciát amiatt, hogy ez az eleve hősök vagyunk - mert ki jutottunk- hangulat valójában az igazi értékeinket devalválja. lényegében egy 0-3-as vereségnél u. azt adtuk elő dics és valódi himnusszal, mit a két szenzációs döntetlennél.
amúgy a többivel egyetértek. a válogatottunk nagykorú lett, jöhetnek a felnőttek a VB.-n sok sikert!
Nem mellesleg ballábas, én is megnézném a franciáink helyett
Hozzátenném, a szlovák védelem ehhez keményen asszisztált. Jól játszottak a spanyolok, de sokkal jobb védelmeket kell majd feltöriük a támadóiknak.Az utolsó csoportkörös meccsre megnyitották a hispánok a gólcsapot.