bence0330 írta: ↑2021.06.23. 16:20:08
davi10 írta: ↑2021.06.23. 14:43:33
Dest tud a baloson is játszani (meg talán Emerson is), illetve van Balde vagy ki a B-ből, akit én egy percet nem láttam játszani, de elhiszem nektek, hogy jó lesz

De tény, hogy Messi-n kívül Alba a leghasznosabb az öregek közül, kemény lesz Őt pótolni.
Őt még én sem láttam, de ha jól rémlik akkor ő még csak most érkezett fel a b-be. Én bevallom, sok szélső védőről hallottam már, hogy mindkét oldalon tud játszani, de a saját szememmel ilyet még soha nem láttam.

Rendszerint ilyenkor, amikor átkerültek a túloldalra, gyakorlatilag meghaltak. Nem mondom hogy lehetetlen, de ez szerintem végszükség esetére megoldás. Egy jobb lábas sosem lesz igazán jó bal oldalon, mert a szélső védő feladata elöl leginkább a beadás, és nem arra áll a lába. A lendületesebb támadások végén vagy a rosszabbik lábával, vagy külsővel kell passzolnia, vagy beadnia, és ez nem ideális dolog. Ez nyilván nem perdöntő, de az elmúlt évek után nem szívesen látnék ehhez hasonló fél megoldásokat, mint például Griezmann középcsatárként, meg Braithwaite balszélsőként, ésatöbbi
De eleve azt gondolom hogy ez a hír is hápog. Az Inter azért elég komoly anyagi kakiban van. No meg Alba imádja Messit és a csapatot is.
Alba lenyilatkozta már, hogy nem akar elmenni, nem is hiszem hogy megfordul a fejében, hiába kínál több pénzt az Inter, plusz akárki akármit mond, jelenleg a posztján még mindig a legjobbak között van. Legalábbis ebben a csapatban mindenképp.
Dest az itteni karrierjét is balhátvédként kezdte, nem is rosszul, mindkét oldalon tud játszani. Nyilván nem született balbunkó, de néhány meccset simán le tud hozni. Kis -és középcsapatok ellen nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne.
A Sport hozott le a napokban egy hírt, hogy puhatolózunk Grimaldo után, akinek állítólag nem is lenne ellenére a hazatérés. Hogy ebből mennyi igaz, azt döntse el mindenki maga.
Balde egy nagyon tehetséges srác, nagy ígéret, de egyelőre tényleg csak ígéret. Koeman azt nyilatkozta, hogy szerinte készen áll, hogy a nagycsapatban játszon, de azért még mindig csak 17 éves és most lesz hivatalosan is a B-csapat tagja, szóval vele még lehet várni.
Laportának Gayá a nagy szerelme, aki nem is akar hosszabbítani. Már idén is érdeklődött felőle, jövőre szerintem biztos hogy rárepülünk.
Mindeközben a Bild arról írt, hogy Goretzka nem akar hosszabbítani a BM-el és az ügynökét már ugrasztotta is. Jövőre jár le a szerződése szóval a Bayern most láthat utoljára pénzt belőle. Több csapat is szóba került (többek között a Real) de a német média szerint a leghevesebben mi érdeklődünk, már a Bayern előtt is szerettük volna leigazolni. Nem igazán tudom, hogy mennyire illene ide, de egy 3 védős rendszerben el tudom képzelni. A kp-n gyakorlatilag bárhol bevethető.