Annak idején, amikor megvettük Paulinhot Kínából (2017 nyarán), lestem minek kellett ez (40m-ért!). Azért na, mégis mi vagyunk a Barcelona, nem pedig egy középcsapat!Kalapos írta: ↑2021.06.25. 10:49:58komolyan elbőgöm magam ha Paulinho visszajön
ilyen mélyre nem süllyedhetünk
Miólólt akartok azzal mondani hogy gyenge a kp? Kit vennétek ki? De Jongot? Pedrit? Busi helyén nem játszhat se Wijnaldum se Paulinho, mert nem értenek hozzá. De Jong játszhatna Busi helyén, és az ő helyén Paulinho de akkor törődjetek bele hogy helyzet nélkül kapunk ki minden meccsen meddő langyi passzolgatással amit annyira utálunk.
Most küldtök el Vidalt és visszahoznánk Paulinhot én kiugrok az ablakon ilyet ne gyerekek, ne.
Erősítés a lópömpöllőt azt.
Rám cáfolva ősszel a 8 góljával Messi és Lajos mögött a harmadik lett a góllövő listán a Barcánál.
Azután hozták Coutinhot januárban (2018) és elkezdték padoztatni Paulinhot, mert ugye egy 120m játékost játszatni kell. Onnantól Paulinho teljesítménye visszaesett...nyáron meg visszavásárolta a kínai klubja.
Nekem tetszett a játéka, jó ment fel a második hullámban a támadásokhoz.
Hogy milyen lehet a játéka most nem tudom, de felesleges volt a helyére Coutinhot megvenni.
Valószínű nem lett jobb, már csak a koránál fogva. Szerintem sincs értelme újra megvenni.