Sinya22 írta: ↑2021.06.26. 09:16:44
Én csak továbbra se értem, hogy LE miért folytatja ezt, hogy 90 perceket tölt a pályán. Még a szlovákok ellen is végig játszott, pedig ott az utolsó 30 percben már 3 vagy 4 volt közte. A srác kb március óta gyengébben teljesít emiatt. Most meg jön az egyenes kiesés, nyilván nem most fog rotálni, nem tudom meddig jutnak a spanyolok,de remélem Pedri kap valami extra pihenőt az EB után és nem júliusban már edzésbe áll.
Na de hogy ne legyen off,hol tartunk az eladásokkal, tudja valaki? Jöttek itt hírek hogy nagyon sok játékost eladnánk, de hogy kérő lenne-e valaki iránt, azt nem olvastam még.
Egyelőre nem nagyon, de még tart az EB. Ott ugye jött a pofon Dembelével, ő nagy eséllyel a nyakunkon marad, a legjobb aprópénzért rásózzuk valakire.
Coutinhot szintén apróért kell eladni, nem szeretném, ha maradna, illetve a legutolsó főoldali cikket elolvasva nem is engedhetjük meg magunknak.
Griezmannak szorkuljunk az EB-n, és akkor ő érte kaphatunk és viszonylag jó összeget, persze még így is bőven mínuszos lesz.
A többiekből sokat nem remélhetünk, túlfizetett töltelékemberek. Dembeléhez hasonlóan örülhetünk, ha nem rohadnak ránk.
Pep remélem megteszi a gesztust, hogy megszabadít minket SR-től. Nem mintha a Citynek kellene, de ott végtelen pénz van, és az ex-barcás vezetés jótekonykodhat, Agüerot és Garciát is már nekünk adták.
Szerintem nincs csapágyasra hajtva, mert ebben a korban folyamatosan játszani kell. Lehet, hogy most fáradtnak tűnik egy ilyen szezon után, de a fejlődéséhez nagyon hozzá fog adni ez a sok játék.
Szerintem meg igen, de nemcsak ő, hanem pl. Messi és de Jong is, és az utóbbi két játékosnak sem tett jót. Még a holland bírta legjobban, de Messinél is el lehet mondani, hogy most már évek óta probléma, hogy a szezon utolsó és legfontosabb részére el van fogyasztva, be van fásulva. Barcelonában nem képesek belátni, hogy a kevesebb néha több. Különösen most, hogy öt embert lehet cserélni, látjuk, hogy mekkora előnyben vannak azok a csapatok, akik nem 1-2 kulcsemberre építenek mindent, hanem az egész keretünk nagyon erős, és olyan embereket tudnak becserélni, akik meg tudják változtatni egy meccs képét.
Visszatérve Pedrihez, szerintem ha min. 20 százalékkal kevesebbet játszik, akkor is tud ugyanúgy fejlődni, de lehet, hogy nem fásul bele ennyire tavaszra. Iniesta pl. nagyon sokáig nem volt stabil kezdő, hanem rotációban volt, mégis látványos volt a fejlődés, és a csapatnak is jót tett, hogy ha kellett a padról be tudott állni egy olyan ember, aki komoly lendületet tudott hozni.