vg99 írta: ↑2021.06.26. 14:12:28
Én azt nem értem, hogy egyik "felesleges" játékosba sem szorult semmi sportemberi érték? Azaz inkább padozik még 2 évet, minthogy kevesebb fizuért játszana valahol? Ez többeknek a karrier végét jelenti. Ennyire kell a pénz? Gáz..
Na ne bántsd már te is Puigot

Csak vicc volt értem én, de számold bele,hogyan nagyon sokat nem tudunk a dolgokról. Ha önmagadat 80 százalékban ismered, az azt jelenti,hogy sokat teszel érte, a legjobb barátodat,ha 60százalékban,akkor maxon vagy. Akkor mennyire ismered a tvben látott focistát? Semennyire. Valójában gőzünk sincs a motivációikról.
Az emberek sokfélék és millió dolog befolyásolja a döntéseiket és lehet,hogy Umtiti pl tudna olyat mondani neked,amiért egyetértenél vele. Aztán lehet csak simán pénzéhség, de ezt is kívülről könnyebb megítélni. Hétköznapi ember szintjén is teljesen általános,hogy a legtöbben nem tudnak annyit keresni,ami tökéletesen elég lenne,mindig többet akarnak. És nagyon nehéz ám egy adott életszínvonal után lejjebb adni, ez így van a kisember szintjén is. Aki keres egymilliót az nagyon szenvedne később,ha csak 500at kapna. Euromilliók esetében is így van. Ha én megsérülnék és áldozatnak érezném magamat,utolsó egy-két aktív évemben nem rohannék el aprópénzért egy libalegelőre,hogy szétrúgják a lábamat. Nem fenyegettem senkit a szerződésért, itt vagyok játékra készen, ha nem használtok az a ti döntésetek. És különben is,ha nem adtatok volna ilyen ajánlatot,nem itt játszanék és lehet meg se sérülök,mert normális orvosi stáb lett volna máshol és belső védőként nem egyedűl kellett volna mindent megoldanom,hanem csapatként védekeztünk volna, kisebb nyomás alatt tán le se sérülök. Oda a pályafutásom lehet,hogy miattatok és akkor én vagyok a hibás,hogy nem fogadom el az aprópénzt és kullogok el csendben?
És még millió lehetőség van, nem tudjuk mi az igazság,de tuti nem fekete-fehér a dolog.
Engem jobban zavar, hogy azt sejtem(de a színfalak mögé nem látunk be) Laporta mindent feltesz Messiért és ész nélkül fogjuk elszórni a játékosokat. Tudom sokan utálják Grizest,de jó játékos, nagyon jól tolja a franciáknál, lehetne őt hasznosan játszatni modern focit képviselve. Aztán majd elszórjuk Firpot,aki egyáltalán nem volt a végére rossz,sőt, meg Trincaot is,aki ugyanez.