Titinho írta: ↑2021.06.30. 13:27:39Jelenleg halvány fogalmam sincs hogy fogunk megszabadulni tőle, azt is kinézem belőle, hogy 2 évet végig ül a lelátón a nagy lóvéért, utána meg elmegy a Quatar-Kína vonalon bohóckodni még.bence0330 írta: ↑2021.06.30. 10:33:44Feltennék egy hülye kérdést, sajnos nem értek a témához: ha felbontunk valakivel egy szerződést, és gondolom akkor a fennmaradó összeget ki kell neki fizetni (most azt hagyjuk, hogy egészben, részletekben, vagy pl. Umtiti annyira szereti a Barcát, hogy lemond mindenről), akkor az a játékos már nem számít bele a keretbe? Szóval a fizuja nem lenne benne a fizetési sapkában, ugye? Mert így szomorú, de jó döntésnek tűnik Umtiti szerződésbontása pl.
Most Braithwaithe-tel kapcsolatban érzek hasonló, unszimpatikus viselkedést. A Valencia tárt kézzel várja, atombiztos helye lenne a kezdőben. Olyan formában van most a csapat amilyenben, de akkor is egy relatíve híres klub. Gyakorlatilag még egy igazi szerződése van, ahol játszani tud. Most jött Depay, Aguero, Fati felgyógyul így gyakorlatilag van legalább 5 játékos előtte a sorban. Ő pedig lenyilatkozza, hogy csak akkor hajlandó elmenni, ha előnyösebb szerződést kap, mint itt. Inkább végigüli a lelátón a szezont, mint hogy elmenjen játszani egy Valenciába, arról nem beszélve, hogy tudja milyen helyzetben van a klub. (nyilván emiatt szeretetből nem fog eligazolni, de ez is hozzájárul az összképhez). Ráadásul nem hiszem, hogy radikálisan kevesebb lenne ott a bére. Én speciel pont róla nem tudtam volna elképzelni.
Pedig az EB-je miatt szerintem más érdeklődői is lesznek.