visca el barca írta: ↑2021.06.29. 13:36:42
recrea írta: ↑2021.06.29. 11:45:28
Pedrinek ugyanaz a hátránya, mint a fiatal Iniestának: nem vállal eleget vagy annyit, amennyire a tehetsége predesztinálja. Sokkal több van a srácban, ennek ellenére vagy ezzel együtt is jól játszott tegnap. Az urak kritikusait megkérdezném, h ugyan melyik német/francia vagy PL sztár portugál középpályás játszott/játszik jobban az EB-n, a legtöbbje egyeneset nem tudott eddig a labdába rúgni
Szerintem Kante se focizott jól most, akkor már inkább Pogba, aki vitte eddig őket középen.
Modric meg De Bruyne, aki eddig kiemelkedő a középpályán.
Mivel meg lettem szolitva mint pedri fikazo, sajnos nem tudok nyilatkozni, mert tegnap egyik meccset sem néztem végig, csak pár percet néztem, tobbnyire hatterzajnak szoltak.
Amugy meg nem erdekel h a valogatottban mennyire kiraly, engem a barcas teljesitmenye erdekel.
Az urak alatt a real szurkolókat értettem, ahol Barcás van, azt a csapatot élből rühellik, van némi komplexus.
Te meg szinte mindenkit fikázol, arra nem reagálnék, azt már megszoktuk

mondjuk én is indokolatlannak tartom Pedri 70 meccsét a szezonban, úgy, h másik 3 középpályásunk meg a padon ült végig.
Spanyoloknak szurkolok, tegnap jó focit játszottak, a hosszabbítás ellenére teljesen sima mérkőzés volt, levegőhöz nem jutottak a horvátok. De én továbbra is német sikert érzek.