Szerintem az angoloknak sem volt könnyebb dolga, mint bármelyik másik csapatnak. Olaszoknak ott voltak az osztrákok és a belgák, előbbiek papíron az egyik leggyengébbek voltak a 16 között.sansz írta: ↑2021.07.04. 15:10:47Az angolok ága elképesztő gyengére sikerült, angolokkal és németekkel együtt. kb egy selejtezőszintű csoport.. A döntőn már kipihenten és magabiztosan lehetnek ott az angolok, simán be fogják húzni, úgyhogy a sajtó majd évekig fog az angol fociról áradozni. Másik topikból a kérdés,hogy ki fogja kapni az aranylabdát, nem mintha nem egy szánalmas kamudíj lenne, de biztos valami angol izé kapja, aki még BLt is nyert.
Az tény,hogy jobb ez a béna angol csapat,mint az elmúlt ötven év bénái, de azért nem jók. Normális csapatok közt soha nem jutnak tovább,még úgy se,mint a spanyolok.
Spanyoloknak ott voltak a horvátok és a papíron gyenge Svájc.
Dánoknak a papíron gyenge Wales és a középcsapat csehek.
Én messze nem vagyok angol-fan, de túlzás az az utálkodás, amit kapnak. Lehet rájuk fanyalogni, de ahogy Rivaldo11 írta, az olaszok és a spanyolok is tele vannak jó közepes játékosokkal. Abban is egyetértek vele, hogy hanyatlik a foci. A 2000-es években sokkal több kiemelkedő játékos volt, de a nagy részük már befejezte, és akik még maradtak már túl vannak a csúcson. Az utánpótlás pedig gyenge, alig-alig van potenciális klasszis.