Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem nagyon jó lesz Saviola és maradni fog!Rumig írta:Úgy látom, legújabb igazolásunk Saviola! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy marad. Már mezszáma is van! A 22-es.
Zambrotta meg a 11-est választotta.
Igen [auto_cenzúra] a sporttörvények legyenek egységesek minden országban!!!Drigo írta:Akkor most mi elloptuk Zambrottat, meg Thuramot a Juvéból?Vagy Larssont a Celticből, mivel neki lejárt a szerződése és így ingyen volt?Ne mondd, hogyha mondjuk a Barca előtt adódna iylen tehetséges játékos, akkor azt nem hozná el, mert [auto_cenzúra] a törvények és akkor most ők rendesek lesznek???Asys írta:Igazolás!!!!!!!!!!!!!!!????????? Ez közönséges lopás semmi más!!!
Én is remélem, hisz így nagyon nem jó! Angolok (Arsenal) jókat nevetnek!Asys írta:Igazolás!!!!!!!!!!!!!!!????????? Ez közönséges lopás semmi más!!!LG írta:Ezért ne az Arsenalt szidd. ők nem igazolhatnak játékostAsys írta:Üdv mindenkinek!!!
most olvastam az nso-n ,hogy az a népmuvészeti cserépedény Arsenal megint tőlünk csen el egy nagy tehetséget Fran Meridát (közép pályás) Már tele van velük a tö_köm csinálnia kéne vmit a vetetőségnek !!!!
Azokat a fiatal gyerekeket mi is vettük valahonnan. Akkor a Barca is népmuvészeti cserépedény
Es vedd figyelembe h a legnagyobb tehetségeket megtartjuk.
Fabregast is sikerült megtartanunk![]()
Remélem átalakítják a spanyol sport törvényeket e-tekintetben!!!
Akkor most mi elloptuk Zambrottat, meg Thuramot a Juvéból?Vagy Larssont a Celticből, mivel neki lejárt a szerződése és így ingyen volt?Ne mondd, hogyha mondjuk a Barca előtt adódna iylen tehetséges játékos, akkor azt nem hozná el, mert [auto_cenzúra] a törvények és akkor most ők rendesek lesznek???Asys írta:Igazolás!!!!!!!!!!!!!!!????????? Ez közönséges lopás semmi más!!!
Igazolás!!!!!!!!!!!!!!!????????? Ez közönséges lopás semmi más!!!LG írta:Ezért ne az Arsenalt szidd. ők nem igazolhatnak játékostAsys írta:Üdv mindenkinek!!!
most olvastam az nso-n ,hogy az a népmuvészeti cserépedény Arsenal megint tőlünk csen el egy nagy tehetséget Fran Meridát (közép pályás) Már tele van velük a tö_köm csinálnia kéne vmit a vetetőségnek !!!!
Azokat a fiatal gyerekeket mi is vettük valahonnan. Akkor a Barca is népmuvészeti cserépedény
Es vedd figyelembe h a legnagyobb tehetségeket megtartjuk.
Ezért ne az Arsenalt szidd. ők nem igazolhatnak játékostAsys írta:Üdv mindenkinek!!!
Valenciába miért nem játxhatnaSubinho írta:Köszi! Maxin nem lepődtem meg és jó helye lesz a Mallorcánál. játszani fog!!!dickricsi írta:Szia Subi,
Maxit már kölcsönadta a Barca Mallorca-nak. Saviola-t állítólag felajánlották a Santander-nek, és szó volt róla, hogy esetleg a Valencia leigazolja őt, de eddig semmi konkrét.
Üdv:dr
Saviolan viszont annál inkább!!! a Santandernek ajánlották föl??? azért ő attól jobb játékos!!! legalább egy sevilla szintű csapatba kéne mennie, mert igaz nem No.1. csapat, mint egy barca, vagy milan, de jó kis csapat és ott vannak az élmezőnyben + UEFA kupa, szóval tuti lehetne neki csapatot keresni! nem a valenkiát, mert ott villa és morientes mellett megint nem sokat játszana, de a betis, a depor, a sevilla, a villa, az athletico... csak beférne, nem???
Köszi! Maxin nem lepődtem meg és jó helye lesz a Mallorcánál. játszani fog!!!dickricsi írta:Szia Subi,
Maxit már kölcsönadta a Barca Mallorca-nak. Saviola-t állítólag felajánlották a Santander-nek, és szó volt róla, hogy esetleg a Valencia leigazolja őt, de eddig semmi konkrét.
Üdv:dr
Az a baj, hogy nem tudnak ez nem az ő saruk de a spanyol szövetség annál inkább hozhatna valami szabályt, hogy itt is lehessen profi szerződést adni, bár amíg ez nem a Reallal történik meg addig azthiszem nem sokat fognak előrehaladni a dolgokAsys írta:...
csinálnia kéne vmit a vetetőségnek !!!!
Néhány év mulva sem lex rá szükség, hisz van bőven fiatal tehetség.doki írta:Nem is lenne rá szükség(most),viszont néhány év múlva jó lenne.