Látjátok Corol és Xavi, lehet ezt normálisan is, bence0330-nak tök igaza van abban amit mond, kívánom hogy legyen úgy.
A ti válaszaitokat viszont nem értem. Miből gondolod hogy a PSG-vel megnyerné a Bl-t és még 1-2 aranylabdát kapna? Miért olyan biztos ez? A Citybe pl szerintem be se férne, a jelenlegi fizikai állapotával és erőnlétével, a PL-ben nem szokásos valakinek a pályán 30 perceket pihengetni. Félidős embernek meg kicsit drága lenne Leo

Pep mondjuk ha valaki, hát ő meg tudja oldani.
A PSG jó hely lenne neki, vagy olaszország, ott még 1-2 évet tényleg villoghatna. De a BL akkor is lutri lenne, nem venném készpénznek. Ha egy Chelsea megtudja nyerni, szorgosan, fegyelmezetten.. Az LE-s Barca Neymarral és Messivel már elbukott, akkor ugyanezen de már egyénileg gyengébb és öregebb sztárok újra összeállása egy lusta luxushajón milyen alapon lenne tuti győzelem? És miért Messi kapná az aranylabdát, és nem Neymar? Ha Mbappé elmegy, és Leo jön, az vajon erősítés a PSG számára akik eddig kontrából éltek? Neymar és Leo, akik dettó ugyanazt focizzák kb megférnek egymás mellett? Mbappéval is neccesen szoktak össze, pedig ők különböző stílus. Ha mindhárman ott lennének, az működne? Ki lesz a jobb szélső? Lesz jobb szélső? Ki lesz középen, ki kérje el a labdákat? Ki lesz elől a védők között a darálóba? Hmm várj, érdekes, hol jött még elő ez a probléma?

A galaktikus Real se működött, a szorgos Real egy CR-rel mint a nagybetűs szupersztár viszont szétnyerte magát. Tessék elgondolkozni. Ha ott beteszed Benzema helyett Leot, működött volna? Modric ha mindig Leonak kell passzoljon a felezővonalnál, aztán futnia fel sprintben támadni a kaput, mert nem ő szervez, hanem Leo, és Benzema (nyílván helyette játszik Leo) eleve ott sincs hogy mozgásával helyet csináljon másoknak, vajon, működött volna?
A Barca meccseken a pályán történő dolgokra nem tudtatok reagálni szóval azt hiszem belátjátok hogy igazam van
Én csak taktikát és a pályán mutatott dolgokat elemeztem, szó se volt bartoról meg igazolásokról. Ha valakit ördögnek tartok, az Barto, ezt le is írtam sokszor, sok topicban. Szerintem közönséges bűnöző, Rosellel együtt. Nem írtam olyat hogy Messi a csőd oka

Koeman kirúgását is követeltem.. egyértelműen kevés és nagy volt a szája hogy majd változtat aztán maradt minden a régi. Ez egyetlen esélyünk lehetett volna ha teljesen lecopyzza a régi Pep Barcát Pedrivel és Puiggal. Helyettük jött az hogy legyen még kevesebb támadó, és több "stabil ember" aztán még inkább szűk területen játszottunk, még lassabban
Ja a sztárjainkkal talán meg lesz EL xd Ez tényleg ovis szint nem más. A sztárjaink: spanyol válogatott húzó emberek és a spanyol jövő legnagyobb ígéretei, francia VB győztes, holland válogatott legnagyobb értéke.. Persze minden EL helyért küzdő csapatban ilyen emberek vannak pl Celta Vigo: Nolito, Denis Suarez, Aspas xd Ismerős arcok? Vagy a Betis: 34 éves mehikói Guadrado, Fekir, meg Borja Iglesias. Na ők a focisták, tuti jobbak mint Pedri, Fati, Coutinho meg Griezmann

Az a legjobb, hogy én látom hogy nem jó a focink, csak nem fogom senkire, nem utálok vagy piszkálok így a távolból egyetlen játékost sem, hiszem hogy mindenki megteszi a tőle telhetőt, és én vagyok a gonosz? Leírtam hogy jó játékosaink vannak, mert azok, ez tény, csak együtt rosszul működnek. Ez a sportszakmai projekt bukása. Messiről is annyi a véleményem hogy túl sokat vár el magától. Nem azt írtam hogy önző, ezért vegyen vissza magából, nem is értitek a lényeget

Nem azért kell vissza vennie magából mert csak ő akar gólt lőni, és nem örül a többiek góljainak mint pl CR, hanem mert mindent egyedül akar megoldani, hogy a csapat gólt rúghasson. Úgy játszik mintha ez az ő kizárólagos felelőssége lenne és próbálja próbálja próbálja de nem látja hogy nem megy. Ezt ott van a videón full hd színes, ha nézed, talán látod, és érted hogy így van.
Aranylabda:
Egyébként Messi egyénileg tényleg a legjobb, így cselezni, lőni, passzolni senki se tud. Aranylabdát viszont az kap, aki nyer. Nem a legjobb.
Az aranylabda szavazásnak egyébként nincs értelme szerintem, tök hülye egy díj. Viszont amik alapján adják, azok alapján Messi csak akkor jöhet egyáltalán szóba ha tényleg nagyot megy Brazilia ellen. Eddig a Copán elég jó volt, szóval ha megkoronázza egy góllal a döntőben és nyernek, + ne feledjük el hogy lesz egy ősz, tehát ha ősszel is sok szép pillanata lesz, és emiatt a média kicsit mögé áll akkor megnyerheti.
Lewa-nak nem adnám, 19-20-ra igen, de 20-21re nem. Kanté se. Olasz vagy Angol kaphatná esetleg. De hát nyertek már sokan furán szóval evvan, Kane pl tényleg nagyot megy. És itt gondolkodjunk el.
Kane ha megnyerné az kb olyan lenne mintha Messi nyerné. Klubszinten egyénileg jó volt de a csapattal nem nyert semmit, aztán válogatottal behúzott valamit ahol igazi vezér volt. Szóval ha egyik megérdemli, akkor a másik is. De ennyiből ha Brazilia nyer, akkor kapja Neymar, mert klubban jó volt és megnyerte Braziliának a Copát
Chelsea-s arcnak nem adnám igazából, mert ők együtt voltak jók, nem emelkedett ki senki, de így távolról ismerve az aranylabda elit közegét simán kaphatja Jorginho vagy Mount, ha az angol média mögé áll.
A Copa döntőt tuti megnézem, vasárnap 02:00 éjjel, kemény lesz, de remélem nem csalódok és nagy meccs lesz, remélhetőleg Argentín győzelemmel és Leo góllal, gólokkal. (amúgy is tuti iszunk szombatról vasárnapra szóval lehet fent is leszünk még, akkor meg egy jó meccs csak hab a tortán :DD)
Fene egye meg hogy nem tudok rövid hsz-t írni, sorry.