Mivel mindenki ismeri a helyzetünket, hogy Griezmanntól szinte létszükséglet szabadulnunk, így túl sokat amúgy sem remélhetnénk érte. A jelenlegi helyzetünkben szerintem is jó járnánk, betudnánk cserélni Laporte-ra, ha a City még valami pénzt is adna mellé, az pedig egészen remek lenne.NovaProspekt írta: ↑2021.07.09. 20:27:55Egy VdB kölcsön mehetne sztem is. az lenne még jó, ha Pep valóban ráfanyalodna Grizire, ahogy a FootMercato pedzegeti. a mostani botránya után sokat már ebből a sztoriból sem fogunk tudni kihozni. én egy Laportera akár elcserélném egy az egyben, nekünk úgyis védő kell, Griziért meg bankot senki nem robbant majd a fizuja miatt.
Az a durva, hogy a nadrágszíjmeghúzásból simán kijöhetünk úgy is, hogy ha a keret nem gyengül, sőt, talán még kicsit erősödhetünk is. Ebből látszik, hogy mennyi túlfizetett léhűtőnk volt/és még van is. Persze még várjuk ki a végét, hiszen még ki kell rakni a felesleeget, de minketől sikerülne megszabadalni, akitől akarunk, és az eddigi igazolások mellé még sikeürlne behúzni Laporte-ot, akkor szerintem járna a pacsi Laportának.
Persze Messi még kérdőjel, de én akkor sem esnék kétségbe, ha menne. Én mindig mondom, hogy ő sokat ad, de sokat el is vesz. Ahogy pedig öregszik, egyre inkább kevsebb a tényleges plusz, amit ad. Lehet hozni a statisztikákat a gólokról, gólpasszokról. Igen, a jelenlegi rendszerben nélkülözhetetlen. Viszont ha ő elmegy, akkor elkezdhetünk valami teljesen újat, ami lehet, hogy a keret nagy részének sokkal jobban fekszik majd.