Egyetértek. Bár padra alapból nem lenne rossz egy rutinus játékos, de Koemant ismerve nagyon gyrosan visszaszivárogna a kezdőbe a fitalaok kárára. Ha pedig összejöne Laporte még inkább ezt mondanám.
Barca Igazolások
- davi10
- Llegenda del Barça
Egyre több helyen írkálják, hogy Benitez kifejezetten Lenglet-t szeretné az Everton-hoz.
Igen légyszi
Azért az Everton is egyre szimpatikusabb, Gomes, Mina, Digne, most meg Lenglet
Igen légyszi

Azért az Everton is egyre szimpatikusabb, Gomes, Mina, Digne, most meg Lenglet

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Én nem megkérném....én már évekkel ezelőtt elzavartam volna....

Laporta viszont adhatna neki valami alibi állást a klubházban, nagy barátok ők ketten.
Cserepadra sem való már piké
Elöl sok a kérdőjel, ez valóban így van, ez a jövő zenéje.LG írta: ↑2021.07.10. 16:51:55Miért, Griezmannal annyival beljebb voltunk? A teljesítménye alapján kb. a negyedét érdemelte volna annak, amit keresett. Ha be tudnánk cserélni Laporte-ra, bőven erősödnénk. Elöl lehet, hogy sok a kérdőjel, de ha csak egy valaki a felsoroltak közül jó szezont fut, akkor senkinek nem fog hiányozni a francia.
Amit viszont láthattunk, a lassú, körülményes, tötyörgős oldal és visszapassz focinkért legkevésbé Grízt érheti szemrehányás. Számtalan esetben mutatta magát, elmozgott a védőktől, kérte a labdát üres területtel maga előtt. Kicsit korszerűbb, lendületes játék esetén a lesajnált Grízhez nyugodtan hozzá lehetne tenni 10 gólt.
Nem védekezni jött Barcelonába, mégis hasznosabb volt védekezésben, mint támadásban.
Én lehet megkérném Piquet is, hogy itt az idő abbahagyni. Nyilatkozta, hogy ő már nem igazol sehova és a foci sem akkora prioritás neki. A bértömeg kapásból kevesebb lenne és szerintem Araujo és Garcia is jobb. (De minimum gyorsabb) Nálam abszolút kiegészítő ember.
Miért, Griezmannal annyival beljebb voltunk? A teljesítménye alapján kb. a negyedét érdemelte volna annak, amit keresett. Ha be tudnánk cserélni Laporte-ra, bőven erősödnénk. Elöl lehet, hogy sok a kérdőjel, de ha csak egy valaki a felsoroltak közül jó szezont fut, akkor senkinek nem fog hiányozni a francia.sansz írta: ↑2021.07.10. 16:09:02Azért szerintem amíg nem dőlt el,hogy mi lesz Messivel,szerintem ne akarjátok elherdálni Grizest. Pláne nem védőre. Van egy élőholt Aguero, egy zsákbamqcska Depay, egy nemtudjukfocistaemég Fati, egy temethető Dembele és egy szerződés nélküli Messi jelenleg.
A védelemhez most nem belső védő kell,hanem csapatként való fegyelmezett védekezés, ami legelől letámadással kezdődik, hátul pedig a fal felhúzásával végződik.
- Deluigi
- Entrenador del Barça
szerintem a legelso dolog, amit el kell ernunk, az, hogy beleferjunk a fizetesi sapkabasansz írta: ↑2021.07.10. 16:09:02Azért szerintem amíg nem dőlt el,hogy mi lesz Messivel,szerintem ne akarjátok elherdálni Grizest. Pláne nem védőre. Van egy élőholt Aguero, egy zsákbamqcska Depay, egy nemtudjukfocistaemég Fati, egy temethető Dembele és egy szerződés nélküli Messi jelenleg.
A védelemhez most nem belső védő kell,hanem csapatként való fegyelmezett védekezés, ami legelől letámadással kezdődik, hátul pedig a fal felhúzásával végződik.
ehhez meg kell szabadulni a nagy fizetesu jatekosoktol, Grizes pedig pont ebbe a csoportba tartozik, hanem nincs sem Memphys, sem Kun, sem a tobbiek...
Azért szerintem amíg nem dőlt el,hogy mi lesz Messivel,szerintem ne akarjátok elherdálni Grizest. Pláne nem védőre. Van egy élőholt Aguero, egy zsákbamqcska Depay, egy nemtudjukfocistaemég Fati, egy temethető Dembele és egy szerződés nélküli Messi jelenleg.
- visca el barca
- Presidente del Barça
chino,
Saul-griez cseren nem sporolunk 20 milliot. saulnak 14 millios fizetese van madridban, itt annyit nem fog kapni, szoval nem jon.
Saul-griez cseren nem sporolunk 20 milliot. saulnak 14 millios fizetese van madridban, itt annyit nem fog kapni, szoval nem jon.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
ha ebből a Grizi-témából ki tudnánk jönni úgy, hogy végül egy Saúl vagy Laporte landolna cserébe nálunk, annál többet nem is tudnánk kívánni. félek, h máskülönben ugyanúgy ránk rohad, mint Dembi-Coutinho. mondjuk több haszna van, mint a becitált duónak, de évente 40 misiért az önmagában elég kevés, h végigfutja a meccset.
ha van ilyen lehetőség most, azt meg kell lovagolni.
a Saúl-Pedri-De Jong elég bika kp. lenne, csak akkor még a védelmet kellene mögöttük masszírozni.

a Saúl-Pedri-De Jong elég bika kp. lenne, csak akkor még a védelmet kellene mögöttük masszírozni.
- Chino
- Llegenda del Barça
A Cityy mellett most felbukkant Az Atma kérőként Griezmannért.
Az Atma és a Barca forrásai emlegetik, hogy könnyen létrejöhet az üzlet. Simeone nagyon szeretné Griezmannt újra Madridban tudni, Saul meg lépni akar az Atmából. A Liverpool is érdeklődött, de 40 milláért nem adták nekik. Amellett már korábban is szerettük volna, amikor Griezmannt megvettük, Saulra is kötöttünk elővásárlási jogot. Szerintem nem lehet rossz opció. Nyilván jobb lenne pénzt kapni a franciáért de 40-nél kizárt, hogy többet kapnánk. Wijnaldum "pótlása" is meglenne oldva, plusz kb. 20 millióval csökkenne a bértömeg.
Az Atma és a Barca forrásai emlegetik, hogy könnyen létrejöhet az üzlet. Simeone nagyon szeretné Griezmannt újra Madridban tudni, Saul meg lépni akar az Atmából. A Liverpool is érdeklődött, de 40 milláért nem adták nekik. Amellett már korábban is szerettük volna, amikor Griezmannt megvettük, Saulra is kötöttünk elővásárlási jogot. Szerintem nem lehet rossz opció. Nyilván jobb lenne pénzt kapni a franciáért de 40-nél kizárt, hogy többet kapnánk. Wijnaldum "pótlása" is meglenne oldva, plusz kb. 20 millióval csökkenne a bértömeg.
Forca Barca!!!!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Amúgy csak nekem gyanús hogy pont MOST szivárgott ki egy 2 éves videó, akkor mikor mindkét jómadártól meg akarunk válni, és nem 2-3 hónap múlva mikor már remélhetőleg más csapatokat boldogítanának?
Lehet szimpla balszerencse is(nem ez lenne az első mikor balszerencsések vagyunk), de aki felszínre hozta annak valami célja volt vele hogy most derült ez ki.
Én maximum Dembelére vagy a bagázsára tippelnék, ezzel olyan helyzetbe jött a klub hogy" vagy hosszabbítasz sok évre jó fizuval és be vagyok biztosítva úgy is ha továbbra is fél szezonokat kihagyok sérülés miatt, vagy jövőre ingyen engedsz el egy 120 milliós igazolást"
A videóról: mindketten rettentően szimpatikusak és értelmesek, ők lennének az elsők akik teli torokból reklamálnának ha a saját magukat/csapattársukat érné rasszizmus, ha meg nem tudnak 3 kábelt összedugni és ezt szakikra bízzák akkor ne őket fikázzák már
1-2 ázsiai cég magára is vette, szerződést bontott velük, és a Rakuten(aki az egyik legnagyobb szponzorunk) is elégedetlenkedik
Az ilyen Umtitikkel viszont sajnos reális a jelen helyzetben szerződést bontani, mert nem fogunk beférni a fizetési sapkába.
Meg lett szavazva az 500 millió eurós hitel ami többek között az ilyen dolgokra is fog menni.(miközben a PSG és társai röhögve igazolnak zsákszámra drágán, hatalmas fizukkal, szép jövőképet hoz)

Lehet szimpla balszerencse is(nem ez lenne az első mikor balszerencsések vagyunk), de aki felszínre hozta annak valami célja volt vele hogy most derült ez ki.
Én maximum Dembelére vagy a bagázsára tippelnék, ezzel olyan helyzetbe jött a klub hogy" vagy hosszabbítasz sok évre jó fizuval és be vagyok biztosítva úgy is ha továbbra is fél szezonokat kihagyok sérülés miatt, vagy jövőre ingyen engedsz el egy 120 milliós igazolást"
A videóról: mindketten rettentően szimpatikusak és értelmesek, ők lennének az elsők akik teli torokból reklamálnának ha a saját magukat/csapattársukat érné rasszizmus, ha meg nem tudnak 3 kábelt összedugni és ezt szakikra bízzák akkor ne őket fikázzák már

1-2 ázsiai cég magára is vette, szerződést bontott velük, és a Rakuten(aki az egyik legnagyobb szponzorunk) is elégedetlenkedik
Az ilyen Umtitikkel viszont sajnos reális a jelen helyzetben szerződést bontani, mert nem fogunk beférni a fizetési sapkába.
Meg lett szavazva az 500 millió eurós hitel ami többek között az ilyen dolgokra is fog menni.(miközben a PSG és társai röhögve igazolnak zsákszámra drágán, hatalmas fizukkal, szép jövőképet hoz)
Meglepne, ha mindegyikük menne..
Eddig: Alena, Firpo Matheus, Todibo, Trincao
Sanszos: Pjanic, Gríz, Neto
Nehéz, de mehetnének: Umtiti, Lenglet, SR, Coutinho, Dembele, Braithwaite
Ha nem jönne Messi, menne Gríz,Cou,Dembi,Busi Pjanic, SR és Alba, akkor legalább egyértelmű lenne,, hogy FdJ a vezérürü és köré kell Koemannak csapatot építeni.
Mivel mindenki ismeri a helyzetünket, hogy Griezmanntól szinte létszükséglet szabadulnunk, így túl sokat amúgy sem remélhetnénk érte. A jelenlegi helyzetünkben szerintem is jó járnánk, betudnánk cserélni Laporte-ra, ha a City még valami pénzt is adna mellé, az pedig egészen remek lenne.NovaProspekt írta: ↑2021.07.09. 20:27:55Egy VdB kölcsön mehetne sztem is. az lenne még jó, ha Pep valóban ráfanyalodna Grizire, ahogy a FootMercato pedzegeti. a mostani botránya után sokat már ebből a sztoriból sem fogunk tudni kihozni. én egy Laportera akár elcserélném egy az egyben, nekünk úgyis védő kell, Griziért meg bankot senki nem robbant majd a fizuja miatt.
Az a durva, hogy a nadrágszíjmeghúzásból simán kijöhetünk úgy is, hogy ha a keret nem gyengül, sőt, talán még kicsit erősödhetünk is. Ebből látszik, hogy mennyi túlfizetett léhűtőnk volt/és még van is. Persze még várjuk ki a végét, hiszen még ki kell rakni a felesleeget, de minketől sikerülne megszabadalni, akitől akarunk, és az eddigi igazolások mellé még sikeürlne behúzni Laporte-ot, akkor szerintem járna a pacsi Laportának.
Persze Messi még kérdőjel, de én akkor sem esnék kétségbe, ha menne. Én mindig mondom, hogy ő sokat ad, de sokat el is vesz. Ahogy pedig öregszik, egyre inkább kevsebb a tényleges plusz, amit ad. Lehet hozni a statisztikákat a gólokról, gólpasszokról. Igen, a jelenlegi rendszerben nélkülözhetetlen. Viszont ha ő elmegy, akkor elkezdhetünk valami teljesen újat, ami lehet, hogy a keret nagy részének sokkal jobban fekszik majd.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Egy VdB kölcsön mehetne sztem is. az lenne még jó, ha Pep valóban ráfanyalodna Grizire, ahogy a FootMercato pedzegeti. a mostani botránya után sokat már ebből a sztoriból sem fogunk tudni kihozni. én egy Laportera akár elcserélném egy az egyben, nekünk úgyis védő kell, Griziért meg bankot senki nem robbant majd a fizuja miatt.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Erről nem írtak, gyanítom igen, valószínűleg fel fog játszani azért sűrűn. Mellesleg középpályás, abból is a támadóbb fajta, meglátjuk. Sok sikert neki!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- visca el barca
- Presidente del Barça
Gondolom a B csapatba.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Most vettük kölcsön Yusuf Demir-t a Rapid Wien-ből. 18 éves, szokásos duma, osztrák Messi, stb. Hajrá! 500E a kölcsön 10M vételi opció év végén. Forrás: transfermarkt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Jó játékos, és szerintem amúgy neki fekszik/feküdne az angol liga. Gyors, lendületes játékos. Csak nem OGS rendszerébe, pláne úgy, hogy náluk van a világ egyik legjobb támadó középpályása, Brunot nem fogja kitenni a kedvéért... Szerintem jó fogás lenne, de nem a mostani tilitoliba, oda mindegy. HA lendületesebb csapatot építenénk, akkor amúgy nekem is nagyon szimpi lenne!
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Én például egy de Beek kölcsönvételt nem éreznék esélytelennek. A srác nem rossz, de egyértelműen nem fekszik neki az angol liga.LG írta: ↑2021.07.09. 16:29:56Anno Laporta első regnálásának elején voltak elég jól sikerült kölcsöneink, pl. Davids nagyon sokat adott abban fél évben, amikor itt volt, van Bronckhorst is kölcsönben kezdte nálunk, aztán a Rijkaard-csapat alapembere lett.
A rossz anyagi helyzetet tekintve, szerintem is lehetne kölcsönvételekkel próbálkozni. Mondjuk a legtöbb csapat csak úgy ad kölcsönt játékost, hogy a fizetését (vagy min. egy részét) állni kell, szóval mi még most ezt sem engedhetjük meg magunknak.
Ha sikerülne rendezni a fizetéseket, akkor viszont szerintem is meg lehetne próbálni 1-2 játékost. Pl. City játékosokról amúgy is voltak hírek. Ott van egy nagyon bő keret, jó a kapcsolat a két klub között, mindkét csapat nyerhet vele, az ő játékosuk állandó lehetőséget kap, mi jó esetben erősödünk, rossz esetben pedig legalább nem rohad ránk a játékos, ellenben oly sok igazolásunkkal az utóbbi években.
Anno Laporta első regnálásának elején voltak elég jól sikerült kölcsöneink, pl. Davids nagyon sokat adott abban fél évben, amikor itt volt, van Bronckhorst is kölcsönben kezdte nálunk, aztán a Rijkaard-csapat alapembere lett.
A rossz anyagi helyzetet tekintve, szerintem is lehetne kölcsönvételekkel próbálkozni. Mondjuk a legtöbb csapat csak úgy ad kölcsönt játékost, hogy a fizetését (vagy min. egy részét) állni kell, szóval mi még most ezt sem engedhetjük meg magunknak.
Ha sikerülne rendezni a fizetéseket, akkor viszont szerintem is meg lehetne próbálni 1-2 játékost. Pl. City játékosokról amúgy is voltak hírek. Ott van egy nagyon bő keret, jó a kapcsolat a két klub között, mindkét csapat nyerhet vele, az ő játékosuk állandó lehetőséget kap, mi jó esetben erősödünk, rossz esetben pedig legalább nem rohad ránk a játékos, ellenben oly sok igazolásunkkal az utóbbi években.
Szerintem ha most sikerül drasztikusan csökkenteni a béreket, akkor jövőre nagyon jó helyzetben leszünk, mert a bevételek remélhetőleg visszamásznak 1 mrd köré, a költség viszont sokkal kisebb lesz mint 2020ban. Azaz bőven marad átigazolasra, törlesztésre.