Leírom az aggodalmam okát is. Tavaly, 2020-ban, ha jól emlékszem, úgy mondtak le a játékosok a fizetésük egy részéről, ahogy most Messi, tehát, hogy később ki lesz nekik fizetve. Koemannál is téma volt a topicjában, hogy vele is ugyanez a helyzet. Szintén volt róla szó, hogy Setiennek is tartozunk még (bár lehet, hogy azóta már rendzve lett) + tartozunk kluboknak még játékosok árával, pl. Atleticonak Griezmann miatt.
Aztán itt írták néhányan, hogy ne aggódjunk Messi fizetése miatt, hiszen 2-3 év múlva már úgyis kint leszünk a gödörből, Laporta mindenre gondolt, meg ilyenek. Hát, ebben én nem vagyok olyan biztos. Vajon Laporta számolt azzal, ha miven, ha még beüt néhány durva covid hullám, és még lesznek több hónapos időszakok nézők nélkül? Ezt csak példának írom, nyilván ne legyen így!
Nekem az a bajom, amit már írtak előttem: most csak elodáztuk a problémákat, aztán reménykedünk, hogy minden a legjobban alakul számunkra. Igen, Laportának egyszer már bejött ez anno: Ronaldinhoval nagyon belenyúlt a tutibe, mellette akkor kezdtek el beérni a sajátnevelésű szupertehetségek. Teszem hozzá, ott is sok minden nam rajta múlott, hanem iszonyatosan nagy mákja volt. És mi van, ha most nem lesz?