A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Örülök én is, hogy maradt, de helyén kellene kezelni a dolgokat. Játszon annyit amennyit bír, vagy építsenek úgy köré csapatot, hogy amikor megpihen, akkor az ne váljon a csapat kárára. Nekem is, mint sokunknak, ő azisten, ahogy írod, de az idővel szembeni meccsen hosszabb távon ő is vesztes lesz.Leon írta: ↑2021.07.17. 14:31:33Megcsinálhatta volna, hogy kb 2szer ennyi lóvéért elmegy a Psgbe vagy Citybe, ahol nem csak a lové lett volna sokkal jobb de újabb BL címekre is jóval több esélye lett volna.
Szóval részemről erről ennyit.
A legnagyobb, azisten, én örülök, hogy szeretett csapatomban még láthatom egy darabig.![]()
Ne kezdjünk már el ilyeneket írni!szbsz írta: ↑2021.07.16. 11:14:03Én nem tudom de a jegyeladásokat biztos megdobja a jelenléte, nem hiába van kikötve csomószor pl.: argentin bari meccseknél is, hogy neki muszáj játszania különben nem kajpja meg a szövetség a pénzt csak a felét mondjuk...
De a Barca meccseken is egyértelműen lehet látni, hogy kik azok akik csak miatta mennek ki (10 mezben vannak, fényképezik, stb...), szóval az ittléte mindenképpen jövedelmező ebből a szempontból a klubnak.
Szerinted az a jó megoldás, hogyha éhezünk, levágjuk az aranytojást tojó tyúkot? Mert még - mint a különböző vezetői nyilatkozatokból kitűnik - mindíg az ő jelenléte hozza a konyhára a legtöbb pénzt.
Kinek lenne jó? Mert sem Messinek, sem a Barcának nem lenne jó!!!
jah én csak a játékára értettem, marketingszempontból gáz:D
Egyben pedig kiszámíthatatlancsababarca írta: ↑2021.07.16. 16:09:45Igen, én is benne bízok, egyrészt ebből a szempontból is, másrészt mert benne volt vállalkozó kedv, és nem mindig Messit leste, hogy neki letutizhassa.
Dembelé még ilyen, csak ő meg beszámíthatatlan![]()