Valverde nyert két bajnokságot, egyet veretlenül húzott be és aztán kaptunk ki tétnélküli meccsen, és vezető 1. helyről rúgták ki félévkor. A játék rossz volt, de semmivel se rosszabb mint most. Igazából ha ő kapott volna nagyobb szabadságot kirakni a szentteheneket lehet messzebb jutott volna?davi10 írta: ↑2021.07.20. 18:43:55
Van amiben egyetértünk, de én pl. a szezon nagyrészében láttam az előrelépést. Csapatszinten nem a Valverde-féle nihill volt, a kupameccsek felüdülések voltak, és a Juve/PSG elleni zakóknál is teljesen más volt a "hangulat", mint a Roma, Liverpool, Bayern ellen. De itt lehet, hogy csak behaluztam valamit, javítsatok ki, ha így van.
Abban az értelemben amiben Peter összehasonlította, abban van értelme. - "kis" tudású, névtelen, fiatal játékosok jól felkészítve veszélyesek. Nem csak 1 meccsen, akár 30+ meccsen is. Hol a Monaco kérdezed? Hát leírta Peter hogy szétvásárolták. Ettől legalább nekünk nem kéne tartani ha bejönnek a fiatalok akiket bedobunk :DD Pont ez a lényeg.davi10 írta: ↑2021.07.20. 18:43:55Kis csapatokkal semmi értelme összehasonlítgatni egy Barcelonát. Nekik nincs mit veszteniük, és kis túlzással, ha kapnak egy 5-öst de a statok alapján megvolt fejenként a 13 km, akkor már meg vannak dicsérve.
Ilyen egyszezonos / egytornás csapatokat semmi értelme példának hozni. Hol van most a Monaco?
Egyetértünk, ezt mondogatom én is sokat.davi10 írta: ↑2021.07.20. 18:43:55
A taktikai utasításokról pedig megint visszakanyarodunk ugyanoda. Szerintem nem lehet úgy "összetaktikázni", hogy valakinek ennyire kötetlen a szerepköre, mint Messi-é. Ezt totál laikusként mondom, nincs prolicenszem, semmim. De azóta hallgatjuk, hogy elképzelés nélküli a játékunk, amióta Leo ennyire "szabad kezet kapott".
Coutinho tök jó volt Valverde alatt a jobbszélen, és egy rövid időszakban az egyik kp-s poszton, aztán elhalt és lesérült. Koeman alatt volt bevethető mennyit 4 hetet, vagy 6ot? Addig egész jó volt aztán kidőlt. Nem döntenék melyik ment jobban. Dembele igaz, de ő is hogy most egészségesebb volt, vagy az edző volt jobb? Griezmann-ra igazat adok, ő fejlődött Koemannal.davi10 írta: ↑2021.07.20. 18:43:55
Még a drágább jómadarakra reagálnék. Coutinho-nak jobban megtalálta a helyét, mint Valverde (meg talán még Flick is, de nem néztem sok Bayern meccset).
Griezmann szintén ég és föld Valverde/Setien és Koeman alatt.
Dembele is sokat játszott idén
Nyilván mindenki megnézne egy vaskezű német edzőt a kispadon, de valamiért az okosoknak ez nem pálya. Azokban nincs Barca DNS és nem ismerik a ligát.
Én nem biztos hogy német edzőt néznék, nem is Valverdét, de nem is Koemant