Mi az, hogy hozzá lettek igazítva? ez egyáltalán nincs így, nézd meg kivel mikor hogyan kötötte meg az előző vezetőség a szerződést.
Egyszerűen idióta volt a vezetőség, felelőtlen, és túl sok pénzt szórt el mindenkire, Messit is beleértve.
Fordítva is lehet nézni, emelték a gyengék fizuját, akkor úgy voltak vele, hogy hát emeljük Messiét is.
Egy ördögi körbe kerültek, 5-6 éve, ennek van itt a böjtje, és nem csak Messi távozása, hanem hogy nem tudunk normális embereket igazolni, meg hogy ilyen Umtiti, Lenglet, Pjanic féle emberékkel bohóckodunk.
jó neked, nekem Messivel vagy nélküle, ez a csapat egy totál káosz, egy ember nincs akire azt tudnám mondani, hogy tudom kedvelni, talán TS meg DeJong.davi10 írta: ↑2021.08.05. 21:39:43
Pluszegy. Talán még egy fokkal kíváncsibban várom így a szezonkezdést.
Hiába teszik meg a spanyol szövetséget bűnbaknak, azért ne legyünk olyan naívak, hogy ezt bekajáljuk. Egyrészt belemehetett volna a fizucsökkentésbe, másrészt még majdnem egy hónap van az átigazolási időszakból, még simán lehetett volna eladni játékosokat.
Nekem nagyon az jön le, hogy részéről anyagi okai vannak a távozásának, és ez elég nagy csalódás.
amúgy akkor a felezéses cucc az kacsa volt?
mert az ha tény, hogy belement volna, az egy fizetéscsökkentés, nem kell hamis dogmát legyártani pár okos ember miatt.
fizetési sapkát ha nevezhetjük annak, egy évre nézik, nem mindegy hogy nettó 40 van benne Messi neve mellett vagy nettó 20.
azt hogy ez két év egymás után vagy 5 egymás után, tök mindegy, adott évre kell meglennie.
tisztább lenne azzal érvelni, hogy kacsa volt ez a szerződéstervezet, és nem adott le az igényeiből egyáltalán.
Én tavaly nyáron mondtam, amikor el akart menni, hogy el kell engedni. Most ez mennyivel lett jobb így, hogy egy évet itt játszott még?
kb semmivel, csak kiment még 80 milla az ablakon, és nulla bevétel van mellette. remek.
Laporta is megéri a pénzét, röhögtem Barton, de csak Laporta nevéhez fűződik, hogy nem tudta megtartani Messit, de lehet nem is akarta egyébként.