Mit akarsz a Ligától? Tegyen kivételt egy évek óta érvényben lévő mindenkire vonatkozó szabályban? Nyílván nem tehetik, ez nem így működik, ők egy ellenőrző, fair versenyt biztosaító hatóság, ez a dolguk. Tudják ők is hogy baj, de ez a "törvény".
Leo akkora fizut kért amekkorát nem lehet adni, ez ilyen egyszerű. Eddig volt idő megállapodni, de nem sikerült előteremteni a Messi szerződéshez szükséges 100 misit, úgyhogy Laporta feladta.
"az új igazolások bére nincs egy nagyságrendben Leo fizujával" - egy nagyságrend alapból 10-es szorzót jelent, de azért gondolom itt nem konkrétan annyira gondolt, de így is érthetjük hogy Leo szerződése akkora költség amit nem foghatunk fel, és ami a többi játékos fizujához nem is mérhető. Nem keresett volna nála többet senki akkor se ha 4edelik a fizuját van egy olyan érzésem.
Maradhatott volna, lehet hogy ő akart is, de aki tárgyalt a nevében az nem ment bele, nevezetesen az apja. Két szerződést kínáltunk neki, de igazából mind 100+misis szerződés volt csak tologatva a kifizetéseket. Ők ilyet vártak, alább nem adták, ez meg nem fért bele, hát evvan.
Ha elfogadta volna azt ami tényleg belefér, még ha nagyon alacsony is, és példát mutat, segíthetett volna a klubnak. Az ő felelőssége ez? Nem, ez így igaz, nem lehet ezt számon kérni rajta. Ezért megy el.
De ugyanígy a többiektől se elvárható ez hogy megvágják a fizut ha a csapatkapitányok nem teszik. Kollektív le kellett volna ülni és kiteríteni a lapokat hogy heló fiúk, ez van, csőd szélén állunk, aki akar maradjon, aki nem az ugorjon le a süllyedő hajóról. Aki marad, kevés fizura számítson, és tudjuk hogy mindent megfog tenni a klubbért, mert a klub és a saját álmai számítanak neki, nem a pénz. Álom persze, de ezt lehett volna csinálni. Így hogy a susmus ment meg a kamu nyilatkozatok persze hogy nem sikerült semmi
Kicsit elgondolkodtam azokról akiket szidunk, hogy hát miattuk kell mennie Messinek ugye, mert az ő bérük miatt nem fér bele az övé (ami technikailag igaz, mivel Messi szerződése lejárt, az övék meg nem, de miért is van ez így? És miért kér Messi apja ilyen helyezetben is 100+misis szerződést? Ja mert az araboktól olyat kapott, és akkor evidens hogy mi is azt kell adjunk, pont mint a korábbi hosszabbítások esetén, amivel szétterhelték a klubbot..)
1. Coutinho meg Griezmann biztos isten hogy a háta közepére se kívánja a Barcát. Coutinhot elcsaltuk a Poolból mindent megígérve aztán ha ritkán játszott akkor se a saját posztján meg valami nevetséges 14-es mezben akkora peremember volt, aztán lesérült és kölcsönadtuk, miután mentálisan szétvertük. A gázsi nagy volt, de aztán eldobtuk az ürgét, és a Poolban imádták szerették jól ment neki, nyerhetett volna bajnokságot, BL-t... BL-t így is nyert a BM-el mondjuk

De higgyétek el, felesleges ekézni Coutinhot pl, annyira rossz volt neki ez a váltás mint nekünk.
2. Griezmann is... Atléticoban kellett volna maradnia, de neki is mindent megígértünk, adtuk a lovét meg hogy itt megnyerünk mindent csak ő kell mint utolsó puzzledarab a játékunkba aztán kiraktuk balszélsőnek hogy védekezzen, az Atleti meg bajnokságot nyert xd Menekülne ő is ha tudna szerintem, meg Coutinho is, nem szeretnek itt lenni, és ez a pályán is látszik.
3. Lenglet fizuja alacsony elvileg. Umtiti egy szemét alak és magas a fizuja is a hírek alapján.
4. Pjanic is távozni akar, 8-as mezt kapott, azt ígérték neki hogy számolnak vele aztán alig kapott bizalmat és akkor se teljesített mert mentálisan őt is szétvertük, ez azért látszik rajta, korábban sokkal tökösebb és jobb játékos volt, ő is futva menekülne vissza Torinóba. A gond az hogy a többi klub ugyanakkora bajban van mint mi, úgyhogy senki se tud igazolni.
5. Piké, SR, Busi és Alba. Na ők a kérdőjelek nekem. Mert ők tuti nem akarnak távozni, és nem sírják vissza a volt klubjukat, és nekik tuti magasabb a fizujuk mint a nem rég vészben igazolt BW-nek (9-esben...) Könnyen lehet hogy velük van a baj, és velük a pályán is van gond bőven. Ők az igazi problémák.
6. Messi meg simán maradhatott volna ha apuka elfogadja a kevesebb fizut, de azt nem akarták. Leo is több esélyt lát a BL-re máshol, szóval elszemezgetnek ők most az új ajánlatok között, nem hiszem hogy megy a sírás hogy jjjaaaj költözni kell. Akkor más lett volna a kommunikáció. Ha minden áron alá akarna írni mindkét fél akkor kéne egy Messi nyilatkozat hogy nem tudok jönni hiába vágtam meg a fizum ennyivel, nagyon szomorú vagyok, és nem értem a csapatrársaim miért nem segítenek -> és talán észbe kapna mindenki hogy mi a helyzet és mekkora baj van. A többiek is talán máshogy tárgyalnának másnap ha Leo azt mondta volna hogy nem képes maradni miattuk hiába akar. Így hogy Laporta mondja, és így, a félrevezetések hazugságok mutyik után ennek semmi hitelessége.
PSG lesz belőle, és én kifejezetten ellenük fogok drukkolni. Ők undorító egy társaság.
A Citybe nem hiszem hogy szükség van rá, de meglátjuk. Megnézném a PL-be de az neki fizikálisan nagyon kemény lenne, őszintén félteném hogy le fog égni és a saját megítélését rontja le. Pep viszont nagy mágnes lehet, és kíváncsi is lennék rá.
Olasz vagy Francia bajnokság való neki a legjobban, aztán BL-ben egy jó ágon talán eljut a döntőig, de a sztárparádé meg a galaktikus csapatok ritkán eredményesek európában szóval nem tudom.. Neymar Mbappé Messi 3as papíron jól hangzik, csak ha úgy játszák mint mi a Neymar - Suarez - Messit akkor semmire se jó, mert velük is csak akkor működött amikor Leó beállt a sorba LE alá, amit azóta se tett meg, és már csak rosszabb lett a formája. Meglátjuk de ez ad okot hogy érdekeljen a kövi szezon, kicsit felkavarta az utóbbi években unalmas álló vizet így az európai fociban ez most
Szerk+1
Az hogy a kövi klubját mikor jelentik be sok mindent elárulhat. Ha jövő héten már megvan akkor azt nem most kezték el keresni...