Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem olyan biztos az,hogy itthagyja az F1-etrhynn írta:Scorpio írta:Ha nem is a legjobb, de jó pilóta! Nagy szükség van rá! Csak kérdés hova igazol!Tibi1982 írta:barca, elismerem, hogy halványúlt kicsit Villeneuve, de idén 7:5arányban vezet az időmérőn, Quicnick.el szemben!
Tavaly azért alázta Massa, mert egy év kihagyás után versenyzett, és vissza kellett rázódnia a régi kerékvágásba!
AKÁRKI AKÁRMIT MOND, VILLENEUVE A LEGJOBB!!!!!!!!
Nascarba
Bár legalább közvetítik azt is a sport klubon
Nem-nem!gentdelbarca írta:Montoya viszont nem a Nascar-ba hanem a GP2-be megy, ugye?
Én úgy tudom h a NASCAR-ba megy. GP2-be értelmetlen lenne hisz' most hagyta ott a F1et az meg erősen hasonló. A NASCAR viszont teljesen más.gentdelbarca írta:Montoya viszont nem a Nascar-ba hanem a GP2-be megy, ugye?
Scorpio írta:Ha nem is a legjobb, de jó pilóta! Nagy szükség van rá! Csak kérdés hova igazol!Tibi1982 írta:barca, elismerem, hogy halványúlt kicsit Villeneuve, de idén 7:5arányban vezet az időmérőn, Quicnick.el szemben!
Tavaly azért alázta Massa, mert egy év kihagyás után versenyzett, és vissza kellett rázódnia a régi kerékvágásba!
Ha nem is a legjobb, de jó pilóta! Nagy szükség van rá! Csak kérdés hova igazol!Tibi1982 írta:barca, elismerem, hogy halványúlt kicsit Villeneuve, de idén 7:5arányban vezet az időmérőn, Quicnick.el szemben!
Sztem ha szépen megkéred STUPIDSHARKot csinál neked egyet..Game90 írta:Nincs olyan képed amikor ököllel verik egymást?
Szerintem Ferrarival jó lesz! Ha nem is az első évben, de biztos nyer pár VB-t!Game90 írta:Raikkönen is a vb-címért lenne harcban, ha az autó is úgy akarná. De az igaz, hogy nagyon jó pilóta.
Hy!Vito írta:Schumacher már sosem fog élpilóta mellé ülni.
eddig sem tette, ezután pedig végképp nem.
Schumacher már sosem fog élpilóta mellé ülni.Scorpio írta:Nem lesz! MS és kimi legyen a Ferrarinál!barcafan írta:poén lenne ha a mercinél létrejönne egy Schumi, Alonso páros![]()
![]()
Alonso kb minden edzésen ráhuzná párszor a kormányt... kb 2 hétig élne is együtt mind2, mert utána gyilkolászás lenne
Igen!doki írta:Tuti,hogy DC lesz a csapattársa?Mert Klien sem rosz,sőt ....!
Már biztos! Jó lesz DC & Webber!doki írta:Álltalában a Mercedesnél nincs csapaton belüli sorrend,úgyhogy Alonso mellett Lewis Hamilton lesz (várhatóan),aki nem lesz köteles segíteni a spanyolt.
Más:Webber állítólag megeggyezett a Red Bull-al.