Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincsenek új szabályok, ez még a régi ezeréves szabályzat. Szerintem is módosításra szorul 1-2 helyen, ha lesz időm hétvégén lehet, hogy benyújtok egy javaslatot.Barca_10 írta: ↑2021.08.12. 18:40:33A többi új szabállyal sem értek teljesen egyet, de haladni kell a korral ha már mindenki ilyen rohadt érzékeny, de ez? Már ne haragudjatok, mi a baj az úgymond fantasy kezdőkkel? Nagyjából mindenki tudja mi lesz az év 80%-ban, de ha jön valaki új elmondhatná hogy Ő mit látna szívesen és miért.
A másik kérdésem hogy Veidt miért lett tiltva? Nekem speciel öröm volt olvasni az elektromos autókról, a klímaváltozásról és a politikusok képmutatásáról szóló hsz-ét, mivel Ő benne van ebben az iparban, és érthetően leírtaa dolgokat. A személyeskedést pedig nem Ő kezdte.
Nem égett le a házam ezek miatt csak érdekel.
A többi új szabállyal sem értek teljesen egyet, de haladni kell a korral ha már mindenki ilyen rohadt érzékeny, de ez? Már ne haragudjatok, mi a baj az úgymond fantasy kezdőkkel? Nagyjából mindenki tudja mi lesz az év 80%-ban, de ha jön valaki új elmondhatná hogy Ő mit látna szívesen és miért.
Fel akarok lépni ezellen az ,,énvagyokittakiskirály" szemlélettel szemben, amiben valaki a pozíciójából fakadóan azt gondolja, hogy ő határozza meg a nívót. Ha annyit írtál volna, hogy ,,A fórumszabályzat tiltja mások minősítését és a személyeskedést, a következő alkalomnál számolj vele, hogy tiltást kapsz", akkor egy szót sem szólhatnék. Az, hogy megütöm-e a színvonalat, hát az meg egyáltalán nem a te kompetenciád. Magyarázkodni meg azért magyarázkodsz, mert sértené az egodat, ha beismernéd, hogy rosszul kezelted, és bocsánatot kérnél. Nem azért, mert undorítónak gondolod, nem azért mert a másikkal értesz egyet, nem azért mert törölted, hanem mert számonkéred rajtam más minősítését, úgy, hogy közben minősítesz.
A hózzászólás, amire reagáltam, az alábbi volt:
Az elején leszögezném, hogy a moderálás jogosságát nem vitatom, pontosan értem milyen szabályt sértettem.
Jogos.sansz írta: ↑2021.06.07. 22:02:04Az egyik topicból ki lett törölve egy hozzászólásom,mert kettőnél több idézet volt benne. Nem tudom amúgy miért van ez a szabály,mert máshol meg pont támogatják a topikon belül is a több szál rendszerét, de végülis tökmindegy,az üzemeltető játszótere,az ő szabályaival szóval ezt el lehet fogadni. Én csak azt kérdem,hogy tényleg a törlés az egyetlen hatékony eszköz? Az, aki csinálta,az pontosan ennyi kattintással kicopyzhatta volna és külön bedobhatta volna egy admin commentjével,hogy kettőnél többet ne idézzetek. Egy fórum alapvető lényege a kommunikáció, van amikor mégis tiltani és törölni kell, de csak vészesetben,mikor elszabadulnak az indulatok. De mikor egy technikai ok miatt egyszerűen csak egy törlés van,az nem szabály betartatás,hanem simán gyökérség.
991x954-nél ugrik el, annál keskenyebbnél ilyen.
Üdv!Enrique írta: ↑2021.05.25. 14:39:56Kicsit nyomi az oldal, van pár egyedi felbontás, ahol nem jeleníti meg jól :/davi10 írta: ↑2021.05.16. 10:00:39Sziasztok!
Asztali gépen, "felesbe" megnyitva a böngészőt kicsit szétcsúszik az oldal:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/ ... 16euro.jpg
Mobilon is ezt csinálja, ha asztali módban nézném az oldalt.
De mobil, tablet és desktop nézetben biztosan jónak kell lennie, csak egyedieknél és ott sem mindenhol csúszik el.
Btw, megírod, milyen felbontásban rossz?