Balinho írta: ↑2021.08.09. 12:47:58
Hogyhogy nem volt alternatíva? Volt egy másik jelölt, aki évek óta építette a programját, és emelte fel a szavát a vezetés ellen. Értem én, hogy nem volt múltja a csapat élén, de ilyen elven Laporta után is csak Barto jöhet vissza?
Laporta semmit nem csinált eddig, zéró, nulla, nada… Pjanic, Umtiti, SR, Cou, Dembele, Griez, Lenglet, Neto mind-mind itt vannak, fizetés csökkentés sehol, igy persze hogy mennie kellett Messinek (ami amúgy az érzelmi oldalát számítva nem akkora tragédia, inkabb egy új építkezés kezdete). De Laporta eddigi ténykedése menthetetlen
És Font fel tudná egyöntetűen bontani a szerződéseket, ugye? Mindenki belemenne, hogy 0 pénzért, Font két csillogó szeméért felmondja a saját, sok tízmiliós szerződését?
Vagy eladni az összes semmirekellő játékost, aki a kutyának nem kell?
Kezdjünk már el gondolkozni, de tényleg...
Komolyan mondom, úgy értem, a fórumozók nagy része még 10 éves gyerek, akinek fogalma sincs, hogy működik a világ.
Itt a klub, baromi sok adósággal, kevés bevétellel.
Sok semmirekellő játékossal, akik nem fognak fizucsökkentésbe belemenni, és nem kellenek semmi csapatnak.
Nincs egy ember se a világon, aki ebből a ****kupacból bármit ki tudna hozni pár hónap alatt.
Amúgy meg azt is mindenki beláthatná, hogy ha valaki úgy állt volna neki kampányolni, hogy semmire nincs pénz, Messit nem tudjuk megtartani, és őszintén elmondott volna minden ilyet, az kapott volna 1% szavazatot maximum.
A szavazók nagy része nem a valóságra kíváncsi, és simán felül bármiféle popuplista dumának.
Ebben a pénzhiányban ha Font kezdte volna el tevékenységét, garantálom, kb semmit nem tudott volna elkezdeni abból, amit ígért.