Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem ez nem Messi, jönnek majd a bajnoki 90 percekcsababarca írta: ↑2021.08.12. 08:20:21Helyében kb végigalapoznék egy aug-szeptembert, semmi érdemleges nem történik addig a bl-ben sem, bajnokságban sem, aztán jönnék focizni.
De nem ilyen, lehet már hétvégén pályán lesz, kinézem belőle.
szerinted 20 év után nem viseli meg a távozás?
Hát jah, de az egész psg lutri a bl-re, mint ahogy az egész bl az:D
A számok bűvöletébe esés előtt nem szabad arról a nem elhanyagolható tényről sem megfeledkezni, hogy klubváltás történt. Nálunk ezek a számok a plafonon voltak. Most döntően psg fanok veszik a mezt, a követők helyzete picit lehet bonyolultabb. Nyilván sok "csak Messi" fan létezik, ők vándorútra keltek.Gaillard írta: ↑2021.08.11. 20:51:55"Messi reklámerejére jó példa, hogy a PSG Instagram-követőinek száma az első pletykáktól az átigazolásig 23 millió fővel nőtt. Messi 150 ezer darab új mezét a PSG összesen 7 perc alatt árusította ki az online felületen."
"Nem véletlenül mondta Nasser Al-Khelaifi, a klub vezérigazgatója, hogy mindenki megdöbben majd, amikor nyilvánosságra hozzák a számokat. „Reméljük, azért magasabb fizetést nem kér majd” – viccelődött."
Emlékszem Messi hatalmas harcban volt az Aranycipőért CR rel versenyezve, egy gólra ment, de simán átengedte a tizit. Suareznek is lepasszolta annál az emlékezetes büntetőnél. Szóval Messi más kategória.
Én inkább azt nézném meg, hogy egy tizenegyes előtt mi lesz majd a büntetőpontnál. A négy játékosból egyik sem olyan aki szívesen átengedné a másiknak.Leon írta: ↑2021.08.11. 17:29:00Én is okádok a PSG-től , de őszintén ti hova mentetek volna?
Gyakorlatilag nem is volt B opció.
Igen sajnálom, hogy elment de jobb hogy most lépett le 34 évesen kiöregedő félben mint mondjuk 10 éve amikor nagyon a csúcson volt.
Amúgy kíváncsi leszek,hogy az elől lévő nem védekező 3 egó bajnok meg a lassan 36 éves Ramos mellett milyen lesz a védekezésük...![]()
Egy Bayern valszeg majd megeszi őket reggelire.
Ja, fogtam, köszi a linket.bence0330 írta: ↑2021.08.11. 18:13:35
https://www.hatharom.com/2021/08/09/baj ... aja-oddsok
Itt pl. láthatod a kalapokat, az általad említett nem jöhet össze, de persze kialakulhat valami jó ettől még. Akármilyen csoport is lesz, nem féltem tőle a PSG-t, addigra Messi már integrálódik is.![]()
https://www.hatharom.com/2021/08/09/baj ... aja-oddsokPeter írta: ↑2021.08.11. 18:03:22Barcelona a mi csapatunk. Messi nincs nálunk, a múlt szép volt, jó volt, csodálatos játékos.
Nekem nagyon tetszene egy pikáns kis csoport a BL-ben. Nem lett bajnok a psg, tehát nem első kalapos.
Bayern - psg - pool simán összejöhetne.
A sorsolás szabályait nem kenem vágom, de ennél pikánsabb nem kellene....aztán meg lehetne mutatni már az elejétől, hogy mit is tud majd a psg....![]()
barca_bome írta: ↑2021.08.11. 14:35:47Nem értem miért megy itt a vita a mezeladásokon. Szerintetek a végtelen pénzzel és befolyással rendekező arabokat érdekli egy percig is, hogy vissza jön-e Messi fizetésének az ára?
Nekik ez presztízs. Megmutatják a világnak, hogy mindenkit is megvesznek kilóra. A Rádió 1-en volt Farkas Norbinak egy naív gondolata, hogy a top kluboknak azt kéne tennie, hogy nem tárgyalnak Messivel, hiszen mégis csak a Barcelona legendája és ez tabu kéne legyen számukra. Na persze, majd az arabokat meg pont érdekelni fogja ennek a morális oldala.
Elvitték ingyen a világ legjobbját és röhögnek a markukba. A "szurkolóik" pedig még élvezik is, hogy röhöghetnek a Barca szurkolókon.
Nem haragszom Messire egyáltalán, viszont hatalmas csalódást érzek, az én szememben lerombolta a saját szobrát.
Jó de azért 7 perc alatt még úgyse rossz összeg, nem? Nekem am mindegy én majd úgyis a piacon vesze... Ja semmi
Nem ismerem annyira ezt a Farkas Norbit, de ha ilyeneket mond, akkor elég komolytalan figura lehet.Nekik ez presztízs. Megmutatják a világnak, hogy mindenkit is megvesznek kilóra. A Rádió 1-en volt Farkas Norbinak egy naív gondolata, hogy a top kluboknak azt kéne tennie, hogy nem tárgyalnak Messivel, hiszen mégis csak a Barcelona legendája és ez tabu kéne legyen számukra. Na persze, majd az arabokat meg pont érdekelni fogja ennek a morális oldala.
Nem akarok beleszólni a vitátokba, évek óta ismert hogy a mezekből a csapatok max 30%-t kapnak. Nagy része a gyártónak megy. Úgyhogy a 14 millió dodóból amit a PSG kap szerintem észre se veszi.
Te viszont biztos nagyon, nem vagyunk hát vitapartnerek eszerint