Pontosan erre írtam a Laporta topicban, hogy gazdaságilag valószínűleg hatalmas csapás Messi elvesztése.Normandia írta: ↑2021.08.13. 20:18:22https://twitter.com/MessiIizer/status/1 ... 43/photo/1
Ha minden igaz, ennyitől esik el a Barca, de ha kevesebb is, az sem kevés.
Sportszakmailag én sem biztos, hogy ragaszkodtam volna már hozzá, a fiataloké a jövő, és így ők talán jobban ki tudnak majd bontakozni. (aztán majd kiderül)
De gazdaságilag jobban jártunk volna, ha két év múlva megy, mikorra már valamennyire (remélhetőleg) rendeződik a gazdasági helyzet.
Pontosabban így lehet, hogy nem rendeződik. Nem tudom, hogy Laportáék ezzel a veszteséggel számoltak-e. Szerintem csak a legomptimistábbak hisznek már benne, hogy valóban kezében tartja a gyeplőt, a többségnek pedig egyre világosabb lesz, hogy a nagy magabiztosság nagy blöff volt, és ő is csak a sötétben tapogatózik.
Kérdés, hogy meg lehetett-e volna tartani Messit (akár a CVC ajánlatának elfogadásával)?
-Ha igen, akkor szvsz meg kellett volna. A jelenlegi helyzetben nem szabad volna elengedni a messze legnagyobb marketing értékünket. Meg azért focizni is tud egy kicsit.

-Ha nem, akkor meg nem kellett volna augusztusig mindenkit megvezetni.