2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem az utóbbi 5-10év a nagy csalódás!
Első bekezdésre: Pontosan! És számomra az megdöbbentő, hogy a kommentek szerint sok ember szerint ez így teljesen rendben van!vamosrobi írta: ↑2021.08.13. 10:21:23a probléma Laportával az, hogy a választási kampányban beígért fűt-fát, amolyan undorító politikus módon, majd miután semmit nem tud belőle betartani, széttárja a kezét, hogy sajnos rosszabb a helyzet, mint hittem, és ezzel el van intézve minden. ezt akár én is meg tudtam volna csinálni![]()
pár socio mindenesetre készülődik Laporta ellenes feliratokkal, de gondolom ők még a Messi hívők akik nem tudják feldolgozni hogy elment...
Subinho írta: ↑2021.08.13. 11:47:49Nekem nagy csalódás eddig Laporta. Nem az igazolások miatt, mert azt tudtuk, hogy nincs pénz, Hanem azért, hogy nem tudja a bértömeget csökkenteni. Tudom, nem lehet egyoldalúan módosítani a szerződéseket, de az, hogy aug közepe van és még mindig a Barca játékosa Dembelé, Umtiti, Lenglet, Griezman, Pjanic, Coutinho... Nem értem. Persze, tudom, ez nem a FIFA21, de akkor is. Nem hiszem el, hogy nem lehet kitenni őket a csapatból és ezzel felszabadítani cirka 120 milliót! Értem én, hogy nem fogunk kapni soha 120 millió egyikért sem, de ha 30-ért megveszik, az 1. Bevétel, 2. Bértömeg csökkentés. Melyik a jobb? Rajtunk marad Griez évi 40 milláért, vagy eladjuk 30-ért és megspórolunk 40 milla fizut... Ha igy haladunk, be fog csődölni a klub! És akkor nem mi leszünk az új Milan, hanem az új Leeds...
Hát pedig hidd el, hogy nem lehet csak úgy elpasszolni ezeket a játékosokat. Coutinhot sem az Arsenal sem az Everton nem igazolta le 30-ért, főleg, hogy még sérülésből lábadozott/lábadozik. Ez a 2 klub volt ami érdeklődött.Subinho írta: ↑2021.08.13. 11:47:49Nekem nagy csalódás eddig Laporta. Nem az igazolások miatt, mert azt tudtuk, hogy nincs pénz, Hanem azért, hogy nem tudja a bértömeget csökkenteni. Tudom, nem lehet egyoldalúan módosítani a szerződéseket, de az, hogy aug közepe van és még mindig a Barca játékosa Dembelé, Umtiti, Lenglet, Griezman, Pjanic, Coutinho... Nem értem. Persze, tudom, ez nem a FIFA21, de akkor is. Nem hiszem el, hogy nem lehet kitenni őket a csapatból és ezzel felszabadítani cirka 120 milliót! Értem én, hogy nem fogunk kapni soha 120 millió egyikért sem, de ha 30-ért megveszik, az 1. Bevétel, 2. Bértömeg csökkentés. Melyik a jobb? Rajtunk marad Griez évi 40 milláért, vagy eladjuk 30-ért és megspórolunk 40 milla fizut... Ha igy haladunk, be fog csődölni a klub! És akkor nem mi leszünk az új Milan, hanem az új Leeds...
vasarnaptol jonnek majd a szurkoloi bevetelek, jovore mar nem leszunk ennyire a kakaban, meg szep penzeket is kaphatunk ertukSubinho írta: ↑2021.08.13. 11:47:49Nekem nagy csalódás eddig Laporta. Nem az igazolások miatt, mert azt tudtuk, hogy nincs pénz, Hanem azért, hogy nem tudja a bértömeget csökkenteni. Tudom, nem lehet egyoldalúan módosítani a szerződéseket, de az, hogy aug közepe van és még mindig a Barca játékosa Dembelé, Umtiti, Lenglet, Griezman, Pjanic, Coutinho... Nem értem. Persze, tudom, ez nem a FIFA21, de akkor is. Nem hiszem el, hogy nem lehet kitenni őket a csapatból és ezzel felszabadítani cirka 120 milliót! Értem én, hogy nem fogunk kapni soha 120 millió egyikért sem, de ha 30-ért megveszik, az 1. Bevétel, 2. Bértömeg csökkentés. Melyik a jobb? Rajtunk marad Griez évi 40 milláért, vagy eladjuk 30-ért és megspórolunk 40 milla fizut... Ha igy haladunk, be fog csődölni a klub! És akkor nem mi leszünk az új Milan, hanem az új Leeds...
Szerintem sok csapat örülne, ha olyan játékos ülne a nyakukon, aki a gólpontok jelentős részét szerzi...PorSiempre írta: ↑2021.08.13. 09:11:40El kellett inditani ezt a lavinát, mert Messi itt ült volna a nyakunkon még 4-5 évig....
Nem olyan könnyű megszabadulni felesleges játékosoktól. Sőt, ha ők nem akarják akkor lehetetlen. Ilyen anyagi helyzetben hány szerződést lehetett volna felbontani. Kb. nullát. Mindenki csak maradni akar, nagyon jól elvannak. Lenglet is kapott ajánlatot, de lenyilatkozta, hogy nem akar elmenni. Dupla fizetésért keménykedhetsz velük. Nem fognak elmenni fele bérért egy középcsapatba, főleg ilyen 29-30 pluszos játékosok . Piquétől is megnézem bárki hogy szabadult volna meg, mikor tavaly utolsó szögként adtak neki egy négyéves szerződést.Peter írta: ↑2021.08.12. 23:57:34Egyszerűbb lenne, mint az egyszeregy. Koeman ugyanakkor nem olyan habitus, aki alkalmas lenne fiatalokból összerakni egy csapatot, ezzel Laporta is tisztában van, így a léhűtők maradni fognak. A léhűtők között néhány cimbora is van, szóval több okból sem foglalkozik ezzel Laporta. Nem véletlen az sem, hogy hagyta Koemant. Koemannal ugyan egy picit eljátszotta éppen az ellenkezőjét, mint Messivel, miközben saját maga (Laporta) nagyon is jól tudta, hogy maradni fog.
Így van, nagyon valószínű, hogy nem engedhettük volna meg a menesztését. Sőt, jöttek olyan hírek is, hogy még az előző szezonból is lógunk neki a fizuja egy részével.Zozzy 5 írta: ↑2021.08.13. 08:10:32amúgy jogos felhozni koeman maradását onnantól kezdve, hogy látjuk mennyi pénz van (az új igazolásokat sem tudjuk normálisan benevezni)? nekem full irreálisnak tűnik h megengedhettünk volna egy szerződésbontást vele, hogy egybe kifizessük a bérét. nekem úgy tűnik h itt tényleg fillérre van kiszámolva minden. az a része idegesítő h Laportanak ebben is nagy volt a szája azt ígérgetett mindenkit a padra, de egyébként maga a döntés része a mostani helyzet fényében érthető.
Lehet, hogy nekik is meg lett mondva, hogy most nem tudunk sokat fizetni, de hamarosan Kánaán lesz, és akkor a sokszorosát kapjátok.Ezért nem értem a Wijnaldum meg a Haaland féle tárgyalásokat. Egyáltalán minek vetődött fel a nevük, ha még az ingyen szerződtetett játékosokat se tudjuk nevezni, már Messi nélkül se!
Itt vmi nagyon nincs jól, gondolom Wijnaldum ügynöke is tudna 1-2 érdekességet mondani a tárgyalásról…
Ezért nem értem a Wijnaldum meg a Haaland féle tárgyalásokat. Egyáltalán minek vetődött fel a nevük, ha még az ingyen szerződtetett játékosokat se tudjuk nevezni, már Messi nélkül se!Zozzy 5 írta: ↑2021.08.13. 08:10:32amúgy jogos felhozni koeman maradását onnantól kezdve, hogy látjuk mennyi pénz van (az új igazolásokat sem tudjuk normálisan benevezni)? nekem full irreálisnak tűnik h megengedhettünk volna egy szerződésbontást vele, hogy egybe kifizessük a bérét. nekem úgy tűnik h itt tényleg fillérre van kiszámolva minden. az a része idegesítő h Laportanak ebben is nagy volt a szája azt ígérgetett mindenkit a padra, de egyébként maga a döntés része a mostani helyzet fényében érthető.
Egyszerűbb lenne, mint az egyszeregy. Koeman ugyanakkor nem olyan habitus, aki alkalmas lenne fiatalokból összerakni egy csapatot, ezzel Laporta is tisztában van, így a léhűtők maradni fognak. A léhűtők között néhány cimbora is van, szóval több okból sem foglalkozik ezzel Laporta. Nem véletlen az sem, hogy hagyta Koemant. Koemannal ugyan egy picit eljátszotta éppen az ellenkezőjét, mint Messivel, miközben saját maga (Laporta) nagyon is jól tudta, hogy maradni fog.
emögött politika IS van sztem. nem módosítottak La Ligás szabályt, h megtarthassuk Messit (nem mondom, h bölcs lett volna ilyen irányba elmenni mondjuk), akkor mi sem írjuk alá a javaslatotokat. na meg a Szuperliga affér kapcsán is van ellentét. sztem ezt a játékot fogják most a nagyok játszani, h menjünk szembe mindenkivel (UEFA + La Liga egyaránt), ahol csak lehet.culinho írta: ↑2021.08.12. 20:47:43De kérdem, vajon szerintetek ki sütögeti a pecsenyéjét itt, Tebas, vagy Laportáék? A Szövetség 10-15 százalékot kap a szerződés megkötéséért. A másik oldalon a Barcelona évek alatt kapta 270 milliót. Ha megérné a Klubnak, vagy ha a pénz java a közeli jövőben érkezne, akkor mért ellenezné Laporta? Mondhatná, hogy mit érdekel engem, hogy 20 év múlva ez mennyire előnyös a Klubnak, most ezzel meg tudom tartani Messit, vagy leigazolom Haalandot, akármi..Ha előnyös lenne nekünk, aláírták volna, ahogy a hírek szerint elsőre Laporta nagyon meg is örült neki, aztán kiderültek a részletek. Szóval ki zsarol kit?
+ ugye olyan hírek is voltak, hogy a Szuperligáról is le kellett volna mondaniuk.visca el barca írta: ↑2021.08.12. 17:55:41Millioszor le lett irva. A cvc tobb evtizedre belenyulna a tv-s kozbetitesekbe, amit a ket nagy nem akar. Nyilvan osztottak, szoroztak es hosszu tavon tobb penztol esnek el, mint ami most tokeinjekcio formajaban bevetel lehetne.dévid villa írta: ↑2021.08.12. 17:37:31Amúgy miért vannak a CVC ellen a klubok? Tulajdonképpen nem ingyen pénz lenne?
Illetve más: mondott ma valami lényegeset a sajtótájékoztatón?
Millioszor le lett irva. A cvc tobb evtizedre belenyulna a tv-s kozbetitesekbe, amit a ket nagy nem akar. Nyilvan osztottak, szoroztak es hosszu tavon tobb penztol esnek el, mint ami most tokeinjekcio formajaban bevetel lehetne.dévid villa írta: ↑2021.08.12. 17:37:31Amúgy miért vannak a CVC ellen a klubok? Tulajdonképpen nem ingyen pénz lenne?
Illetve más: mondott ma valami lényegeset a sajtótájékoztatón?