A cserékre nagyon kiváncsi vagyok, hogy kezeli Koeman. A mennyiségre is, arra is, hogy kik jönnek be, és hogy mikor. Egyelőre bizakodó vagyok, aztán majd kiderül.

Csóri Pedribe tekerjünk bele ebben az idényben is vagy 70 mérkőzést egyhuzamba.. Nem hiszem el, hogy nem pihenhetett volna 1-2 meccset..
145 volt azt hiszem minden bónusszal, ebből legalább 20 még hátra van.vg99 írta: ↑2021.08.15. 17:49:44Azért Coutinho sztorija is durva. Mennyibe került az eddigi bónuszokkal? 140 körül? Plusz 3 évnyi fizu. Azaz több mint 200 millióba került eddig, és jó esetben már csak a fele fizuja terhel minket, amíg le nem jár a szerződése. A Neymar féle 222 tehát csak rá elment. És akkor hol van még a többi sztárigazolás, és a középszerek aranyáron..
Amúgy kiváncsi lettem volna, hogynem sérülten, Messi nélkül mit alkot, de 20 + fizuért ez már inkább kockázat, mint lehetőség sajnos.
A La Gazetta Dello Sport is lehozta hogy Coutinho mar nagyon közel áll, hogy a Lazio kölcsönvegye. Ezért nem nevezték, bár a fizetésének a felét így is nekünk kell állni.
Hmm ? Ezt nem is figyeltem
De amúgy erről hogy nincs hivatalos adat? Ezt nem teszi közzé a Barca vagy a Liga, hogy most pontosan ki van nevezve, meg ki nincs?
Mondjuk ez fura, hogy Manaj-é a 14-es. Így lövésem nincs mi van Coutinho-val. Azért az genyóság lenne, ha nem is neveztük volna a bajnokságra.
Ha ezt a csapatot tartod fazon nélkülinek, akkor nem nézted a Rijkaard előtti UEFA kupás kínlódásokat. Én valahogy úgy várom mindig a szezonkezdetet, mint egy iskolás a nyári szünetet. Aztán eltelik a nyár, rádöbbensz, hogy idén se jöttek össze a nagy tervek, a kiszemelt kislány is mással sétált kézenfogva, sőt a barátságok se mindig tartanak örökké, de mégis ugyanúgy reménnyel tele várod az újabb nyarat.crixus írta: ↑2021.08.15. 11:45:08Az utóbbi évek rajtjaihoz képest őszintén szólva abszolút nem vagyok izgatott a kezdés miatt. Egyszerűen nem érdekel.
Ez az idei egy lélektelen, identitás nélküli csapat egy gyenge edzővel. Számomra ez a klub régen elvesztette azt a varázsát amit akár még a sikertelenebb években Rijkaarddal is simán át tudott adni. Pedig vele is voltunk a 3. Helyen a ligában. Ennek ellenére volt egy Puyol, Xavi, Eto'o, Henry, fiatal Iniesta, Messi akik mindent beletettek és emellett szép megoldások tömegét hozták, még akkor is ha a csapatjáték amúgy akadozott rendesen. A jelenlegi keret és klubpolitika inkább unszimpatikus.
De Jong elvileg okés ma. Pedri nem tudom. Coutinho elvileg megkapta az engedélyt.baas11 írta: ↑2021.08.15. 11:42:50Fura….
Most akkor De Jong okes ?
Pedri mindent is bír ?
Coutinho érdekelne leginkabb !!!
-
Nagyon kéne még egy frankó középpályás …
Közben meg olvasom h Kouman még egy támadót akar - miközben nincs középpálya - minek ? ( jelenleg Griezman Depay Fati Dembele Coutinho Braitvét Aguero )
Ez engem is érdekelne. A hírek szerint De Jong sérült, Pedri még pihenőt kapott, de sok az egymásnak ellentmondó hír.