Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem De Jong-ra értette fanbarca, és azzal én is egyetértek.
Nem kellene elkiabálni és közel sem biztos, hogy tartani fogja, de ilyen megoldásokat Neymar óta nem nagyon láttunk.
Mondjuk Valverdenel 1:0 -nál már feladtuk a támadást és ráültünk az eredményre vagy vártunk egy Messi villanást.
Mer ott van amúgy?
Fura is volt, hogy a csatarunk visszajön védekezni. Utána kapcsoltam, hogy Leo már nincs is.
Igen. Kevésbé statikus a játék, játszik egy-két fiatal, több a keresztmozgás, s kicsit már fárasztó kezd lenni a sok negatív komment.
Szerintem mindenkivel is szerződést kéne bontani azonnal.NovaProspekt írta: ↑2021.08.15. 20:18:27Ha a kezdőben a gyűlölt játékosok ott vannak, az nyilvánvalóan baj. De ha nincsenek, az is baj, mert később úgyis visszakerülnek.
Ha a kezdőben a gyűlölt játékosok ott vannak, az nyilvánvalóan baj. De ha nincsenek, az is baj, mert később úgyis visszakerülnek.
Nem, csak nem kezdek el sírni, ha nem tetszik a kezdő. Inkább megpróbálok örülni annak, hogy egyelőre kifejezetten bíztató a játekunk.
Hát igen, azért Depay nagyon bizonyítani akar. Nem csak eredményességben, hanem látványosságban is a közönség számára... szerintem rengeteg örömünket leljük még benne.
így van, SR-t is felejtse el, rakja be valamelyik fiatalt, Demir-t vagy esetleg Moriba-t, akivel el kell játszani azt, amit Pikével, SR-el Alba-val és Busi-val kelett volna.NovaProspekt írta: ↑2021.08.15. 19:52:28Piquét valóban elfelejthetnénk már, de ha Pedri helyett meg berakja most Robertot, akkor az lenne a gondod.pep71 írta: ↑2021.08.15. 19:48:11igen, mert már pár éve látjuk(aki akarja), hogy a Piqué meg SR félékkel mire megy a csapat, de akkor te örülj annak, hogy az egyik legtehetségesebb belső védő helyett, egy többször megbukott játékos játszik. Garcia meg Pedri most tért vissza, de már játszanak. Garcia-nál Araujo sokkal jobb védő, Pikét meg hagyjuk is. Amikor majd a Soci kontrázik a feltolt védelem ellen, akkor azért Araujo sebessége(csak Dembi gyorsabb nála a csapatban) , hiányozni fog, mert Garcia lábbal tényleg ügyes, de sajnos kicsit lassú, Piké meg majd forog szokásához híven. Gondolom még Langlét hiányolod Piké mellől, meg SR-t , Dest helyett
Tényleg nem értem, hogy mért kell egymást is fikázzuk. Különben tényleg van, aki SR és Lenglet játszatásától is félt. Ezt megúsztuk, örüljünk. Pedriék igaz, hogy 1 hete tértek haza, de ne feledjük, játékban vannak/voltak. Én szurkolni fogok, ezt kéne mások is tegyék.pep71 írta: ↑2021.08.15. 19:48:11
igen, mert már pár éve látjuk(aki akarja), hogy a Piqué meg SR félékkel mire megy a csapat, de akkor te örülj annak, hogy az egyik legtehetségesebb belső védő helyett, egy többször megbukott játékos játszik. Garcia meg Pedri most tért vissza, de már játszanak. Garcia-nál Araujo sokkal jobb védő, Pikét meg hagyjuk is. Amikor majd a Soci kontrázik a feltolt védelem ellen, akkor azért Araujo sebessége(csak Dembi gyorsabb nála a csapatban) , hiányozni fog, mert Garcia lábbal tényleg ügyes, de sajnos kicsit lassú, Piké meg majd forog szokásához híven. Gondolom még Langlét hiányolod Piké mellől, meg SR-t , Dest helyett