Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezt en se értem, lehet hogy fizikailag bírja hisz rohadt fiatal de a frissesség a lendület az ötlet hianya az nagyon látszik !vinszentvega írta: ↑2021.08.15. 20:36:15Pedri màr most hozza a tavaszi fáradt formájàt. Remek ötlet volt kezdetni….
Szerintem De Jong-ra értette fanbarca, és azzal én is egyetértek.
Nem kellene elkiabálni és közel sem biztos, hogy tartani fogja, de ilyen megoldásokat Neymar óta nem nagyon láttunk.
Mondjuk Valverdenel 1:0 -nál már feladtuk a támadást és ráültünk az eredményre vagy vártunk egy Messi villanást.
Mer ott van amúgy?
Fura is volt, hogy a csatarunk visszajön védekezni. Utána kapcsoltam, hogy Leo már nincs is.
Igen. Kevésbé statikus a játék, játszik egy-két fiatal, több a keresztmozgás, s kicsit már fárasztó kezd lenni a sok negatív komment.
Szerintem mindenkivel is szerződést kéne bontani azonnal.NovaProspekt írta: ↑2021.08.15. 20:18:27Ha a kezdőben a gyűlölt játékosok ott vannak, az nyilvánvalóan baj. De ha nincsenek, az is baj, mert később úgyis visszakerülnek.![]()
Ha a kezdőben a gyűlölt játékosok ott vannak, az nyilvánvalóan baj. De ha nincsenek, az is baj, mert később úgyis visszakerülnek.
Nem, csak nem kezdek el sírni, ha nem tetszik a kezdő. Inkább megpróbálok örülni annak, hogy egyelőre kifejezetten bíztató a játekunk.
Hát igen, azért Depay nagyon bizonyítani akar. Nem csak eredményességben, hanem látványosságban is a közönség számára... szerintem rengeteg örömünket leljük még benne.