2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én tudom-sehogynemespatro írta: ↑2021.08.16. 22:06:40Tudja valaki hogyan áll coutinho, pjanic és untiti átigazolása?
Nem egy poszt. Demir itt főleg jobboldalon lesz, vagy csatár mögött. Manaj klasszikus center, ott inkább az lesz a kérdés, hogy Braith előtt lesz-e a következő 1" hónapban, illetve később Fati felépülése után gondolom Depay lesz még a poszton néha, később meg Kun.
LG írta: ↑2021.08.13. 22:59:33Idéznék a néhány nappal ezelőtt a főoldalon megjelent cikkből:
"Mindenesetre arra a kérdésre, hogy mennyire állt távol a Barcelonától Messi szerződése, és jóvá hagyta volna-e a LaLiga, arra válasz lesz valamennyire az is, hogy mi történik péntekig. Ha a Barcelona be tudja nevezni az újakat, akkor az inkább Tebas állítását támasztja alá Messi ügyben, ha nem, akkor inkább az inkább Laportáét, miszerint olyannyira eladódott a Barcelona, és olyan nagyok a jelenlegi pénzügyi problémái, hogy Messi szerződése csakugyan lehetetlen kategória volt. Természetesen feltételezve azt is, hogy valóban lehetetlen feladat eladni a keret játékosait, vagy elérni jelentős fizetés csökkentéseket a keret tagjainál."
Akkor behúzhatunk Laportának egy újabb hazugságot?
Hát én már nagyon unom a híreket, Umtiti megy a Benficaba, Coutinhot a Lazio veszi kölcsön, Pjanic Juve, Braith Anglia, Lenglet Roma, Griezmann fizu csökkentéssel maradna stb. Aztán jól nem történik semmi..bunga írta: ↑2021.08.13. 21:10:45Úgy látszik, a vezetőség időt nyert az átigazolások tekintetében, mert sikerült regisztrálni Memphist és Garciát. Így az időszak végéig még lehet valamennyi tisztogatás és akár még igazolni is lehet, mert az ablak vége felé a sok blöff után sorra születnek döntések. De a tisztogatás fontosabb, mint az igazolás, mert a jelenlegi kerettel is lehet boldogulni.
Hova gondolsz
Mintha cinkelnél
Normális esetben teljesen igazad van. Nyilván nem az ő dolga a fizetések számolgatása. De a Barca jelenlegi helyzete finoman szólva nem normális.Stalkyard írta: ↑2021.08.12. 16:52:18Az edzőnek nem a gazdasági oldallal kell foglalkoznia, hanem a szakmai munkával. Ha sportszakmailag játékosok kellenek neki, akkor azt jelzi. A klubvezetés meg teljesíti, ha tudja, vagy ha nem, akkor közli vele (mint ahogy most is történt). Nem Koeman dolga megítélni, hogy mi fér bele a költségvetésbe, és mi nem, nincs is rálátása erre szvsz.
Koeman, ha minden igaz 9-est kért. Messi elment, Aguero kérdéses mikor fog játszani/egy 3 hónapra kiesett sérülékeny idős csatár akit nevezni sem feltétlenül fognak. Brait távozásáról pedig sok pletykát hallani, ha utóbbinak tényleg van alapja akkor ennek ismeretében nem is olyan földtől elrugaszkodott dolog.Pepp írta: ↑2021.08.12. 16:44:38Ok, akkor nem ostoba. Épp csak a realitásokat nem érzékeli.davi10 írta: ↑2021.08.12. 16:27:20
És ezekből a körülményekből melyik az, ami szerint egy edző nem jelezheti az igényeit és az észrevételeit a keretével kapcsolatban?
Az gondolom meg se fordult a fejedben, hogy esetleg Alemany hívatta be Koeman-t, vagy amúgy is találkoztak valamiért.
Lassan már azért is egy barom Koeman, mert levegőt vesz...
Márpedig a körülményeket ismernie kell, gondolom nem egy lakatlan szigeten élt az elmúlt napokban.
Mindenki tudja milyen lyukak vannak a csapatban, de az is nyilvánvaló, hogy ezt nem az idén fogják betömni.
Szóval lehet elmondani, újra és újra, de új igazolásokat kérni most, az több, mint optimizmus...
Az edzőnek nem a gazdasági oldallal kell foglalkoznia, hanem a szakmai munkával. Ha sportszakmailag játékosok kellenek neki, akkor azt jelzi. A klubvezetés meg teljesíti, ha tudja, vagy ha nem, akkor közli vele (mint ahogy most is történt). Nem Koeman dolga megítélni, hogy mi fér bele a költségvetésbe, és mi nem, nincs is rálátása erre szvsz.Pepp írta: ↑2021.08.12. 16:44:38Ok, akkor nem ostoba. Épp csak a realitásokat nem érzékeli.davi10 írta: ↑2021.08.12. 16:27:20
És ezekből a körülményekből melyik az, ami szerint egy edző nem jelezheti az igényeit és az észrevételeit a keretével kapcsolatban?
Az gondolom meg se fordult a fejedben, hogy esetleg Alemany hívatta be Koeman-t, vagy amúgy is találkoztak valamiért.
Márpedig a körülményeket ismernie kell, gondolom nem egy lakatlan szigeten élt az elmúlt napokban.
Mindenki tudja milyen lyukak vannak a csapatban, de az is nyilvánvaló, hogy ezt nem az idén fogják betömni.
Szóval lehet elmondani, újra és újra, de új igazolásokat kérni most, az több, mint optimizmus...
Középpályás szerintem is tök felesleges, így is túl sok lehetősége van régi öregeket felrakni. Egyébként a 9-es poszton szerintem sokkal jobb Griez, mint a jobboson (kb ahogy a Poolban Firmino, ő is középen van/volt kicsit visszavonva Mané és Salah között), ráadásul akkor jobbon lehet a két fiatal tehetség közül helyet adni, Braith meg maradhatna talonban. Ha mégsem, nem tudom, Manaj marad-e végül, vagy nem, ideiglenesen őt is be lehet hozni.vg99 írta: ↑2021.08.12. 16:38:19Szerintem még akkor is felesleges a középpályára új igazolás, ha megy Moriba és Pjanic. és Coutinhoval sem számolunk.
Busi, FDJ, Pedri, SR (...), Riqui, Demir, Gavi, Nico, még Gríz is sokszor visszalép.
9-es persze. Jöjjön Haaland.középszer tök felesleges megint, nem mintha arra lenne zseton.
Ok, akkor nem ostoba. Épp csak a realitásokat nem érzékeli.davi10 írta: ↑2021.08.12. 16:27:20
Ott a lényeg a mondatodban. A körülményekhez képest. Pont ezeket a körülményeket soroltam fel.