2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
már pedig nem érdemel semmit idén, a Stamford Bridge-i wc-s néninek kellene nyernie, mert a Chelsea behúzta a bl-t.Rivaldo11 írta: ↑2021.08.20. 16:07:14Jajj még mindig itt tartunk, hogy 2010, meg 12.
Aki szerint azokban az években nem neki kellett volna kapnia, nézzen krikettet. Messze a legjobb volt, kiemelkedőt nyújtott. Egyszerűen ezért kapta meg.
Idén is meg fogja kapni, ha hoz egy jó őszt.
Nyilván benne van, hogy iszonyat szegényes a futvallvilág, de nehogymár ilyen Jorginhokkal meg mittudomén kikkel degradálják már le a legrangosabb egyéni díjat.
Jajj még mindig itt tartunk, hogy 2010, meg 12.
Most sincs még a keretben, nem lennék meglepve, ha a hazai meccsükre "tartogatnák".
Ez nem az Aranylabda. Ez az UEFA év játékosa díj.
Jorginho nem is értem mit keres ott. Chelsea fanok mielőtt megérkezett Tuchel, nem csak Lampard alatt, mindig el akarták küldeni melegebb éghajlatra, komolytalan, hol van ő egy Iniestához, Xavihoz képest... A flegma kihagyott 11-ese volt a legjobb, előtte, hogy fel volt szpva, hogy milyen jól rúgja stb..
Pep meg Xavi mit dobált felétek? Nem emlékszem egy kemény nyilatkozatukra sem, persze ettől még lehettek.Ez így jól hangzik, és még azt sem mondom, hogy nem (teljesen) igaz, de ha Iniesta, Puyol, Lucho vagy mondjuk Ronaldinho nevét látják meg, akkor nincs ez a reakció. Tudod miért? Mert utóbbiak nem dobálták a bélsarat teljesen ripacs módon a túloldal felé.
(ez persze Messire nem igaz, viszont amit ő kap, azt megkapja CR is a "culék" irányából)
Erre Federer egyik idézete jutott eszembe:Én azt bírom, ha valaki Bl-t nyer a csapatával úgy, hogy az illetőn úgy igazából 1 párharc múlt, akkor instant aranylabda, de ha például Messi 2 párharcot eldönt, és utána egyet szinte a klinikai halál szélére visz, de az ellenfél vissza jön, akkor nem érdemli meg az aranylabdát
Ronaldonak felhozzák hogy 2016-ban a Wolfsburg elleni fordításban kellett hogy ez végbe menjen, ezért érdemli meg, most meg Messi nem érdemli meg, mert csak 2.5 párharcot döntött el, az meg szerintem a legkevésbé Messi hibája hogy a csapat nem képes 3 gólos előnyt megőrizni, főleg hogy eleve Messi miatt beszélhettünk 3-0-ról nem pedig 1-0-ról.
Én nem gondoltam volna hogy a Roma elleni kiesésnél sikerül számomra fájdalmasabbat produkálni,de sikerült.
Számomra a Liverpooli a legfájóbb, már csak azért is, mert ezt egy BL elődöntőbe sikerült végrehajtani, mindezt úgy, hogy tavaly nyíltan áhítoztunk a BL trófeára és a Tottenhamet a döntőben 80% hogy ütöttük volna, ehelyett olyat produkált a csapat, amiért egy Sevillát szét zavarnának, főleg a nagy fogadkozások után hogy a római nem fordul elő újból.
Olyan sorozatban dobálózunk 3 gólos előny leadásáról, ahol sokszor egy idegenbeli 1-0-s vereséget is nagyon nehéz vissza hozni.
Ennél nagyobb fájdalmat talán tényleg csak a Milan drukkerek élhettek át 2005-ben, amikor egy 99.9%-ban megnyert BL döntőt sikerült leadni.
Valószínű Messi lelkének is jól esik egy kicsit, hogy megelőzte Ronaldot, de azt hiszem bármikor elcserélné a lasztit egy Bl serleg + aranylabda második/harmadik helyezett kombóra.
Szerintem nagy hiba így nézni a dolgokat.az meg szerintem a legkevésbé Messi hibája hogy a csapat nem képes 3 gólos előnyt megőrizni, főleg hogy eleve Messi miatt beszélhettünk 3-0-ról nem pedig 1-0-ról.
https://m.youtube.com/watch?v=mW9QNL2NCCc" target="_blankhajnesz írta: Tőle is függött, ahogy mindenkitől... Ha nyerünk, közösen nyerünk, ha vesztünk...
Tőle is függött, ahogy mindenkitől... Ha nyerünk, közösen nyerünk, ha vesztünk...Leon írta:
Mintha tőle függött volna,hogy szétgyaláztak Liverpoolban...![]()
Ő vitt el a csapatot odáig, spanyol, európai meg BL gólkirály, csak a döntőben nem játszott.
Bőven kijárt neki ez a 6. laszti meg amúgyis akkor király,hogy már 7-8 - nál kéne tartania!