2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ő inkább a kivétel, mint a szabály, de neki is 2 értelmezhető és 1 feledhető szezonja volt.
Henry nem francia volt/van?
Szerintem nem vagy elrugaszkodva gondolatban. Én is szívesen látnám őt. Viszont a törökök sok pénzt kérnek érte, mi nem tudunk senkiért fizetni jelenleg.
Tavaly sem volt jelentősége sem az előszezonnak, sem a cseréinknek. A terv az, hogy RK megbízik kb 12-13 játékosban, és ők végigtolják a szezont kupástól-mindenestől. A többiek néha pár percre megmutathatják magukat 3-0-nál. A hátávédsorban tán több emberben is bízik, középpályán egyértelműen csak 3-ban, ott sérüléseket kivéve kizárólag DJ-Pedri-Busi-t fogunk látni. Elöl még nem tudni a sérültek miatt. Griez-Depay szerintem biztos lesz mindig, és mellé jön majd Fati/Kun. Ez a Gavi-Puig-Collado-Baldé-Manaj vonal felejtős, talán Demir és Nico fog normális szerepet kapni csereként. Nekem ez a tippem.Atthis írta: ↑2021.08.27. 12:48:21Nem igazán értem, mit művelünk már megint. Az előkészületi meccseken Puig, Collado és Manaj is meggyőzőek voltak, a mesterünk mégsem számol velük, Pjanicot hónapok óta vinné a juve, azt se tudtuk letárgyalni, Umtiti eladhatatlan, oké, akkor szabaduljunk meg Lenglettől legalább, érte volt érdeklődő. És mi van Coutinhoval? Állítólag már a Gamperen is játszhatott volna, ehhez képest még a padon sincs, de eladni se sikerült, és persze számolunk vele is... Braithwaite lehozott végre egy eredményes meccset, de ezt lehet Manaj is összehozná, ha kap esélyt, a dán meg simán piacképes most. Persze ők tudják, csak nem látom, mi a terv a szezonra nézve egyelőre...
Ha valaki 2 hozzaszolast ir egymas utan, figyelmeztetve/ pihentetve van, de az hogy Samper kollega nap mint nap ezt muveli, az nem problema.bunga írta: ↑2021.08.27. 11:05:18Moriba eladása úgy látszik normálisan befejeződik Ez annak köszöngető, hogy a Spurs nagyon akarta őt. Ezzel szemben más játékosainkat azért nem sikerült eladni, noha szerettük volna, mert senki se akarta őket nagyon, Moriba árából alighanem jön még egy robusztus középpályás.
Azért nem ilyen egyszerű.bunga írta: ↑2021.08.27. 06:56:40Az utolsó pillanatban ugyan még lehetséges egy-két meglepetés a keretben, de tudomásul kell venni, hogy akiket el akartunk adni, nem sikerült. Ha már így alakult, Cout és ha egészséges Dembit ne kezeljük peremembernek, hanem legyenek része a csapatnak nekik való ellenfelek ellen. Elvégre mindkettőben vannak jó adottságok, ha az edző kihozza belőlük. Azt meg, hogy Barto mennyiért vette őket, ideje lenne elfelejteni.
A fizetésbüdzsébe beletartozik az amortizáció.MatyiG írta: ↑2021.08.25. 16:55:58
1, Játékosaink szinte a kutyának nem kellenek.
2, Ha valaki vinné is őket, nem tudja kigazdálkodni, ill. közel sem akkora fizukat adni.
3, A játékosunk se akarnak mindenképp, bárhova elmenni.
4, Csak úgy ingyen eladni sem egyszerű, mivel akkor egyből le kell "amortizálni" a könyvelésben a játékost, amivel csökken a bérekre fordítható büdzsé (nem tudtuk volna Depayt, Garciát benevezni).
Mondjuk ez várható volt, én nem vártam csodát.
A legtöbb klub gazdaságilag bajban van, és a nekünk nem kellő játékosok nem kellenek máshova sem.
Mi köze van az amortizacionak a büdzséhez? Attól még nem lesz több pénzünk, illetve a bevételünk sem változik.
Azért azt mondta, hogy "az elmúlt pár évben". A többi az oké, és szíved joga, ehhez a véleményedhez, félig én is egyetértek vele.Scout42 írta: ↑2021.08.25. 16:31:26...
Koeman az első meccs után: Sosem látott ilyen jó Barcát.![]()
![]()
![]()
![]()
Ajánlom neki ezt a videot.
https://www.youtube.com/watch?v=Jeiu7y-a220...
Mi köze van az amortizacionak a büdzséhez? Attól még nem lesz több pénzünk, illetve a bevételünk sem változik.dani87 írta: ↑2021.08.25. 16:18:061, Játékosaink szinte a kutyának nem kellenek.
2, Ha valaki vinné is őket, nem tudja kigazdálkodni, ill. közel sem akkora fizukat adni.
3, A játékosunk se akarnak mindenképp, bárhova elmenni.
4, Csak úgy ingyen eladni sem egyszerű, mivel akkor egyből le kell "amortizálni" a könyvelésben a játékost, amivel csökken a bérekre fordítható büdzsé (nem tudtuk volna Depayt, Garciát benevezni).
Mondjuk ez várható volt, én nem vártam csodát.
A legtöbb klub gazdaságilag bajban van, és a nekünk nem kellő játékosok nem kellenek máshova sem.
1, Játékosaink szinte a kutyának nem kellenek.
Pjanic minden bizonnyal marad, a Fiorentina nem tudja kigazdálkodni azt az összeget. A Juvenál ott futottunk leginkább falba, hogy Ramsey lesérült. Plusz Cr is maradt. Annyi lehetőség maradt, hogy ha Tolisso, Tchouameni vagy Sissoko nem ír alá.