mindegy, majd SR megment minket
Visca!
En is azt gondolom,hogy munchenben nem a jo meccs lesz a cel,hanem hogy ne legyen kozte tobb..Barcaforever írta: ↑2021.08.26. 19:30:14
A 2 jó meccs a célban az is kicsit kihallatszik, hogy ne verjenek el minket nagyon. Az ő középpályájuk nagyon könnyen reggelire megeszi a miénket jelenleg.
4 -ből 3 már bejött! Jöhet a Milan és kész a " halálcsoportom".
Tudod mi a durva ? Hogy egyaltalan Bl-be vannak vegre..
A vicces, hogy a második kalapban több a nagy név.
Elèg durva ezt olvasni,hogy a Milan 4. kalapban. De hát sok minden változott.
Mivel nem tudod miről írtam és egyébként Bobnak írtam, aki hasonló Fradin nőtt fel, ezért nem értem miért folytatod ezt a lekezelő "miért sírok" szövegedet.
Ja,hat akkor meg foleg.
Köszönöm, hogy felvilágosítottál a 2021. dátummal. Mondjuk én arról a Fradiról beszéltem, amelyik minden évben nemzetközi kupában játszott és KEK döntőt is nyomott. Nem kell tudnod a koromat, de ne legyél cinikus, ha nem tudod miről írok!miro. írta: ↑2021.08.25. 07:14:25Hat ez biztos nem ugyanaz a Fradi,mert ez nemzetkozibe jatszik zsinorban harom eve.
2021 van. Anno eleg volt magyarokat kinevelni,mert a piacon valo jatekos mozgas nulla volt a maihoz kepest.
Ma beallsz a sorba,vagy kiesel junius vegen a nemzetkozi porondon.
Lehet merlegelni.
miro. írta: ↑2021.08.25. 07:14:25
Hat ez biztos nem ugyanaz a Fradi,mert ez nemzetkozibe jatszik zsinorban harom eve.
2021 van. Anno eleg volt magyarokat kinevelni,mert a piacon valo jatekos mozgas nulla volt a maihoz kepest.
Ma beallsz a sorba,vagy kiesel junius vegen a nemzetkozi porondon.
Lehet merlegelni.
Hat ez biztos nem ugyanaz a Fradi,mert ez nemzetkozibe jatszik zsinorban harom eve.
Bob hogyan tudsz lelkesedni 10 zsoldosért? Csodálom az optimizmusodat. Ez nem az a Fradi, amibe én gyerekkoromban beleszerettem. A Lipcsében több magyar játszik, mint itt. Ráadásul az az egy magyar is nagyon gyenge láncszem.Bob_Marley írta: ↑2021.08.24. 22:50:50Nagy meccs volt,jobbik ment tovább,de le a kalappal a srácok előtt. El-ben lehet folytatni,s remélhetőleg hasonlóan mint legutóbb, végsőkig harcban a továbbjutásért.
Hajrá Fradi