2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valoszinu a masodik lesz a valid. Nem kezdhette azzal az elnokseget, hogy megmondja kerek perec, hogy nem maradhat Messi, ezert kivart a vegsokig, eljatszottak a dramat es mutogatott a ligara, meg a regi elnoksegre.Balinho írta: ↑2021.09.08. 07:45:22Az nso átvett egy interjút vele az AS-tól, ahol a következőket mondta: "Messi a csapatkapitányok hamarabbi fizetéscsökkentése és Griezmann távozása esetén sem maradhatott, fontos ugyanakkor, hogy a bérekre szánt kiadásainkat sikerült száztízről nyolcvan százalékra redukálnunk”
Na most ebből azért több dolog is következik:
1) Vagy teljesen totálisan homályban volt a klub anyagi állapotával kapcsolatban, és csak valamikor augusztusban esett le neki a tantusz (ez a szakmai kvalitásairól mondana el sokat).
2) Vagy pontosan tudta, hogy nincs az a tömeges fizetés csökkentés, ami mellett maradhat Messi, akkor meg augusztusig gond nélkül mosolygott meg hazudott bele mindenki arcába.
Tegnap pontosan ugyan ezen voltam kiakadva én is...Balinho írta: ↑2021.09.08. 07:45:22Az nso átvett egy interjút vele az AS-tól, ahol a következőket mondta: "Messi a csapatkapitányok hamarabbi fizetéscsökkentése és Griezmann távozása esetén sem maradhatott, fontos ugyanakkor, hogy a bérekre szánt kiadásainkat sikerült száztízről nyolcvan százalékra redukálnunk”
Na most ebből azért több dolog is következik:
1) Vagy teljesen totálisan homályban volt a klub anyagi állapotával kapcsolatban, és csak valamikor augusztusban esett le neki a tantusz (ez a szakmai kvalitásairól mondana el sokat).
2) Vagy pontosan tudta, hogy nincs az a tömeges fizetés csökkentés, ami mellett maradhat Messi, akkor meg augusztusig gond nélkül mosolygott meg hazudott bele mindenki arcába.
Naivitás azt képzelni, hogy egy klubot úgy kell vezetni, hogy a százhuszonötezredik szurkoló is tájékozott legyen a klub állapotával. Ha ez így lenne, az olyan lenne, mintha terített lapokkal pókereznél. Akármelyik játékos elpasszolásakor (vagy vételénél) a tárgyaláson el kell érned, hogy elhiggyék ez az utolsó ajánlatod. Különben csak nagyon rossz üzleteket fogsz kötni.
Csak ne állítsuk be úgy, hogy ehhez Messi távozása vagy Laporta keménysége kellett volna. Emlékezzünk Alba nyilatkozatára a Gamper után, mikor elmondta, hogy a pletykákkal ellentétben hajlandó belemenni a fizetéscsökkentésbe, de Laporta eddig nem kereste meg az ügyben. Ezeken a dolgokon már rég túl lehetett volna lenni, ha az elnökség nem pararol el egy csomó időt nagyotmondásra, hazudozásra, szurkolók hülyítésére. Abszurdnak tartom, hogy ezek után valaki még tapsol neki.PorSiempre írta: ↑2021.09.05. 09:31:12Bár valóban kevésbé volt égető, de meg kellett lépni és ezért lehetünk most 110% helyett 80 körül... Lehet nem lett szuper a keret, de a házat nem a tetőtől kell elkezdeni, hanem az alaptól. Márpedig ez a pénz.
Tényleg ez történt volna nyáron?Hunter91 írta: ↑2021.09.03. 12:06:49
Messit bármennyire is szerettem, sokszor beleszürkült a játékba, már nem tudott úgy varázsolni mint régen, a klub fejére nőtt. Túl sokat engedhetett meg magának.
Laporta jól kezelte a dolgot és talán szerencséje is volt ezzel a fizetési sapkával a ligától. Lehet kire köpködni, de gazdaságilag mindenképpen meg kellett lépni a Messi nélküli dolgot.
Ha Messi marad, senkinek a fizetésre nem csökkent volna. Ez jelzés volt a többieknek is, hogy tökös a vezetés.
Umtiti is belemegy a fizu csökkentésbe, állítólag 5 millás fizut fog elfogadni. Azért is megy bele, mert ha nem fog játszani akkor könnyebben tud csapatot váltani akár már januárban.
Hogy pontos számok is legyenek : Tavaly 617 millió euro volt a teljes fizetés, most idén 420 millió körül lesz ez majdnem 200 millió eurós csökkenés és még talán további fizetéscsökkentések lesznek a szezon során.
Barça's wage bill represented 110% of its income when Laporta was elected. Now it’s 85%. [RAC1]
Folyamatosan kérdezték Laportát az edzőkérdéssel kapcsolatban és nagyon sokáig csak hárította a kérdéseket, bőven benne volt, hogy Koeman távozik. Hogy Jardim jobb edző lenne... 1,5 év alatt kétszer rúgták ki a Monacotól, még a francia bajnokságban is kieső helyen állt velük. Nem véletlenül nem tolongtak értek Európában és elment a szaudiakhoz. Pochettinot januárban elvitte a PSG, nem tudom Laporta, hogyan hozhatta volna. Amikor Pirlo alatt inogott a szék már arról beszéltek, hogy visszahívják Allegrit, nem egy derült égből villámcsapás volt, hogy a Juveba ment.Feast4 írta: ↑2021.08.30. 15:44:08
Allegri. Nem szeretem, de utcahosszal jobb edző és jó masszív csapatokat épít akkor még nem hívták a Juvéhoz.
ten Hag. Valami 8 millió euróért kivásárolható lett volna a szerződéséből láthatóan utcahosszal jobb edző.
Jardim szerintem nem ment volna az Al-Hilal Riyadhba, bármekkora lóvét lőttek be neki, láthatóan jobb edző.
Pochettino jött volna csak akkor be kellett nyalni a nagyoknak, ők nem akarták.
Ez csak ami így hirtelen eszembe jutott és olyan focit játszató edzők ami rajtunk most segítene és jobb edzők, mint ez a bohóc.
Igazából nem is tudom, hogy volt e egyáltalán edzőcserére tényleges próbálkozás.
Azon túl, hogy Xaviztunk egy sort semmit nem lehetett hallani.
A felkészítés része a sorok és csapatrészek összerakása is. Te is írtál a középpályánkról....
Egy próbát megérne.
Ha jól tudom, Conte azért jött el Milánóból, mert pénz kellett a klubnak, nem kapta volna meg a kért erőssítéseket, sőt, még az akkori alapembereket se tarthatta meg...
Akkor mondj valakit akivel előrébb lettünk volna és el tudtuk volna hozni! Max. egy középszert és még fizethettünk volna Koemannak. Laporta sem őt akarta, ez jól látszott abból, hogy meddig halasztgatta a bejelentést és folyamatosan kétértelműen nyilatkozott vele kapcsolatban. Xavit sem véletlenül keresték meg.Feast4 írta: ↑2021.08.30. 10:03:20Mondjuk olyan szempontból igazat adok neki, hogy ezt a bohócot fel kellett volna állítani. Ez nálam még megbocsájthatatlan. Tavaly is látszott, hogy nem a felkészülés hiánya volt itt a gond, hanem a koncepciótlanság, erőléti hiányosságok, nem tud cserélni.
Tulajdonképp minden meccsen ahol, mint szakvezető mutatni kellett volna valamit, simán lemeccselték.
Ez mondjuk Laporta sara. A vereségeknek követkeményei lesznek mantrába, ez nálam nem fér bele.