2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem észrevették, hogy nettó emberhátrány, ennyi.geridoss írta: ↑2021.04.11. 13:09:35Azt tudja valaki, hogy vele mi a péló történt?
Február 24-én játszott utoljára a ligában (PSG ellen 12 percet kapott), bár utána 2 meccset hagyott ki sérülés óta, azóta egy másodpercet nem kapott.
Pedrit nem lehetne vele néha pihentetni, hogy ne a tinédzser kisgyerek legyen meghalva a szezon legfontosabb részére?
Nem tudom, nem vagyok edző, én csak hangosan gondolkodom.
Egyetértek, emellett Rakitic is ingyen lett elengedve, ehhez hozzájön még Piqué és Lenlget szerződéshosszabbítása. Bartomeu tudta, hogy neki game over, ki lesz penderítve, úgyhogy magasra röptette a bosszú szárnyas angyalát.ntibi67 írta: ↑2021.02.09. 11:54:32Persze-persze csak dühít hogy a lemondott elnökünk szerintem szándékosan tette lejtőre a csapatot.Idehozta pjanicot úgy hogy állítólag ki sincs még fizetve és elengedte ingyen a szerintem nála jobb Vidalt.Ingyen elengedte a közvetlen riválishoz Suarezt aki bajnokot csinál az Atleticoból.Ez szerintem szándékos károkozás.
Persze-persze csak dühít hogy a lemondott elnökünk szerintem szándékosan tette lejtőre a csapatot.Idehozta pjanicot úgy hogy állítólag ki sincs még fizetve és elengedte ingyen a szerintem nála jobb Vidalt.Ingyen elengedte a közvetlen riválishoz Suarezt aki bajnokot csinál az Atleticoból.Ez szerintem szándékos károkozás.
Valóban most Araujo kidőlésével csak második legnagyobb bajunk a Busi poszt. Nem feltétlen maga Busi, mert jó napjain hasznos tud lenni, de ez is 45-60 percet jelent....viszont most ez a két dolog összeadódik.....és érdekes meccsek is jönnek.hajnesz írta: ↑2021.02.08. 18:18:57Szerintem jelenleg messze nem Busquets a legnagyobb bajunk. Ha belegondolsz, mikor de Jong és Pedri szaladgál mellette, akkor ő is képes jó teljesítményre, Pjanics meg ugyanúgy gyenge, ha nincs 2 mozgékony játékos mellette. Szerintem azt kell most megoldani valahogy, hogy hátul meglegyünk, és a középpálya maradjon az, ami az elmúlt 1 hónapban volt az alap.
Nem tudom amugy mennyire sokat kezdo,mennyi perce van stb.Barcaforever írta: ↑2021.02.08. 17:24:10Azt nem tetted hozzá, hogy ingyen mindezt.![]()
Nagyon nem találja a helyét sajnos.
Azt nem tetted hozzá, hogy ingyen mindezt.
Pont úgy játszik amit vártunk.Sehogy!Kényszer vkp volt anno, megvettük mi is vkpnak.Busquets még mindig jobb nála, egyébként meg más nincs a keretben akinek a kárára a játékperceket neki lehetne adni.Összességében azt mondom a tavalyi Rakitic semmivel sem volt rosszabb játékos mint most ő.