Kalapos írta: ↑2021.09.10. 13:52:28
Chino írta: ↑2021.09.10. 13:38:20
...
én is nyár eleje óta sírok egy 9-esért, meg kreatív kp-ért is

Kb én voltam a leghangosabb aki szerint elől vagyunk a leggyengébbek.
de ahogy Subinho is leírta, Depay, Aguero, BW az 3 középen is bevethető ember + Fati is elvileg szóba jöhet ott vég esetén + ifik akár a csávó akit elküldtünk de nyári meccseken jó volt vagy bárki, de bárki. Azokon a meccseken ahol a fentiek közül senki se elérhető játszhat egy B-s arc, belefér.
Semmi értelme nem volt új embert hozni, még 1 évre se. Megint rövid távon tök jó elméletben, de hosszú távon semmi értelme, inkább építenénk oda fel tényleg Manajt vagy bárkit.
Azt érzem mint Vidalnál meg Coutinho és Griezmann esetén, de Aguero-t is ide lehet venni. Akkor még védhető volt, mert azonnali eredmény kellett, itt volt Messi, meg kellett nyerni a BL-t még egyszer, ezért ment a lyuktömködés. Coutinho nem lett az új Iniesta, Dembelé nem lett az új Neymar. Vidal és Griezmann tették a dolgukat, egyik se volt túl jó. L de Jong ugyanaz az eset. Hozunk egy már bizonyított, tapasztalt embert aki majd bármikor be tud ugrani és számítunk tőle egy korrekt teljesítményre - elméletben. A valóság hogy egy a játékos számára teljesen idegen rendszerben, poszton és szerepben kellene alkotniuk valamit az új embereknek, úgy hogy az elvárás az azonnali beilleszkedés és gyors eredmények elérése, mert nincs idő építkezni.
Depay, Aguero, Fati. Még a közelében sincsenek De Jong típusához. Azon lehet vitatkozni, hogy illik-e majd ide vagy sem, a lényeg, hogy nem csak úgy a semmiből igazoltunk valakit, hogy "miért is ne!"
Meg volt az oka. Koeman az egész nyarat végigrimánkodta egy centerért, LDJ-t pedig el lehetett hozni Grízes távozása után és még fizetni sem kellett érte. Manaj-nak sem lett volna annyival alacsonyabb a fizetése, de azért a holland jobb és főleg tapasztaltabb nála, RK is ismeri. Az albán nagyon jó volt a B-ben ki tudott tűnni, de nem véletlen, hogy egy Specia kölcsönben van 24 évesen. A holland pont nem egy Griezmann-féle eset.
A Coutinho-Dembélé duót pedig el lehet mondani mindennek, de abszolút védhető igazolások. A francia az egyik legtehetségesebb és legnagyobb ígéret volt a posztján, közel olyan mint Mbappé. Joggal lehetett számítani arra hogy, ha nem is egy az egyben de lassan át tudja venni Neymar szerepét. Coutinho pedig a profilja, technikás játéka szintén arra predesztinálta, hogy az Iniesta által hagyott űrt betölthesse. Emlékszem milyen öröműnnep volt itt a fórumon, amikor jöttek. Senkit nem érdekelt az ára, csak az, hogy ilyen játékosokat szereztünk. Ha Dembélének nincsenek azok a sérülései, ki tudja mi lenne most. Vagy ha a brazil rendesen be tud illeszkedni. Nem olyanok voltak mint Griezmann, akiről szinte mindenki tudta, hogy itt halálra van ítélve.
A lényeg, hogy utólag okos az ember, de akkor nem ilyen szedett vedett, felesleges elkapkodott igazolások voltak. Másrészt én abban azért bízom, hogy Coutinho képes lesz egy jó teljesítményre, tavaly úgy nézett ki Koeman megtalálta a helyét, ahogy Frenkie-nek is sikerült, a legrosszabbkor jött a sérülés és ez a rendszer talán Dembélének is feküdni fog.