Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez mind szep es jo, de mi a jo edes *********** szokjanak, ha fingjuk nincs nekik sem, hogy mit kellene csinalni?geridoss írta: ↑2021.09.14. 22:52:03Én nem vártam semmit ettől a meccstől, csak annyit, hogy ne legyen egy 8-as megint.
Csalódott nem vagyok, szomorú sem, ez a realitás sajnos most.
Igenis pozitívum a fiatalok játszatása, mert ha egy Bayern ellen be meri dobni ez a töketlen őket, akkor nagy valószínűséggel rendszeresen fognak kapni lehetőséget. Most ez az év, sőt a következő is erről kell, hogy szóljon. Minél több tehetséget beépíteni a csapatba, letenni a jövő csapatának alapkövét. Idén nem kell sziporkázó játékot és kupákat várni. De gondolom ezzel már nagyjából mindenki tisztában van.
Csak annak, aki nézi
Ennek a mérkőzésnek nincs pozitívuma, Barcelonában kapura sem lőttünk, egyetlen épkézláb támadást nem vezettünk, szórakoznak velünk. Lehetne akár 8:0 is. Ennyit ér így a Barcelona.geridoss írta: ↑2021.09.14. 22:40:02Az egyetlen pozitívuma a mai meccsnek eddig, hogy a fiatalok kaptak lehetőséget. Én állandósítanám ezt a helyzetet, és kezdhetnének mindig, helyettük meg az utolsó 20-25 percre jöhetne Busquets (ma nagyon rossz volt, de amúgy nincs vele gond kiegészítőként), Pique.
SR remélem ezzel végleg kijátszotta magát a csapatból. Lelkes, meg saját nevelés, meg PSG ellen nagy gőlt lőtt meg ma 8 labdát eladott.
Balde nagyon tökös, felőlem maradhatna is a kezdőben. Inkább nézem őt.
Megjegyzem a 3 cserénk közül:
Gavi: augusztusban lett 17 éves
Demir: júnusban lett 18 éves
Balde: 17 éves
Az a baj, ha feladjuk a reményt, akkor nem marad semmicsababarca írta: ↑2021.09.14. 22:42:21
ezt három éve kb minden meccs után reméljük, és látod még mindig ott van, ha kell jobb hátvéd, ha kell kp, ha kell 5 védős rendszerben szélső![]()
Pontosabban: "Hála nekem, a Barcelonának van jövője"vinszentvega írta: ↑2021.09.14. 22:37:36Most nyilatkozta egyemmeg magáról, hogy márpedig ő a jövő barcájának a megoldása…
Ezek nem vagy vagy dolgok. Keves a taktika, de ezt a meccset a vilag legjobb strategaja sem hozta volna le gyoztesre, max. makkal. Ezt nem kifogasnak irtam, hanen az alapveto problemakon felul is ilyen gondok vannak, mint a serulesek. Es igen, pont ez az, hogy fel-egy eve nem játszik 3 elvileg "kulcsjatekosunk. Az is nosztalgia, hogy azt hisszuk tényezők vagyunk az elitfutballban es elkeseredunk minden alkalommal, amikor kiderül, hogy nem.
ezt három éve kb minden meccs után reméljük, és látod még mindig ott van, ha kell jobb hátvéd, ha kell kp, ha kell 5 védős rendszerben szélső
Nem fog menni Koeman. Magától nem. Laporta meg nem küldi el. Nincs pénz!!! Az meg nagy úr...vinszentvega írta: ↑2021.09.14. 22:37:36Most nyilatkozta egyemmeg magáról, hogy márpedig ő a jövő barcájának a megoldása…
Nagyon sokan ezt nem látják, nem akarják látni, sajnos.visca el barca írta: ↑2021.09.14. 22:38:14Lejottek a 100x leszerepelt selejtek, egybol jobban jatszunk.