Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosabban: "Hála nekem, a Barcelonának van jövője"vinszentvega írta: ↑2021.09.14. 22:37:36Most nyilatkozta egyemmeg magáról, hogy márpedig ő a jövő barcájának a megoldása…
Ezek nem vagy vagy dolgok. Keves a taktika, de ezt a meccset a vilag legjobb strategaja sem hozta volna le gyoztesre, max. makkal. Ezt nem kifogasnak irtam, hanen az alapveto problemakon felul is ilyen gondok vannak, mint a serulesek. Es igen, pont ez az, hogy fel-egy eve nem játszik 3 elvileg "kulcsjatekosunk. Az is nosztalgia, hogy azt hisszuk tényezők vagyunk az elitfutballban es elkeseredunk minden alkalommal, amikor kiderül, hogy nem.
ezt három éve kb minden meccs után reméljük, és látod még mindig ott van, ha kell jobb hátvéd, ha kell kp, ha kell 5 védős rendszerben szélső
Nem fog menni Koeman. Magától nem. Laporta meg nem küldi el. Nincs pénz!!! Az meg nagy úr...vinszentvega írta: ↑2021.09.14. 22:37:36Most nyilatkozta egyemmeg magáról, hogy márpedig ő a jövő barcájának a megoldása…
Nagyon sokan ezt nem látják, nem akarják látni, sajnos.visca el barca írta: ↑2021.09.14. 22:38:14Lejottek a 100x leszerepelt selejtek, egybol jobban jatszunk.
Most nyilatkozta egyemmeg magáról, hogy márpedig ő a jövő barcájának a megoldása…
Koeman nem lehet rossz!vinszentvega írta: ↑2021.09.14. 22:18:29En nem tudom hogy akarok e több meccset nézni idén. Ez az alkesz szétveri az egész image-et…. Behozza Gavit?????? Ordít a csapat Coutinho-ért… Ez a Lükdejong meg…. Hagyjuk … a csere cseréjének talán jó lesz…