Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért picit megmosolyogtató, hogy azt akit éppen "védesz", vagy "utálsz", arra azt mondod, hogy a számok mellékesek, mert mindent lehet igazolni velük.Kalapos írta: ↑2021.10.06. 21:35:18
Megkerestem.
Pedri Gavi és Busi.. mert Kroos meg Modric (Casemiro még talán), Xavi és Iniesta, vagy Pirlo és Ambrosini, vagy Henderson és Fabinho vagy bánom is én kik annyi gólt rúgtak és olyan veszélyesek voltak a kapuraNem veszélyes a kapura szegény 17 éves Gavi de sajnálom.. Pedrinek is és Gavinak is szerintem rengeteg gólpassza lesz az új edzőnél, csak jussunk el már végre odáig.
Megkerestem.sansz írta: ↑2021.10.05. 13:30:33Az van, hogy néhány játékosra és edzőre páran MINDENT rávertek indulatból. Érveknek állítotok be érzelmi kirohanásokat. Írod, hogy "ők sem magyarázzák meg". Mit kell ezen magyarázni jobban? ...
...Pedri, Gavi és Busi talán alkalmasak lennének támadásépítésre, de önmaguk kapura veszélytelenek. SR most megint bekerült a spanyol keretbe, nyilván LE is ugyanolyan fogalmatlan, mint Koeman. Ugyebár erre az az egyetlen magyarázat, hogy továbbra is tökéletesen látjátok a helyzetet és LE is egy rossz edző.
SR a megmentőbence0330 írta: ↑2021.10.06. 21:19:28Szerintem ez az SR dolog úgy törént, hogy valamelyik Celta játékost hívta be (Brais Méndezt asszem), és ő az utolsó pillanatban megsérült most a hétvégén, és akkor az SR féle ötlete úgy érkezett, hogy volt pár órája találni valakit, vele meg már dolgozott, jó esetben játszania úgy sem kell, erre jó lesz alapon.![]()
Szerintem ez az SR dolog úgy törént, hogy valamelyik Celta játékost hívta be (Brais Méndezt asszem), és ő az utolsó pillanatban megsérült most a hétvégén, és akkor az SR féle ötlete úgy érkezett, hogy volt pár órája találni valakit, vele meg már dolgozott, jó esetben játszania úgy sem kell, erre jó lesz alapon.
Elég hihetetlen, de a kezdőben van Gavi.Peter írta: ↑2021.09.30. 14:20:34Tetszik Lucho behívója Gavinak.
Ugyanakkor elég pikáns, de nekem kifejezetten tetszik ez a válogatott vs barca jelenlegi furcsa párhuzam.
Egyre inkább széteső Koeman csapat vs egyre több spanyol válogatott.
Busi, Pedri, Garcia, Gavi,
És Garcia kivételével ugye mind középpályás, ez még szebbé teszi a sztorit.