Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony. Látjuk a fiatal német edzőket, a csapataikat, a hozzáállást. És a fiataljainknak pont most lenne időszerű, hogy valaki ezt beléjük verje.
Azért csak lehet alapja az 'új seprű jól seper' mondásnak.Feast4 írta: ↑2021.09.30. 13:14:33
Viccet félretéve és az előttem valókra is reagálva itt, való igaz, hogy egy edzőváltás nem csinál csodát, de ha lenne egy edző akinek legalább elképzelése és koncepciója van az legalább a jövőben vezethet valahova.
Mondjuk az ilyen Gallardo féle európán kívüli edzőktől, meg a mondjuk Pirlo aki szintén egy szétesőben lévő Juvét vitt még nagyobb gödörbe szintén irtózom.
Nem biztos, hogy rosszak lennének, de nah...
Bakker lehet meg kell várnom akkor ameddig nekem is szívgyógyszer kell és arra borozok.
Én még sose hallottam játékost nyilatkozni, hogy rúgjuk ki azonnal az edzőt. Nem illik ilyet mondani.DaVeR írta: ↑2021.09.30. 12:14:32Egyébként szerintem sokat elárul a helyzetről, hogy viszont a játékosok (FDJ, Busi) nem gondolják, hogy az edző váltás segítene..
Gondolom azon a véleményen vannak, hogy kellene az állandóság.. Főleg, mivel új csapatot épít a klub.. Hogy építsünk új csapatot, ha mindig más és más az edző, akinek az elképzelése különbözik az elődjétől. ( Koeman legalább már ismeri a fiatalokat )
Nem tudom mi lenne a helyes döntés.. Ami a jövőre nézve jó lenne a klubnak.. Azt érzem jelenleg Guardiola sem tudna itt segíteni.. :/
A helyes döntés függ a lehetőségektől. Erről nagyon keveseknek van pontos információja.DaVeR írta: ↑2021.09.30. 12:14:32Egyébként szerintem sokat elárul a helyzetről, hogy viszont a játékosok (FDJ, Busi) nem gondolják, hogy az edző váltás segítene..
Az természetes, hogy ha a jelenlegi főnöknél az elsők között vagyok, nem akarom leváltani.
Nem kérdezték Puigot
Gondolom azon a véleményen vannak, hogy kellene az állandóság.. Főleg, mivel új csapatot épít a klub.. Hogy építsünk új csapatot, ha mindig más és más az edző, akinek az elképzelése különbözik az elődjétől. ( Koeman legalább már ismeri a fiatalokat )
Az ismeretség nem egyenlő a szakmai tudással!
Nem tudom mi lenne a helyes döntés.. Ami a jövőre nézve jó lenne a klubnak.. Azt érzem jelenleg Guardiola sem tudna itt segíteni.. :/
Ez kizárt, még a feltételezés is sértő! Gyógyszerre nem iszunk, még mi magyarok sem
Veretes névsor. Én nem erőltetném Xavi-t ilyen hamar, de ebből a sorból Őt választanám.hapci írta: ↑2021.09.30. 11:28:23"Egyes hírek szerint Joan Laporta klubelnök első számú jelöltje Andrea Pirlo a vezetőedzői posztra, miközben az igazgatóság Xavit, Jordi Cruyff sportszakmai tanácsadó pedig Roberto Martínezt szeretné a csapat élére. A három jelölt szóban állítólag már igent mondott a Barcának."
Van igazság is abban amit mondott … Tényleg nagy különbség , hogy az ellenfél rúgott gólokat és nem miFeast4 írta: ↑2021.09.30. 11:10:58Most trollkodtál?![]()
Tuti nem mond le. Ez az arrogáns barom egy percig sem gondolja, hogy valamiben hibás. Látszik a nyilatkozataiból:
"Nehéz elfogadni az eredményt, amely nem tükrözi a pályán látottakat – kezdte Ronald Koeman, az FC Barcelona vezetőedzője a Benficától elszenvedett csúfos, 3–0-s vereség után. – Kettő–nulláig jól játszottunk. A harmincadik és a hatvanadik perc között helyzeteket dolgoztunk ki és irányítottuk a mérkőzést. A nagy különbség, hogy az ellenfél szerzett gólt, mi meg nem.”
2-0-ig jól játszottunk. Mi van?![]()
![]()
![]()
Mutatja a mester "zsenialitását", hogy Piké cseréjénél elfelejtett szólni Gavinak, hogy szóljon FDJ-nek, innentől ő játszik Piké helyén. Vagy 2-3 percig 2-6-2-ben játszottunk...Titinho írta: ↑2021.09.30. 08:37:05
Teljesen kiölte még belőlem is a szenvedélyt ez a kókler hollandus, mire számítsak akkor a csapattól. És nem azért kaptunk ki 3-0-ra mert a Benfica annyira bivaly erős csapat, hanem mert mi voltunk ennyire fogalmatlanok, tatkikailag totálisan 0, sem szerkezetileg sem karakterben nem hasonlítunk egy normális csapatra.
Már nyáron az utódját kereste Laporta és még mindig nem találták meg a szerintük legjobb jelöltet? Azért ez elég komolytalan lenne és azt mutatná, amit a csapat is, hogy nincs koncepció, elképzelés. Remélem nem valami középszer jön megint, aki már több helyen is megbukott, mint a mostani nagyMesterTitinho írta: ↑2021.09.30. 09:50:57Ma délután 14:30-tól teljes igazgatósági ülést hívott össze Laporta.
Gondolom nem a nachos árának emelését fogják napirendre tűzni...![]()
Az igazgatótanács már ma kirúgná a hollandot, az Ateltico meccsre már Schreuder készítené a csapatot és maradna megbízott edzőként amíg nem találják meg a válogatott szünet alatt a megfelelő utódot.
Aláírnám.
Lehető legjobb megoldás most ez lenne.Titinho írta: ↑2021.09.30. 09:50:57Ma délután 14:30-tól teljes igazgatósági ülést hívott össze Laporta.
Az igazgatótanács már ma kirúgná a hollandot, az Ateltico meccsre már Schreuder készítené a csapatot és maradna megbízott edzőként amíg nem találják meg a válogatott szünet alatt a megfelelő utódot.
Aláírnám.
Most trollkodtál?
Én nem küldeném el, várjuk egy hónapot, aztán úgy is le mond ha nem jönnek az eredmények. Hihetetlen, de ennél még Valverde is jobb volt, vele legalább nyertünk.Titinho írta: ↑2021.09.30. 09:50:57Ma délután 14:30-tól teljes igazgatósági ülést hívott össze Laporta.
Aláírnám.