Kessié nagyon jó, bár jelenleg kezd csak visszatérni az ereje, kvázi nyomott egy Pedrit tavaly, csak ő nyár végére fulladt ki, mert egy csöppet terhelhetőbb a fizikuma miatt. Jelenleg a Milanban inkább 3. számú belső kp-s, bár ez inkább a másik kettőt dicséri. Azért meccsről meccsre jön fel újra.davi10 írta: ↑2021.10.12. 14:46:46Én ugyan nem üldözném el Coutinho-t, de ha csak csomagban vinnék Lenglet-val, akkor lehet belemennék. Semmi értelme a 2 francia védőt a csapatban tartani. Lenglet-nak eddig annyi haszna volt, hogy Dest néha tudott pihenni az utolsó percekben, de ha már Alba és Balde is visszatér, akkor végképp semmi szükség nem lesz rá.
Egész pofás lehet a keret, Balde, Agüero már valamennyire bevethető, Fati is egyre több percet kap, illetve szerintem Dembele-t se fogják sokáig jegelni csak a szerződése miatt.
A középpálya még mindig a leglyukasabb, messze az a leggázabb csapatrész. Sokat nem láttam ezt a Kessie gyereket, csak bence múltkori beszámolóját olvastam és akkor megnéztem yt-on. Ingyen, vagy bagóért jöhet, mert hiába lelkesek a kicsik (és játszanak is) kevés még mindig a kp.
Nekem pont emiatt adná magát a 4-2-3-1, DeJong - bárki kettőssel, előre meg szépen lassan lehet felpakolgatni az embereket (Fati-Cou-Dembele-Depay).
De valaki szerintem mindenképp kéne a kp-ra, reméljük Kessie figyelemmel kíséri Wijnaldum eddigi párizsi kalandját. Plusz ha nem adják télen ingyen, esetleg Umtiti-t is bele lehetne vonni, végülis BL-csapatért rinyált egész nyáron, hátha kell nekik...
De szerintem ezzel az egésszel várni kéne az edzőváltásig, már ha lesz. A középpálya Koeman stjlusában nagyon lyukas, de egy újjáépítés során Xavi kezei alatt már nem vagyok erről meggyőződve. Ha tényleg megérkezne Xavi, akár a qatari bajnokság végén, ami asszem késő ősz, akkor neki tényleg olyan játékosokat kellene adni, amilyet szeretne. Ő legalább biztos, hogy hosszabb és nyugisabb próbaidőt is kapna, lenne értelme igazolni alá. Ha Kessié, akkor Kessié, de neki lehet, hogy pont technikásabb játékos kéne arra a posztra is. Ki tudja. Részemről olyan emberről most pletykákat sem akarok hallani, akik Koeman elképzeléseinek felelnének meg... Kessié mondjuk pont az, aki alighanem mindenkinél jöhetne. Az a baj, hogy ő szerintem nálunk komolyabb klubban landol. PSG-BM kb.