Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az biztos, mondjuk nála én is
SR-nél biztosan többet hozzátenne a csapat játékához.
Edzőnek?
Ha meghalna a pályán Bu akkor jó lenne ő ide. De nem látni érezni rajta a küzdést vagyis én nem igazán érzem. Saját nevelésű fiatal játékosokkal, pedig nem fogunk sokra menni kellenek az okos igazolások. Az ilyen Umtiti (régi sérülés előtti), Rakitic féle játékosok szóval a nem túl olcsó, de nem is száz millió feletti igazolások. De amíg nem tudunk okosan venni és eladni, jobb a saját nevelések beépítése.nagyatyesz írta: ↑2021.10.14. 13:51:13Busit én sem adnám el! Ő képviseli a középpályán a rutint, ráadásul soha nem a gyorsaságárol volt híres.
Ti nekivágnátok jelen pénügyi helyzetünkben a következő szezonnak, egy hozzáértő edzővel az alábbi nevekkel:
Busi, deJong, Pedri, Puig, Gavi, Kessié
Ha utóbbi nem itt köt ki, akkor valami hasonló profilu játékossal?
Én simán. Nicot is fel-fel lehetne hozni, azért ő sem volt annyira elveszve, bár tény, hogy még rajta van mit építeni (többieken is nyilván).nagyatyesz írta: ↑2021.10.14. 13:51:13
Ti nekivágnátok jelen pénügyi helyzetünkben a következő szezonnak, egy hozzáértő edzővel az alábbi nevekkel:
Busi, deJong, Pedri, Puig, Gavi, Kessié
Ha utóbbi nem itt köt ki, akkor valami hasonló profilu játékossal?
Ez többnek hangzik mint kacsának. Ő benne van abban a kb. 2-3 emberben (a Fati-Gavi, Pedri triót leszámítva) akitől önszándékból nem válna meg meg a klub. Nem tudom mennyi lenne Kessié fizetése, de ha a komolyan a pénz motiválja akkor a PSG, Pool, United, City (ezeket írták eddig) négyessel úgysem tudunk versenyezni. Abban az esetben, ha egy csillagászati bért ajánlanánk fel neki még nagyobb hibát követhetne el a klub. Egy nagyon jó játékos, de közel sem akkora sztár (bár lehet hogy amiatt, mert a Milanban volt, nem megbántva a szurkolókat). Mindemellett jó eséllyel megszabadulhatunk Coutinho és véleményem szerint sajnos, Dembélé fizetésétől is.Vakmacska írta: ↑2021.10.14. 07:57:54https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/a-ba ... gtga8smjxz
Ez annyira hihetetlen
davi10 írta: ↑2021.10.13. 21:53:58Én pl. írtam már neked a Pedri topicban.1994barca írta: ↑2021.10.13. 20:33:40Üdv!
Én nem láttam a sorok között, hogy írt volna nekem valaki! Én nem írtam sértő stílusban SOHA és nem is fogok! Talán, ha az a probléma, hogy 1-2 hozzászólásom csak 1 mondat akkor elnézést kérek! Több éve követem a fórumot és szeretem is még, ha sok is itt a divatdrukker( ami a sok indulatos és negatív hozzászólást képez) arról viszont nem tehetek, ha egyeseknek nem jön át amit “idézek”… én nem csak a rosszat a csapatot folyamatosan szapuló kommenteket írom!!
Az idézést pedig vélhetően arra értette a kolléga, hogy először idézünk, utána reagálunk rá, nem fordítva. Lehet itt vitatkozni, sőt kell is, mert annak, hogy egymást hergelik az emberek mert mindenki mindenben csak a rosszat látja, az nem vezet sehova, és szerintem értelme sincsen. Csak ezt is lehet ezerféleképpen csinálni, igyekezzünk nem menni egy szint alá.
Én pl. írtam már neked a Pedri topicban.1994barca írta: ↑2021.10.13. 20:33:40Üdv!
Én nem láttam a sorok között, hogy írt volna nekem valaki! Én nem írtam sértő stílusban SOHA és nem is fogok! Talán, ha az a probléma, hogy 1-2 hozzászólásom csak 1 mondat akkor elnézést kérek! Több éve követem a fórumot és szeretem is még, ha sok is itt a divatdrukker( ami a sok indulatos és negatív hozzászólást képez) arról viszont nem tehetek, ha egyeseknek nem jön át amit “idézek”… én nem csak a rosszat a csapatot folyamatosan szapuló kommenteket írom!!
Alcantara írta: ↑2021.10.13. 18:04:121994 barca! Két moderátor is szólt, hogy fejezd be ezt a stílust. Úgy látom nem megy át teljesen.
Én egyszer említem csak meg ezt számodra. A másik: ha már idézel, próbálj meg megfelelően. Amennyiben nem megy, nézd meg egy másik fórumozó hogyan csinálja, nem bonyolult.
Olyannyira sántít, hogy Pedrivel már megvan a megállapodás, 2026+1 opciós évig hosszabbítottak, a kivásárlási ára 400 millió lesz. A fizetését még nem tudni, de valószínűleg jóval megemelték, eddig ő keresett a legkevesebbet az egész csapatból, de Fatinak ha jól emlékszem 1 millió körül volt a bére. Pedri hosszabbítását hivatalosan a hétvégén fogják bejelenteni. Gavi ügynökével is felvették már a kapcsolatot, szinte 100 % hogy marad, Fati attól függ, hogy sikerül-e összehozni a csütörtöki találkozót Mendes-el.1994barca írta: ↑2021.10.13. 09:43:19Kb médiakacsa… mindig ez van amikor hosszabbítás van! Ráadásul Laporta is lenyilatkozta, hogy jól halad a fiatalokkal a hosszabbítás…nyílván kellenek az ilyen hírek, hogy ebben a helyzetben is magasabb bért harcoljanak ki az ügynökök. Pont napokban meséltem a haveromnak, hogy már várom a spanyol sajtó reagálását és, hogy Pedrit fix a mocsok bajorokkal hozzák szóba…
Ja,Laporta azt is lenyilatkozta hogy Messi ügyében is minden rendben. Aztán láttuk hogy mi történt. Ne legyenek kétségeink, ha a két kisgyerek kap egy zsíros ajánlatot úgy lelépnek mit k....va a sezlonyról.1994barca írta: ↑2021.10.13. 09:43:19Kb médiakacsa… mindig ez van amikor hosszabbítás van! Ráadásul Laporta is lenyilatkozta, hogy jól halad a fiatalokkal a hosszabbítás…nyílván kellenek az ilyen hírek, hogy ebben a helyzetben is magasabb bért harcoljanak ki az ügynökök. Pont napokban meséltem a haveromnak, hogy már várom a spanyol sajtó reagálását és, hogy Pedrit fix a mocsok bajorokkal hozzák szóba…
Talán a goal.com a leghitelesebb forrás a "szkeptikusok" közül ezügyben https://www.goal.com/es/noticias/el-bar ... odl0zd51zrBarcaforever írta: ↑2021.10.13. 06:02:20Melyik cikkben láttad ezt? A mundon a sporton is a totális ellentétéről írtak/írnak, mint amit itt leírtál. Mindenki hosszabbítani akar és hétvégén lesz tárgyalás.
Melyik cikkben láttad ezt? A mundon a sporton is a totális ellentétéről írtak/írnak, mint amit itt leírtál. Mindenki hosszabbítani akar és hétvégén lesz tárgyalás.Vakmacska írta: ↑2021.10.12. 21:19:07Könnyen elképzelhető, hogy a klub két legnagyobb tehetségével, Ansu Fatival és Pedrivel sem tudnak majd szerződést hosszabbítani. A fiatal támadók ugyanis tálentumuknak megfelelő javadalmazást szeretnének kapni, ezt viszont a Barca jelenlegi reszketeg anyagi helyzete nem teszi lehetővé. Pedri iránt közben a Bayern München érdeklődik, míg Fatinak a Premier League-ből vannak kérői (Goal) A katalánok kapust keresnek, aki hosszú távon átvehetné majd a német Marc-Andre ter Stegen helyét. Egyik fő kiszemeltjük a Granada 22 éves portugál hálóőre, Luis Maximiano – írja a Mundo Deportivo.
Remélem nem igaz. Ha elmennek, akkor nem lesz visszatérés a nagyok közé
Fatival kapcsolatban a tárgyalások jól haladnak, 2024-ig írhat alá mindét fél hosszabbítani akar. Személyes találkozó még nem volt Mendes-el mert Katarban van James Rodriguez szerződését intézni azelőtt pedig a Maldív szigeteken volt. Eddig csak videokapcsolatban volt Alemanyval, valószínűleg csütörtökön kerül sor a személyes tárgyalásra. Emelni fogják a bérét igazodva a klub anyagi helyzetéhez. Ha minden rendben megy vasárnap, a közgyűlés előtt alá is írhat. Legalábbis a délutáni hír még ez volt.Vakmacska írta: ↑2021.10.12. 21:19:07Könnyen elképzelhető, hogy a klub két legnagyobb tehetségével, Ansu Fatival és Pedrivel sem tudnak majd szerződést hosszabbítani. A fiatal támadók ugyanis tálentumuknak megfelelő javadalmazást szeretnének kapni, ezt viszont a Barca jelenlegi reszketeg anyagi helyzete nem teszi lehetővé. Pedri iránt közben a Bayern München érdeklődik, míg Fatinak a Premier League-ből vannak kérői (Goal) A katalánok kapust keresnek, aki hosszú távon átvehetné majd a német Marc-Andre ter Stegen helyét. Egyik fő kiszemeltjük a Granada 22 éves portugál hálóőre, Luis Maximiano – írja a Mundo Deportivo.
Remélem nem igaz. Ha elmennek, akkor nem lesz visszatérés a nagyok közé