1994barca írta: ↑2021.10.13. 09:43:19
Kb médiakacsa… mindig ez van amikor hosszabbítás van! Ráadásul Laporta is lenyilatkozta, hogy jól halad a fiatalokkal a hosszabbítás…nyílván kellenek az ilyen hírek, hogy ebben a helyzetben is magasabb bért harcoljanak ki az ügynökök. Pont napokban meséltem a haveromnak, hogy már várom a spanyol sajtó reagálását és, hogy Pedrit fix a mocsok bajorokkal hozzák szóba…
Vakmacska írta: ↑2021.10.13. 09:32:28
Reggel már több helyen is olvastam, gondolom egymástól veszik át. Engem is meglepett a dolog, de nem ők lennének az elsők, akiket elcsábítanának a sok pénzzel
Olyannyira sántít, hogy Pedrivel már megvan a megállapodás, 2026+1 opciós évig hosszabbítottak, a kivásárlási ára 400 millió lesz. A fizetését még nem tudni, de valószínűleg jóval megemelték, eddig ő keresett a legkevesebbet az egész csapatból, de Fatinak ha jól emlékszem 1 millió körül volt a bére. Pedri hosszabbítását hivatalosan a hétvégén fogják bejelenteni. Gavi ügynökével is felvették már a kapcsolatot, szinte 100 % hogy marad, Fati attól függ, hogy sikerül-e összehozni a csütörtöki találkozót Mendes-el.
Több olyan játékost is nézeget elvileg a klub, akiket ingyen lehetne hozni, de ezek túlnyomó része biztosan hápog. Onana (Ajax), D. Costa (porto) kapusok, a védelembe Christensennek, Rüdigernek, Romagnolinak és Zagadounak (Dortmund) jár le a kontraktusa jövőre, vannak még ilyen fiatalok, mint Kamara meg Fabio Vieira.
A nagyobb nevek közül még Pogba, Dybala, Bernardeschi, Tolisso, Insigne, Azpilicueta, Aurier (bár mellé egy külön pszichológus kellene) akik közül lehetne válogatni.
Meg persze Kessié, akiről már egyre sűrűbben, nap mint nap hallani, ő valós lehet. Viszont ha minden igaz rá a Newcastle is feni a fogát.
A Chelseaből bármelyiket örömmel látnám, de esélytelenek. Esetleg Christensen bár nem tudom mennyire ragaszkodik hozzá a Chelsea.
Ha Umtiti nem fog a szezon meccseinek 10 %-án játszani, akkor az Uefa szabályai szerint ingyen mehet egy kis kártérítéssel. Ha elmegy a két francia neki kellene esni Rüdigernek, hátha keres még új kihívásokat.