A katalánoknak is elegük lett, alig akarták elengedni az autóját és azt kiabáltak neki hogy, "Szégyelld magad! Takarodj!"
Videó:
https://twitter.com/UNIVERSO_1899/statu ... De6Bg&s=19
A 70. perctől a stadionban ment a füttyszó ami csak alig jött át a Tv-n keresztül, Koemannak kiabáltak, valamint Robi és Luuk minden labdaérintésénél fütyültek.
Nem számítottam másra, sőt meg is lepett, hogy csak ennyire kaptunk ki. Jobban féltem tőle, hogy nagyobb cumi lesz.
A katalán újságírók twitteren mindegyik, könyörögnek Laportának, hogy rúgja ki a hollandust, nincs mire várni. Linkelhetnék egy-két szépet, de nagyjából itt már leírtátok ti is.
Elég volt de tényleg. Nincs mire várni, várhatunk itt a csodára, hogy na majd most na majd most, de lassan másfél éve várunk rá, hogy legyen valami taktikánk.
PS.: Ti emlékeztek ilyen edzőre, aki mindig félidőben cserél és változtat valamit MINDEN meccsen? Ez szerintem valami rekord lehet még nála, utána fogok kajak nézni. Vagy cserével, vagy szerkezetileg, de valami minden 45 percben változik. Ez tuti valami rekord. Persze negatív csakis, mert ő csak azokat tudja halmozni.
Ha elmegy, nehéz lesz összeszedni a negatív rekordokat...csak menne már inkább.