Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem simán lehet benne olyan is, hogy Xavi nem akar első meccsen kockáztatni. Olyan értelemben gondolom, hogy aki eddig játszott, játékban van, aki meg nem, az nagyon nincs, mert rotáció ugyebár nem volt. Umtiti is pl ezért nem valószínű hogy kezd, akkor sem, ha top2 védőnek tartja a csapatban. Puig, Demir ugyanez. Szerintem ezeket a játékosokat cserékként próbálja meccsbe hozni majd mérkőzésről-mérkőzésre, és akkor közben kiderül, be tudják-e verekedni magukat a kezdőbe, vagy nem. Hiába lesz esetleg tényleg meritokrácia, akin látszik a meccshiány, azt nem lehet rögtön bedobni a mély vízbe... Demir meg eleve új itt, eleve kicsit reszketeg, és most ugye meccshiánya is van még a tetejébe.
Yusuf opciója 20 meccsről szól, jelenleg 1 meccsen játszott 45, egy másikon 75 percet. Szóval nem valószínű, hogy emiatt marad ki, mikor egy darab értelmes támadónk van. Egy másik a fiataloktól jött fel és nem is az igazi posztja, Gavinak pláne.jclayton írta: ↑2021.11.07. 11:33:21Demir szimbolikus összegért jött kölcsönben, viszont van a szerződésében egy záradék arról, hogy ha húsz meccset játszik 45 perc fölött az A-csapatban, akkor meg kell venni tízmillió euróért (https://barcauniversal.com/hidden-claus ... ed-report/). Ha ez tényleg így van és a csapat szerint nem ér ennyit/nem tudnak-akarnak kifizetni érte ennyit, akkor számítani lehet arra, hogy nem fog sokat játszani. Méghozzá kényszerből.
Reménykedem Demirben, de kétlem. Valahol még azt olvastam, hogy akár Depay-LDJ-Abde is lehet, és akkor legalább LDJ is kap 1-1 alkalommal lehetőséget alatta. Persze Abde is jobblábas, és inkább balszélső...
Pont ezt írtam amikor hivatalos lett, hogy nagyon tartok tőle, hogy Araujo-t jegelni fogja, pedig egyértelműen a legjobb védőnk. Hiába nem a legügyesebb lábbal, azért az erős, hogy az erejéből él. Jól helyezkedik és kb. tizedannyit hibázik, mint mondjuk Lenglet. Fejjel meg veszélyesebb, mint bármelyik másik támadónk.Titinho írta: ↑2021.11.18. 11:05:52Nagyon kíváncsian várom milyen összeállításban küldi ki Xavi az első meccsén a csapatot. Nagy taktikát 2 hét után nem várok, de felállásban már lehet valami elképzelés a jövőre nézve.
Olvastam egy pár elemzést egyébként, hogy mik várhatóak Xavitól, 1-2 megjegyezte, hogy pl Araújo nem lesz kedvence és stabil nála.Persze ez csak felvetés de kiemelik, hogy ő inkább az erejéből "él" a pályán, nem a technikai képzettségéből.
Demir szimbolikus összegért jött kölcsönben, viszont van a szerződésében egy záradék arról, hogy ha húsz meccset játszik 45 perc fölött az A-csapatban, akkor meg kell venni tízmillió euróért (https://barcauniversal.com/hidden-claus ... ed-report/). Ha ez tényleg így van és a csapat szerint nem ér ennyit/nem tudnak-akarnak kifizetni érte ennyit, akkor számítani lehet arra, hogy nem fog sokat játszani. Méghozzá kényszerből.
Nem volt ez rossz meccs tegnap. Sőt szerintem ügyesen játszottunk. Az, hogy ilyen szerencsés gólokat tudtak lőni, az előfordul a fociban. Vagy az is , hogy nem akar bemenni semmi. Pl De Jong kapufája.vg99 írta: ↑2021.11.06. 21:01:01Baldé azért ma -1 ember volt.
LDJ felesleges volt, viszont ma lehet, hogy mégis csatár kellett volna, mögé pedig Depay és Puig.
FDJ és Busitól sokkal többet várok a kp-án.
Erthetetlen volt ez a beszari hozzáállás a 46. perctől.
Aspas már mennyi gondot okozott nekünk..